2 Aug 2014

Gorsenia Verona & Anne Marie

Gorsenia on tänä vuonna hieman uudistanut mallejaan ja nyt vihdoin Gorsenialtakin löytyy sekä koko että malli, joka istuu minulle, ja se löytyi mustasta Veronasta ja valkoisesta Anne Mariesta. Aiemmissa malleissa kaarituet ovat olleet leveämmät ja kuppi siten myös litteämpi ja leveämpi, ja se malli ei ole oikein istunut minulle, ja kun kuppikokokin on ollut aina siinä ja siinä, olisiko ollut riittävä, siksipä ette ole myöskään aiemmin Gorsenia-postauksia nähneet. Minulle siis istuvat selkeästi paremmin kapeahkot ja syvät, siis eteenpäin suuntautuvat kupit, kuten nyt näissä uusissa malleissa onkin.


Have I told you about the polish brand Gorsenia? We've been selling Gorsenia for years and every season their styles are in our top 10 best-sellers. Their styles seem to attract finnish women and they have good quality lingerie for very affordable prices. Gorsenia has brought a new cut and design this year and finally I found a style that both has my size AND fits me - that's the soft cup balconnet shape on Verona and Anne Marie. Earlier their wires were a bit wider and thus the cups were wider and flatter agains chest. They were more suitable for firmer and round breasts rather than pendolous and heavy. That earlier design didn't fit my shape very well, because I need deeper and narrowers cups to hold my "sags". And earlier I was just a cup or half a cup over their size range, and for that reason I haven't blogged about Gorsenia earlier. 


Verona ja Anne Marie ovat molemmat täysin yksivärisiä. Kupeissa materiaalina on jämäkkä laminoitu neulos ja kuppien yläreunassa kirjailtua pitsiä. Monissa Gorsenian malleissahan pitsi on kirjailtu monivärikseksi ja usein mukana on ollut myös metallinhohtoista lurex-lankaa, mutta näissä malleissa myös pitsit ovat aivan yksiväriset. Liivin takaosa on jämäkkää meshneulosta eli hieman läpikuultavaa ja siten myös hengittävää. Koossani 70M on kolmet hakaset. Olen pitkään roikuskellut 70- ja 75-kokojen välimaastossa ja nyt päätin siirtyä jo tähän napakampaan kokoon, kun 75-koko on alkanut kiipeilemään ylös selkää pitkin. Kuppikoot ovat hyvin kokomerkintää vastaavat, mutta ympärysmitat ovat ehkä aavistuksen reilut, ainakin verrattuna aiemmin esittelemiini Avan liiveihin, joista minulla on rinnakkaiskoko 75L. Mustissa Verona-liiveissä olkainten leveys on 18 mm, valkoisissa 16 mm. Muuten nämä kaksi mallia eivät juuria eroakaan toisistaan. Kokoja liiveistä on saatavana 65-100 ympäryksellä D-kupista aina M-kuppikokoon saakka, mutta siten, että ympärysmitan kasvaessa kuppikokovalikoima pienenee, joten 100-koossa suurin saatavilla oleva kuppikoko on F.


Verona and Anne Marie are with same cut and design. Lower part of cups have laminated knit fabric and upper part is embroidered mesh lace. Very often Gorsenia bras have multicoloured lace and even metallic lurex to add high lights to embroidery, but both these bras are with single-coloured lace and embroidery. Wings are made of power mesh which is breathable and a bit transparent. In my size 70M (that's equal to UK 32J) there are three hooks and eyes, but smaller sizes have only two. I've been between two band sizes for a while, now I finally decided to take the smaller as 75's have started to ride up my back. Also I think the bands are a bit looser side on these two bras compared to the Ava bras I reviewed earlier, which I have in sister size 75L (34HH). Strap width is 18 mm on the black and 16 mm on the white bra, otherwise these two are very similar. Verona and Anne Marie are available on size 65-100 (30-44) in D to M cups (D-J UK), but with the bigger bands, there are less cup sizes available, so the larges cup on size 100 is the F cup.


Molemmissa seteissä alushousut ovat superpehmeää mikrokuituneulosta ja lahkeensuita kiertää leveät piparkakkupitsit. Gorsenialla ovat tykästyneet näihin epäsymmetrisiin pitsiupotuksiin ja niin näissäkin malleissa mustassa on pitsiä oikealla puolella ja valkoisessa vasemmalla puolella. Valkoisessa housussa mitoitus on aavistuksen reilumpi, ehkä noin puolikkaan koon verran (usein muuten mustat alusvaatteet ovat niukemmin mitoitettuja, miksiköhän, johtuukohan jotenkin värjäyksestä?), mutta molemmat housut valitsin kokoa XL 42. Gorsenian housuja ostaessa kannattaa pitää mielessä, että ne ovat melko niukkoja ja usein koko saa ollakin yhden suurempi kuin mitä normaalisti valitsisi. Housukokoja löytyy S 36 - 3XL 46.


Of course there is also matching panties available. They are made of super soft microfiber and have scallop edge lacing at the leg openings. At Gorsenia they seem to like these asymmetric briefs and these too have lace inserts on the other side only: black one has lace on the right side and white one on the left side. Gorsenia's brief sizes run smaller than usual, so I would suggest to go up one size. I have these on size XL/42/16. Also the white Anne Marie is maybe a half size larger than black Verona brief, though they are same shape. Verona and Anne Marie briefs are available in S-3XL sizes which roughly equal to UK 10-20. 


No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!