29 Oct 2014

Blogin 3-vuotissynttärit! My 3 Year Blogiversary!

Arvonta on nyt päättynyt ja random.orgin satunnaisgeneraattori arpoi osallistuneiden joukosta kolme onnellista voittajaa, jotka ovat:

niitinen@...
"Tyytyväinen asiakas"
hevena92@...

 Otan voittajiin yhteyttä lähipäivinä, niin pääsette vielä ostoksille ennen joulua.

Kiitos kaikille osallistuneille ja onnittelut voittajille!

The winners of the 75 € gift cards to Lumingerie are mentioned above. I will email the gift cards to you soon! Thank you all who participated and congrats to the three lucky ladies!
Olen nyt kirjoitellut tätä blogia päivälleen 3 vuoden ajan. Juhlistaakseni tätä, päätin järjestää arpajaiset. Joten osallistu ja voit voittaa alusvaatelahjakortin verkkokauppaani Lumingerieen.

3 tapaa osallistua arvontaan:
 • kerro paras ostoksesi Lumingeriesta 
 • tai linkitä tai nimeä tuote, jonka haluaisit nykyisestä valikoimastamme 
 • tai kerro, mistä tuotteesta tai aiheesta haluaisit lukea blogistani

Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi. Jos et halua, että meiliosoitteesi näkyy julkisesti kaikille blogini lukijoille, kirjoita kilpailuviestisi nimimerkillä ja jätä sen jälkeen toinen viesti, jossa on pelkästään nimimerkkisi ja yhteystietosi. Julkaisen siis vain osallistumisviestisi ja yhteystietosi jäävät vain minulle.

Arvonnan säännöt: Vain 1 kilpailuviesti jokaiselta osallistuu arvontaan. Arvon yhteensä 3 kpl lahjakortteja ja yhden lahjakortin arvo on 75 euroa. Kilpailuun voi osallistua kaikista EU-maista. Voittaja arvotaan kaikkien 15.11.2014 mennessä osallistuneiden kesken. Ilmoitan voittajat sekä blogissani että otan heihin suoraan yhteyttä sähköpostitse. Sinulla on siis oltava toimiva sähköpostiosoite, jota luet säännöllisesti, osallistuaksesi. Jos en saa yhteyttä voittajaan 3 arkipäivän kuluessa, arvon lahjakortin uudelleen.


I've been writing this blog for 3 years now. And to celebrate this, I've arranged a Blogiversary Giveaway! So join the celebration and win a gift card to my online boutique Lumingerie.

3 ways to participate in the lottery:
 • tell me what's the best purchase you've made from Lumingerie so far 
 • or name or link an item you would like to have from our current selection
 • or tell me on what subject or product would you like me to write on my blog

Remember to leave your email address! If you don't want your email to be public, leave your comment with a nick on first comment and after another comment with your nick & email only. I will only publish your entry message and your contact info is for my eyes only.
 
Rules: One entry per person. I will draw 3 winners and each winner will get a 75 EUR gift card to Lumingerie. You'll have to live in EU to participate. The winner will be drawn amongst those who have wrote an entry comment to this post by 15th November 2014. I will announce the lucky winners here on my blog and I will also email directly to all 3 winners. You must have a working email address to participate. I will draw a new winner if I don't get an reply to my email within 3 days.

84 comments:

 1. Onnea kolmevuotiaalle! :)
  Mun paras ostokseni oli ne ensimmäiset rintaliivit, kun olin joutunut etsimällä etsimään kauppoja, joissa olisi kokoja; matkustamaan pitkiä matkoja ja sitten tutut kaupat vielä lopettikin toimintansa ja taas piti etsiä uusi kauppa jostain vielä kauempaa, tyytymään siihen mitä oli (huonosti istuvia mummo- tai imetysliivejä) ja sitten olikin netissä ihan supisuomalainen liivikauppa jossa toinen toistaan kauniimpia liivejä!

  sannanna@gmail.com

  ReplyDelete
 2. Liliana-pitsirintaliivit. Ihan viimeisin ostos itseasiassa, sitä ennen Charlotte-imetysliivit olivat paras ostokseni, ja pelastivat kyllä täysin imetysajan. Esikoisen kanssa kärvistelin markettien ja hm:n imetysliiveillä, joissa oli auttamattomasti liian pieniä kokoja tarjolla, puhumattakaan että ne olisivat tukeneet minkään vertaa.

  ReplyDelete
 3. Hyvää kolmivuotispäivää! Minua on pitkään kiinnostanut Panachen sporttiliivit, mutta en ole missään päässyt kokeilemaan ovatko ne kaiken kuulemani hehkutuksen arvoiset. Limenvihreä syysväri näyttää mukavan pirteältä.

  ReplyDelete
 4. Paras ostokseni Lumingeriesta on Masqueraden Amor-liivit. Niin kauniit ja niin hyvät päällä! Cleon Marcie keltaisena on myös ihana. (Marcieta mustana ja beigenä odotellessa, toivottavasti teille tulisi ne tai edes toinen väri valikoimaan sitten! :))

  Nimim. MandaMa

  ReplyDelete
 5. Hyvää syntymäpäivää! :)
  Paras ostokseni on Panache sport-liivit. Silloin myös ensimmäistä kertaa tajusin, että on olemassa tarpeeksi pienellä ympäryksellä ja isolla kupilla olevia liivejä myös minulle, eli se oli kaikin tavoin mullistava ostos.

  -kivi

  ReplyDelete
 6. Onnea!!

  http://www.lumingerie.fi/freya-active-4004-kaarituetut-urheilurintaliivit-musta Uusille urheiluliiveille on aina tarvetta! :)

  rombox(at)hotmail.fi

  ReplyDelete
 7. Patricia ja Keira liivit kiinnostavat. Onnea!

  ReplyDelete
 8. onnea!
  Audrey-kaarituettomat kiinnostais, mut en tiedä minkä koon ottaisin

  ReplyDelete
 9. Paras ostos on ehdottomasti ollut Panachen urkkaliivit. Jos voitan niin hankin uudet, nuo kesällä ostetut vetelee jo viimeisiä :D

  2cakesonaplate@gmail.com

  ReplyDelete
 10. Onnea kolmivuotiaalle blogille, josta on ollut ainakin minulle hyötyä.
  Paras ostokseni on Elomin Amelia-liivit, todella mukavat arkikäytössä. Niin mukavat, että voi käyttää vaikka koko päivän. Samanlaisia ostaisin lisää, kunhan vain tunnistan uudet mallit suunnilleen vastaaviksi.

  helmisusi@gmail.com

  ReplyDelete
 11. Pakko sanoa kaksi suosikkia. Rintaliiveistä paras löytö on ollut Nessan Pamela tai oikeastaan samalla mallilla tehty sininen liivi jonka nimeä en kuollaksenikaan muista :) Vaatteista paras ostos on Urkyen Koperta-mekko jota tekisi mieli pitää joka päivä. Onneksi menin ostamaan niitä kaksi :)

  Nimim. Berry

  ReplyDelete
 12. Paljon onnea kolmivuotiaalle!
  Paras hankintani ikinä oli Enell-urheiluliivit mustana! En halua enää mitään muuta päälleni pukea! Muutaman hakasenkin olen joutunut korjaamaan, kun niin kovassa käytössä on olleet. Toivon todella, että arpaonni suosii, koska halun lisäksi myös tarvitsen toiset. Ja vaikka turkoosit kolmannet.
  bloginopso@gmail.com

  ReplyDelete
 13. Haluaisin sukkanauhavyön, ehkä mieluisin olisi tuo Evie-sukkanauhavyö musta. Ja alushousuja sitten myös :)
  ilokseni@gmail.com

  ReplyDelete
 14. Tähän menessä paras ostokseni on pinkit Marcie-liivit.
  nimim. Rilla

  ReplyDelete
 15. Onnea!

  Olen tehnyt monta hyvää hankintaa Lumingerieltä, pääsääntöisesti ostan kaikki liivini teiltä :) Paras löytö kuitenkin on Panachen Cleo -sarja jossa minun "spekseilleni" sopivan mallisia liivejä, Erityisesti Lily-rintaliivit.

  nimimerkki Marre

  ReplyDelete
 16. Lumingerie verkkokauppa on minulle uusi tuttavuus ja heti jo tilattuna kahdet, ihanat, täydellisesti kerralla istuvat ja edulliset liivit. Seuraavana odotan syksy-talvi 2014 malliston Allegra-punaisia rintallivejä,pakko saada <3
  marjo.auvinen1@gmail.com

  ReplyDelete
 17. isosti ONNEA 3-vuotiaalle blogille!! Tahtoisin esim. Curvy Katen Ritzy-, Starlet- ja/tai Smoothy-liivit + hipsterit. Iloa ja valoa marraskuuhun. :)

  tipitii10@care2.com

  ReplyDelete
 18. Paras ostokseni on Pauline-rintaliivit johon ostin lisäksi korun. Nimim. Satzu.

  ReplyDelete
 19. Ehottomasti paras ostos on ollut ihan ekat ostamani liivit Lumingerialta, koska silloin avautui minunkin tajuntaan, että oikeasti sopivat liivit vaikuttaa aika paljon ihan koko elämään. Ne liivit oli kyllä muutenkin tosi hyvät, nimeä en vaan muista enää.

  -Johanna

  ReplyDelete
 20. Onnea kolmivuotiaalle!

  Olen jo hetken aikaa katsellut mustaherukan väristä Envyä (http://www.lumingerie.fi/envy-rintaliivit-mustaherukka) ns. sillä silmällä, mutta mallin sopivuus omille hieman krantuille rinnoilleni epäilyttää joten vielä en ole rohkaistunut tilaamaan. :)

  hanschki (at) hotmail (piste) com

  ReplyDelete
 21. Vielä en ole tilannut Lumingerielta mitään, mutta minua houkuttaisi hankkia esimerkiksi Koperta-mekko!

  joanniina(ät)gmail.com

  ReplyDelete
 22. Panache Sport-liivit on yksi parhaista ostoksista, käytössä noin neljä kertaa viikossa :) Enellejä aion myös kokeilla.
  hevena92@hotmail.com

  ReplyDelete
 23. Paras ostokseni on ehkäpä Panachen kokouimapuku. Tai Panachen Tango -liivit. Tai Holly -bikinit. Jos voittaisin, hommaisin ehkäpä uudet sporttiliivit.
  nannaleppanen@gmail.com

  ReplyDelete
 24. Tämä on valikoimasta suosikkini: http://www.lumingerie.fi/hestia-korseletti-4547-masquerade-luonnonvalkoinen
  Ehdottomasti mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  ReplyDelete
 25. Paras ostokseni on ylipäänsä ollut sopivankokoiset liivit vuosikausien epätoivoisen etsimisen jälkeen. Mutta ykkössuosikeiksi nousevat punainen Marcie ja Panachen sporttiliivit.
  S.S.

  ReplyDelete
 26. Onnea kolmevuotiaalle! Liivit olis kivannäköisiä, mutta kun tarvitsen proteesiliivit niin vaikka nämä alushousut: http://www.lumingerie.fi/oprah-alushousut-plaisir-musta

  pusuri@luukku.com

  ReplyDelete
 27. Toivoisin useammasta mallista postauksia :)
  rooz_@hotmail.com

  ReplyDelete
 28. Ehdottomasti parhaat tilaukseni ovat olleet molemmat Panache Sportit. Parhaat urheiluliivit mitä voi olla. Käytän niitä myös kun en urheile koska niin mukavat ne on.

  nim. sporttis

  ReplyDelete
 29. En omista tällä hetkellä sopivia olkaimettomia ja näitä olisi mukava testata:
  http://www.lumingerie.fi/luxe-rintaliivit-olkaimettomat-multiway-biscotti

  milla.kettunen@luukku.com

  ReplyDelete
 30. Tiina Savolainen5 November 2014 at 18:19

  Hei! Ja onnea 3-vuotiaalle :) Ensinnäkin iso kiitos, teiltä saa todella hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Se on iso asia nykyään, kun Super ja Hyper-marketit valtaavat tilaa markkinoilta. Ostin kaikista parhaat liivini kolmisen kuukautta sitten ja tietysti juuri teiltä Lumingeriestä :) Tätä ennen olin yrittänyt jo parisen vuotta etsiä niitä täydellisiä liivejä rintaleikkauksen jälkeen. En kerta kaikkiaan pystynyt löytämään sitä oikeaa kokoani ennen kuin uskaltauduin luottamaan teidän kokolaskuriinne ;) Sen kun tein, en enää Lumingeriestä luovu. Tästä tuli luottopaikkani, mistä jatkossakin tilaan liivini. Aijuu, ne parhaat liivini ovat siis Chantill-liivit, jotka ovat todella kovassa käytössä. Piakkoin on aika hankkia parit uudet liivit ja palaankin silloin asiaan :)

  tiina.savolainen5@gmail.com

  ReplyDelete
 31. Paras ostokseni lumingeriesta ehdottomasti cleon Marcie-liivit. Uskomattoman mukavat päällä ja erittäin hyvännäköiset, näitä voisi haluta monessa värissä:)
  Nimim. Mirri

  ReplyDelete
 32. Gorsenian Azzurro-balconette-liivit olisi kiva lisä pikkujoulukauden pukeutumiseen :)

  nitzku65@gmail.com

  ReplyDelete
 33. Onnittelut! Olen todella tyytyväinen blogiin ja Lumingerien valikoimaan sekä palveluun. Se pelastaa kyllä elämäni ihan päivittäin. Parhaat ja kauneimmat liivini ovat ehdottomasti olleet Gorsenian ihanat Safari-balconette-liivit. Niitä tilasin monet. Tilannut myös muita Gorsenian liivejä sekä muiden Lumingerien merkkien.
  Buumi10@gmail.com

  ReplyDelete
 34. Onnea kolmivuotiaalle! Ihanaa että teiltä löytyy suurten kuppikokojen lisäksi pienempiä ympärysmittoja: vaikken erityisen povekas olekaan, pienen rinnanalusmittani vuoksi kuppi on DD/E. Halpavaateketjut eivät tunnu oikein omaksuneen alle 70cm lukemia liiveissään, ja tuota seitsemääkymmentäkin tahtoo löytyä vain AA-B-kupeille. Istuvista ja laadukkaista liiveistä tosin maksaakin mielellään enemmän kuin sen 15€ ;> Valikoimaa selatessa hurmaannuin Azzurro-balconetteliiviin Gorsenialta!
  ann.pek@windowslive.com

  ReplyDelete
 35. Haaveissa on kyllä ollut pitkään tilata joko sportti liivit tai oikeen sexyt balconette liivit siihe mätsäävät pikkarit :) .... t3ija.svala@luukku.com

  ReplyDelete
 36. Ihan paras ostos on ollut Panachen sporttiliivit, vaikka täytyy sanoa että kaikki muutkin ostokset on olleet aika nappivalintoja.

  ellimuru(at)gmail.com

  ReplyDelete
 37. Onnittelut!
  Olen tehnyt paljon hyviä ostoksia, vaikea valita suosikkia. Seuraavaksi tarvitsisin imetysliivit ja olen harkinnut mm. näitä: http://www.lumingerie.fi/blossom-imetysliivit-1018-polka-dot. Olen ollut erittäin tyytyväinen myös palveluun, kiitokset!

  Minnamarika.k(at)gmail.com

  ReplyDelete
 38. Parhaat liivit ostin Lumingerielta jo vuosia sitten. Liivit olivat sekä nätit että tukevat, täydelliset siis! Jatkossa haluaisin lukea mahdollisimman monista malleista käytössä. Ja nettikaupassa kaipailisin kuvia myös liivien selkäpuolesta. Se kertoisi paljon mielestäni kuinka tukevat liivit ovat kyseessä.
  nitiitinen@gmail.com

  ReplyDelete
 39. Panachen urheiluliivit minunkin paras ostokseni on!
  Onnea 3-vuotiaalle!

  nimim. Tara

  ReplyDelete
 40. Paras ostos on ehdottomasti ollut Parfait by Affinitas Charlotte -liivit! Kauniit ja kestävät, tukevat hyvin myös isossa koossa. Pakko oli heti ostaa uudet oman koon muututtua radikaalisti.
  gitta.sariola@gmail.com

  ReplyDelete
 41. Onnittelut kolmivuotiaalle! Ehdottomasti parhaat tähänastisista rintaliiveistäni ovat olleet Sculptresse by Panachen Willow vadelmapitsi -liivit. Aivan täydellisesti rinnoilleni istuvat! Olen myös sangen tyytyväinen, että löysin Lumingeriesta Elomin liivit. Ne ovat osoittautuneet erinomaisiksi kookkaalle povelleni.
  -Katja-

  ReplyDelete
 42. http://www.lumingerie.fi/enell-nl100-urheiluliivit-musta, ulla

  ReplyDelete
 43. Onnea 3v.
  Ostin ensimmäiset liivit ja olivat todella kauniit ja mukavat päällä.
  Mukaan arvontaan.
  (http://www.lumingerie.fi/5821-sophie-pitsi-imetysliivit)

  ReplyDelete
 44. Ah, täydelliset liivit, tälle 60-ympärykselle oli ehdottomasti Curvy Katen Portia liivit. Ihan mahtavat, niitä on kertynyt kaappiin jo muutama eri värisinä. Niitä mahtuisi vielä muutama kaappiin!

  ReplyDelete
 45. Onnea 3-vuotiaalle! Kiitän loistavasta palvelusta, olen useamman kerran tilannut Lumingerieltä ihania liivejä. Suosikkini on varmaan vaaleanpunainen Marcie. Lempimerkkini on muuten Tutti Rouge, mistä löytyy kauniita ja naisellisia värejä, mutta harmiksi monessa liivimallissaan ei ole tarpeeksi säätövaraa lyhyille olkapäille. Näitä olen pari kertaa fiksannut itse lyhemmäksi ompelukoneella, kun on ollut pakko saada nätit liivit. :)

  t. "tutti rouge-fani"

  ReplyDelete
 46. Nämä kiinnostaisivat
  http://www.lumingerie.fi/grace-kaarituettomat-rintaliivit

  lumikki1@luukku.com

  ReplyDelete
 47. Oikein paljon onnea kolmi vuotiaalle!
  Tällä hetkellä valikoimasta kiinnostaisi http://www.lumingerie.fi/audrey-kaarituettomat-rintaliivit-musta näyttävät sirolta (näin rintavalle, kuin minä), mutta käytännöllisen kauniille.
  anu@taytevalo.fi

  ReplyDelete
 48. Ehdottomasti paras ostos on ollut Panache Sportit! Ne on parhaimmat liivit ikinä ja pidänkin niitä ihan arkikäytössä jatkuvasti enkä vain urheillessa.
  Ja onnea vielä blogille! :)

  tytti.johanna@hotmail.com

  ReplyDelete
 49. Pidän tällä hetkellä parhaana Panachen Tango liivejä. Onnea synttärisankarille!

  ReplyDelete
 50. Onnea sinulle ja blogillesi, joka olet tehnyt monet onnelliseksi.
  Olen ollut tosi tyytyväinen Panachen sporttiliiveihin, saa olla ja elää rauhassa, eikä tarvitse miettiä mistä pursuu.
  Sisko hämeestä

  ReplyDelete
 51. Luultavasti hankkisin lahjakortilla jotkin urheiluliivit, kuten esimerkiksi:
  http://www.lumingerie.fi/patricia-urheilurintaliivit-plaisir-musta#

  millal@luukku.com

  ReplyDelete
 52. Onnea!
  Pidän parhaiten Bijou-t-paitarintaliiveistä,melkein koko ajan päällä ;) en ole vielä ehtinyt tilamaan uutta väriä,kun viimeksi katsoin puuttui just mun koko :/ Muutenkin olen tykännyt elomin liiveistä.

  mipavi86@gmail.com

  ReplyDelete
 53. Enell urheilu liivit ovat olleet aivan mahtavat! Löytyy useammassa värissä :)

  Nimim. aTu

  ReplyDelete
 54. Paras ja ensimmäinen ostokseni on Curvy Kate -liivit. Meni jonkin aikaa ennen kuin tajusinkaan kuinka hyvät ne olivat. Ihan kuin ei olisi rintsikoita lainkaan, mutta silti oli tukeva olo. Eikä niitä koskaan tarvinnut korjailla kesken päivän. Ja hyppimäänkin pystyi ilman, että sai tissin otsaan. Niin täydelliset <3 Ja ikävä kyllä entiset.

  ReplyDelete
 55. Kiitos blogista ja hienosta kaupasta, olen jäänyt koukkuun ja hakaseen!
  Paras ostos, kuten monilla, Panachen urheiluliivit.
  Nimim. Kyy

  ReplyDelete
 56. Onnea! Hyvät ja tähän mennessä ainoat ostokseni Enell ja Panache urheiluliivit. Tilasin heti lisää, ja nyt odottelen 2 kpl Panachen liivejä ja alkkareita. Lahjakortilla voisin ostaa vaikka Freyan urheiluliivit...

  anneairio@gmail.com

  ReplyDelete
 57. Olkaimettomista Evie liiveistä olen haaveillut jo pitkään.

  ReplyDelete
 58. Parhaat liivit ovat elomi smoothing-imetysliivit. Ei ole parempia olemassakaan!

  maibrit85@hotmail.com

  ReplyDelete
 59. Panache sport liivit on ihan parhaat urheiluliivit ikinä. Laadukkaat liivit, jotka kestävät käyttöä ja myös toistuvaa pesua menettämättä istuvuutta. Uusia täytyy kuitenkin hankkia, koska nämä liivit motivoimat liikkumaan ja pienempää kokoa on taas pian hankittava.

  Asandra

  ReplyDelete
 60. Onnea kolmivuotiaalle! Maailman parhaimmat liivit ovat Panache Sportit! Omistan niitä varmaan seitsemät, ja kohta tulossa kaarituettomatkin kokoelmaan. Loistavat urheilussa ja arkikäytössä!!
  piaru_@hotmail.com

  ReplyDelete
 61. Onnittelut suosikkinettikaupalleni! Monia hyviä ostoksia oon tehnyt, mutta mieleen on jäänyt erityisesti marciet, joita on kahdessa eri värissä, liiveinä ja babydollina. Muutenkin on ihanaa kun valikoimissa on ihania värejä!
  johanna.roininen(at)gmail.com

  ReplyDelete
 62. Mulla on varmaan erikoinen anatomia, sillä täydellisiä liivejä en ole vuosiin löytänyt. Joitakin välttäviä ostoksia on ollut pakko paremman puutteessa tehdä. Nyt voisin kokeilla nykyisestä mallistosta Freyan Laurenin. En enää muista olenko jo sitä kerennyt sovittaa. Olisi kiva, jos voisit ottaa useampia erilaisia malleja Freyalta myös suurissa kuppikooissa (H ja yli). T: Kati

  ReplyDelete
 63. Paras ostoni viimeiseksi tilatut liivit,hyvin istu ja väri ihana!

  ReplyDelete
 64. Parhaat liivit ovat olleet ehdottomasti Gorsenian mustat verona liivit! Niin kauniit ja myös tukevat päällä :) Aikaisemmin tuntui ettei kauniita liivejä isorintaisille olekaan, mutta kun ystäväni vinkkasi teidän nettikaupasta niin huomasin erehtyneeni! Tällä hetkellä erityisesti kiinnostaisi tilata tulossa oleva avan catnip liivi, toivottavasti saapuu pian! :)
  milla.juvonen@gmail.com

  ReplyDelete
 65. Mustat Audrey kaarituettomat liivit löytyivät minulle vihdoin ja viimein:olen tyytyväinen ja jos ne saisi vielä värillisinä, niin aina parempi!!

  tuutu64@gmail.com

  ReplyDelete
 66. Onnittelut alkuun 3v synttäreistä :)
  Itse löysin sivut vasta vähän aikaa sitten fb:n kautta, enkä vielä ole tilannut mitään, mutta jo on joululahjalistaa katsottuna ;) ehdottomana ykkösvalintana on Viininpunaiset kaarituetut Bacio Rossot, ne on saatava :)
  jonnakivinen@gmail.com

  ReplyDelete
 67. Vaikea valita vain yksi kaikista ihanuuksista, mutta ehkäpä se olis Curvy Caten Ritzy-liivit :)

  jenna.suvanto@gmail.com

  ReplyDelete
 68. Onnea 3-vuotisesta taipaleesta, toivottavasti jatkuu vielä pitkään! :)

  Parhaita ostoksia on ollut monia, yhdetkään liivit eivät ole jääneet käyttämättä ja rakastamatta. Olen aivan ihastunut näihin kahteen: http://www.lumingerie.fi/lauren-4822-4823-freya-kaarituetut-balconette-rintaliivit-musta ja http://www.lumingerie.fi/charlotte-rintaliivit-6901-parfait-puna-musta

  fraenia(at)gmail.com

  ReplyDelete
 69. Tiffany korsetti kiinnostaisi tai freyan deco-liivit. Imetysliiveistä en löytänyt mieleisiä,mutta parin kk päästä en niitä enää tarvikaan ja uusia liivejä pääsen hankkimaan :)

  ReplyDelete
 70. Onnea 3-vuotiaalle! :) Jos yhdet parhaat pitää valita, niin kaikista tilaamistani kaunokaisista huolimatta paras löytö ovat olleet Enell-sporttiliivit. Ne päällä voin juosta ja hyppiä edes huomaamatta rintojani.

  titiuu89(a)gmail.com

  ReplyDelete
 71. Onnea 3-vuotiaalle!!! Olen tilannut teiltä useat liivit ja miltei aina ne ovat olleet sopivat. Suosikkini taitavat olla Pixie-liivit. Niin kauniit ja mukavat. :-)

  ReplyDelete
 72. Onnittelut! En ole vielä tilannut/testannut yhätään liiviä, mutta kiinnostaa ehdottomasti Panache Sportit!

  anna.nevalampi@gmail.com

  ReplyDelete
 73. Onnea kolmevuotiaalle :) Hyviä ostoksia on useita, mm. Panachen sporttiliivit sekä Gorsenian Incanto. Paras kuitenkin Panchen Holly -bikinit ja eritoten bikinihame.

  T: cherrie

  ReplyDelete
 74. Löysin teidät vajaa pari vuotta sitten enkä ole sen jälkeen ostanut liivejäni tai bikineitäni mistään muulta. Kropalleni ihan paras sarja on ollut Gorsenia. Jokainen liivimalli ja väri on toinen toistaan ihanimpia. Luulen että kohta kun tilaan ne siniset azzurrot uusi suosikki on sitten siinä. Turkoosi kesä malli on nyt juurikin päälläni!

  ReplyDelete
 75. Mun lempparit ovat olleet ehdottomasti sellaiset turkoosit Gorsenian toppaamattomat liivit. Niissä on tosi kaunis kirjoilu ja muutenkin istuvat ihan täydellisesti päälle!

  janskuus@hotmail.com

  ReplyDelete
 76. Onnea 3-vuotiaalle ! :)
  Lumingerien tuotteista Panachen sporttiliivit on hankintalistalla :)

  lada_fani@hotmail.com

  ReplyDelete
 77. Ehdottomasti paras ostokseni on Panache Sport urheiluliivit. Mahtavaa, että on kunnolla tukevia liivejä myös pienellä ympäryksellä ja isolla kupilla! Värivalikoimaakin on tullut hankittua, itsellä neljässä eri värissä. Aivan huiput!!!

  hellu.lpr@gmail.com

  ReplyDelete
 78. Kovasti onnea saavutuksesta!

  Satuin tänne juuri sopivasti löytämään, on siis aivan uusi tuttavuus tämä Lumingerie :) Oli kyllä päivän piristys nähdä että myös isokokoisille saa täältä Suomesta kauniita ja seksikkäitä liivejä! Tähän mennessä joutunut tyytymään tylsiin ja mitäänsanomattomiin.. Olisi ihanaa voida tuntea olonsa itsevarmaksi! Minua erityisesti miellyttää nuo Elomin Rita-liivit sekä Panachen Flirtinit. Harmittaa kun tällä hetkellä ei ole ihan sellainen tilanne että voisin heti tilata... Mutta ehkäpä onni suosii? :)

  haapasalo.henna@gmail.com

  ReplyDelete
 79. Ehdottomasti parhaat liivit ovat olleet Panachen Sport-urheiluliivit <3 Toki muutkin Lumingerielta tilaamat liivit on olleet hyviä ja tyytyväinen olen ollut niihinkin.

  T: Pomppis

  ReplyDelete
 80. Onnea blogisynttäreiden johdosta! Tosi hienoa, että Suomessa on nyt nettikauppa, josta saa liivejä pienellä ympäryksellä ja isolla kuppikoolla! Parhaat Lumingeriesta ostamani liivit ovat ehdottomasti Curvy Katen Ritzy-liivit. Malli on aivan ihana balconette ja kerrankin löysin liivit, jotka tukevat sopivasti ja ovat sitäpaitsi nätit.

  ReplyDelete
 81. PS Anteeksi, en huomannut laittaa muuta nimimerkkiä viestiini kuin "Anonymous". Viestini (, jossa siis kerroin parhaan ostokseni olevan Curvy Katen Ritzy-liivi) voi julkaista nimellä "Tyytyväinen asiakas" :)

  ReplyDelete
 82. http://www.lumingerie.fi/waikiki-uimapuku-lehtiprintti

  Olen kiinnostunut uimapuvuista. Haluaisin tietää soveltuvatko ne pitkälle ylävartalolle? Normikaupoissa isompi koko tarkoittaa vain lisää leveyttä...

  -Maikki

  ReplyDelete
 83. Selena- rintaliivit ovat tosi kauniit, sellaiset ottaisin mielelläni :)
  cherrycloud@luukku.com

  ReplyDelete
 84. Onnea sinulle! Tämä lahjakortti lähtisi ehdottomasti ystävälleni joululahjaksi, ehkäpä jotkin topattomat rintaliivit olisivat hänen valintansa. :) Esimerkiksi nämä voisivat olla hänen tyyliään:
  http://www.lumingerie.fi/gia-rintaliivit-ck2101-luumu
  sopeutuja(at)hotmail.com

  ReplyDelete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!