25 Oct 2014

Bacio Rosso by Gorsenia

Bacio Rosso on Gorsenian tämän syksyn mallistosta ja saatavana nyt niin kauan kuin varastoa riittää. Väri on "bordo" eli Bordeauxin punainen, joka on tumma viininpunainen. Sävy on selkeästi violettiin ja purppuraan taittuva. Oman syvyytensä väriin ja sävyyn sekä elävyyttä tuo vielä punaisen neuloksen päällä oleva hyvin ohut musta meshverkkoneulos.

Kupin yläreunan pitsi on hieman hillitympi kuin Gorsenialla on ollut viime kausina. Mustan läpikuultavan verkkoneuloksen päällä on suuria kirjailtuja kuvioita luonnonvalkoisella ja aivan pitsin reunassa liivin pohjavärin sävyistä punertavaa kuviointia. Gorsenian liiveiksi siis varsin hillityt koristelut, vaikka kuviot itsessään ovatkin suuria ja näyttäviä, sillä tällä kertaa tässä ei ole ollenkaan metallinhohtoisia tai kiiltäviä kirjailuja eikä myöskään strasseja tai muita "blingblingejä". Myös olkaimissa on koristeluita, mutta vain etupuolella ja kokeilin myös, että kirjailut olkaimissa eivät estä säätöpalojen käyttöä, eli ne juoksevat myös kirjailujen yli. Olkaimet ovat siis aivan koko matkaltaan säädettävät.


This lovely style is Bacio Rosso from the polish lingerie brand Gorsenia. This style & colour is a fashion item and available now. The colour "bordo" is a dark wine red. The red has a lovely purple undertone and the layer of soft, black mesh over the red base gives this colour some depth and makes it more vibrant and interesting. 

I would say this has rather modest decorations compared to some Gorsenia bras from previous seasons, as many of them have had either metallic or shiny embroidery and often also little diamantes or other "blings" added, but Bacio Rosso has natural white and bordeaux red embroidering on black mesh. The straps are also decorated with white and red, but they are fully adjustable, as I tried and the sliders run easily over the decorations. So the decorations will not be an issue when adjusting the correct strap length.


Malliltaan Bacio Rosso-rintaliivit ovat melkolailla samanlaiset kuin jo aiemmin esittelemäni Verona ja Anne Marie ja kokokin on sama eli EU 70M. Kupin malli on aavistuksen terävä ja suippo, mutta kuitenkin hyvin eteenpäin suuntaava, ja näyttää vaatteiden alla kivan pyöreältä ja luonnolliselta. (Tulipa tässä samalla mieleeni eräs loistava piirros.) Kaarituen leveys on "keskiverto" eli päättyy aikalailla kainalon alle, joten rintakudos asettu hyvin kaaren sisäpuolelle, mutta kaari ei kuitenkaan karkaa liian kauas taakse. Ja kuten kuvistakin näkyy, niin kaaren korkeus on myös hyvä eikä tarvitse pelätä, että kaarituki tökkisi ikävästi kainaloon. Olkainten leveys koossani on 22 mm, mutta niin tässä liivissä kuin lähes kaikissa muissakin, olkaimen leveys riippuu liivikoosta. Ja samoin hakasia on joko 2 tai 3 riviä koosta riippuen, tässä koossa on kolmet hakaset.

Annan vielä vinkin, että ainakin omalla kohdallani näiden liivien käyttömukavuus parani entisestään, kun poistin kuppien sivuilla sivusaumassa olevat pystyluut. Minulla luut alkoivat päivän mittaa käytössä painamaan "kylkimakkaroihin" eli siis nimenomaan alareunastaan ei kainaloista, ja ilman tuota luuta liivit tuntuvat nyt paljon paremmalta päällä. Luiden poistaminen ei muuten vaikuttanut liivien istuvuuteen eli sivut pysyvät päällä rullautumatta ilman luitakin.


The style is similar to the Verona ja Anne Marie, which I reviewed earlier this year, both also from Gorsenia, and I am also wearing the same size EU 70M (UK 32J). The cups give a slightly pointy (... and then I remembered this...) yet forwarded shape, and it looks natural under clothes. The wires are "medium" width, so they go nicely around the breast tissue, but not too far to the back. I also think the wire height is good and I don't have to worry about the wires poking to my underarms. In this size the strap width is 22 mm, but as usual the width varies according to the bra size. And the same goes with the hooks & eyes: there's 2 or 3 rows depenging on your size and this size has 3 rows. 

I found the boning next to the wiring inside the side seam to dig in to my love handles from the bottom, so after wearing this for a day, I decided to just take them out. And now the bra feels more comfortable on and removing the bones didn't make any affect on fit of the band; it stays on it's place without rolling even without the bones. So if the boning is a problem for you and the bra feels comfortable on in all other ways, I'd say just take them out.


Jos et ole vielä kokeillut Gorsenian liivejä, niin voin lämmöllä suositella tätä Bacio Rossoa, tai aiemmin esittelemiäni malleja Verona ja Anne Marie, joista löytyy kokoja 65-100-ympärysmitoilla D-kupista aina M-kuppikoihin asti. Ja muutaman viikon päästä meille pitäisi myös saapua sininen Azzurro, josta on saatavana rintaliivit tällä samalla mallilla ja kokovalikoimalla, sekä topattuna balconettena vähän pienemmällä kokohaitarillla ja tietysti liivien kanssa yhteensopivia alushousuja.

If you haven't tried on Gorsenia before, I can heartily recommend either this Bacio Rosso or the Verona or Anne Marie I've revied earlier. These bras have sizes from 30/65 to 44/100 and cups from D to M (EU sizes). Or try the blue Azzurro, which should be available in same style & size range in a couple of weeks and also in padded balconnet style with sizes up to H cup.

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!