26 Aug 2014

Envy by Panache

Tässä nyt jo aiemmin alusmekkopostauksessa lupaamani esittely ja arvioni Panachen Envy-rintaliiveistä. Envy-rintaliivien malli perustuu suosittuun Jasmine-liivimalliin, joka on nyt ollut jo useamman kauden ajan vaihtelevissa ja värikkäissä printtikuoseissaan (mm. sinikukallisena, vaaleanpunaisena, eläinkuosissa, ja voin jo nyt paljastaa, että ensi keväänä häikäisevän upeassa kukkakuosissa). Jasminesta ei ole saatavana ns. perusvärejä, ja siihen tarpeeseen Panachelta ovat nyt tuoneet tämän upean Envy-sarjan. Meiltä Lumingeriesta Envyä on saatavana tällä hetkellä tässä nude-värissä eli pehmeän beigen sävyssä sekä pian kausivärissä violettina hieman pienemmällä kokohaitarilla.

Like I promised on my last post, here are my thoughts of the Envy balconnet by Panache in nude. The shape is based on one of their best-selling style Jasmine which in it's lovely prints and colours you might know from the previous seasons. But what Jasmine is lacking of are the basic colours, and to fill that gap, Panache has brought Envy. From Lumingerie you'll find Envy in the lovely soft nude and soon in the season colour Cassis which is a deep, rich dark violet


Envy-liivit ovat toppaamattomat, kaarituetut ja balconette-malliset. Liivien yläreunassa on joustopitsi, minkä ansiosta tämä malli sopii erityisen hyvin hieman erikokoisille rinnoille, sillä joustava materiaali hyvin peittää ja tasoittaa kokoeroa. Tässä mallissa, kuten Jasminessakin, on Panachen aiempiin malleihin esim. Tangoon ja Ferniin verrattuna kapeammat ja hieman matalammat kaarituet. Istuu siis isommassakin koossa paremmin kuin useammat vanhoista malleista. Jos olet pitänyt Jasmine-liivin mallista, ja haluat jotain yksiväristä, suosittelen sovittamaan Envyä. Kokovalikoima on mielestäni erittäin hyvä, sillä tästä löytyy kokoja 65:stä 85:een ja aina D-kuppikoosta K-kuppiin saakka! Ja tässä liivissä, kuten Panachen muissakin liiveissä, on käytössä UK-mitoitus, eli EU-koissa kuppikokoja riittää O-kuppikokoon saakka. Kyllä O niinkuin omena. Violetista Envystä on hieman pienempi kokovalikoima, E-J-kuppikoot, samat ympärysmitat.

The unpadded, underwired balconnet Envy is very similar to Jasmine. The upper cup has stretch lace which makes this a great choise for ladies with asymmetric bust because the stretchy upper part of the cup hides and evens the size difference. This style also has a little bit narrower and shorter wires than many previous Panache styles (Tango and Fern for example), so it should sit and fit better even on the largest sizes. Especially if you loved Jasmine and are now looking for something in plain colour, go and try the Envy. This goes from 30 to 38 and is available in D-K cups.


Olin tilannut tämän oman ns. sovituskappaleeni jo aiemmin keväällä silloin eniten käyttämässäni koossa 75J, ja nyt parin kilon kadottua vähän pelkäsin, että liivien vihdoinkin saapuessa, koko jäisi isoksi, sillä useimmat keväällä hankkimani samankokoiset ovat nyt joko kupista tai ympärysmitastaan suuret. Ympärysmittana 75 on liian suuri, sillä laitoin liivit suoraan viimeiseen hakaseen, joten kirivaraa ei näihin jää ollenkaan. 70 olisi siis ollut parempi ympärysmitta, ja kokona rinnakkaiskoko 70JJ. (Älä siis tee, kuten minä tein ja otin isommalla ympärysmitalla, jos se tuntuu jo heti sovittaessa suurelta, vaan kokeile rinnakkaiskokoa pienemmällä ympäryksellä!) Sanoisin, että kuppikoot ovat aavistuksen pienehköt, sillä nyt viimeisimmät liivihankintani ovat olleet kokoa 70J. Uskaltaisin neuvoa ainakin kokohaitarin yläpäässä olevia kokeilemaan yhden koon suurempaa kuppikokoa kuin normaalisti.

I had ordered my "sample" earlier this spring when most of my bras were size 34J. Now that I've lost some weight, I was a bit worried that it might be too big when it arrives as most of the bras I've got during the summer are in size 32J. And much for my sorrow, I was right. Not that I hate being right, but the band in 34 is too large. I had to hook it in the last row so that it would be a snug fit. (But don't do what I did, don't buy your bra in a band size that's too big!) I should have gone with the 32JJ sister size to get the best fit. You might want to go one cup size up from your usual size especially if you're on the top of the size range because the cups are slightly on the smaller side.


Materiaali on todella pehmeää ja mukavantuntuista. Liivit istuvat hyvin päällä ja ovat kauniinmuotoiset. Ne ovat myös ohkaisempien ja läpikuultavien vaatteiden alla melko huomaamattomat. Vaikka liivit ovatkin kokonaan pintakuvioidut, ei pitsit tai kuviot juurikaan näy vaatteiden läpi. Kuppien alaosassa on kukonaskelkuvioista aavistuksen läpikuultavaa neulosta ja kuppien yläreunassa tuo reiluin kukkakuvioin koristeltu joustopitsi. Liivien takaosa on yksiväristä ja sileää verkkoneulosta, joka myöskin on hieman läpinäkyvää. Muuten koristelut ovat hillityt: olkaimissa ja edessä keskellä on vain pienet rusetit.

The shape is lovely and the material feels luxuriously soft. Bottom of the cups is dogstooth patterned lace, but it is flat, so the pattern doesn't show under clothing. Also the flower lace on the top of the cups is very smooth and flat. Because of the materials and the beige shade which matches my skin tone you can't really see this bra under tops. The cups are slightly translucent though the bottom of the cups have extra lining. Back of the bra is see-through power mesh. Simple small bows at the center and on the straps are a cute, sophisticate detail.

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!