17 Aug 2014

Revolution by Cette

Shapewear-alusvaatteet eli muovaavat alusasut ovat taas viime vuosina nousseet myynneissä ihan kärkisijoille. Mitenkään erityisen kauniita ne eivät aina ole, joten jos luvassa on kuuma deitti-ilta, kannattanee jättää nämä puuterinväriset kutistuspöksyt kaappiin ja valita jotain sievempää alle. Mutta paikkansa ja tilaisuutensa on näillekin "kammotuksille", eli silloin kun et halua, että mekon alta vyötärömakkarat tai ja pikkuhousujen rajat näkyvät, valitse lahkeelliset ja/tai korkeavyötäröiset housut tarpeesi mukaan. Kuvissa näkyvä mekko on jo aiemmistakin postauksista tuttu Tuba-mekko Urkyelta.

"Ai tähänkö mun pitäis mahtua?"
"Am I supposed to fit in these?"
Shapewear are in again and you can find them in almost every store and boutique. They are not very pretty, so if you have a hot date night coming, you might want to choose something other than the beige slimming panties under your lovely dress. But there is time and place for shapers, too. If you don't want your love handles bulging and hate the VPL, squeeze yourself into high-waisted and/or short-legged shaping shorts and they'll do wonders! The red Tuba dress is from Urkye and size 40 OO/OOO.

Revolution by Cette
Cetten monipuolisesta shapewear- ja sukkamallistosta löytyivät nämäkin ihanuudet. Kokoja tässä Revolution-housussa on saatavana S/36 - 2XL/54, mutta mielestäni koot ovat hyvin niukat, ja vaikka materiaali joustaakin todella paljon, en varmaan olisi saanut peppuani mahdutettua M/40-42-kokoon, vaikka 40-42 onkin yleensä housukokoni. Niinpä otin suosiolla L-koon, mikä tuntuu mukavan napakalta käytössä, mutta ei kiristä liikaa.


Cette has a wide range of shapewear and hosiery and from their collection I've found this clever shaping panty, Revolution. It's available in size S-2XL. The sizes run really small and I would suggest to go up one size. Size M is marked as EU 40-42 (UK 14-16) but there is no way I could have squeezed myself into that, so I chose size L (EU 44-46, UK 18-20).


Materiaali venyy ja paukkuu aika uskomattomiinkin mittoihin, mutta niin se myös siloittelee ylimääräiset muhkurat ja pahkurat. Lahkeissa riittää mittaa sen verran, että ne eivät pääse rullaantumaan, mutta kuitenkin sen verran jäävät polven yläpuolelle, etteivät näy aivan polvimittaisten hameiden alta. Vyötärö näissä housuissa on normaalikorkea, joten siinä ei ole silikonireunaa, eivätkä ne tunnu rullaantuvan alaspäin. Eli oikein mukavat, napakat housut. Sen verran täytyy sanoa, että nämähän ovat sitten melko läpikuultavat, eli ihan kuin paksummat 140 denierin sukkahousutkin, eli jos ei halua, että mitään läpi vilahtelee tai haluaa välttyä pesemästä näitä joka käyttökerran jälkeen, kannattaa alle pukea jotkin toiset ohuet ja/tai saumattomat alushousut.
"Näkyykö ne?"
"Can you see the panty lines?"
The material is really stretchy, but it really does wonders to all the bumps and lumps. Leg length is great in my opinion - not too short that it would roll up and not too long to show under skirt. Normal high waist is without silicone strips, but it stays in place nicely and comfortably without rolling down. Spot on for my needs! But be aware, the material is transparent, like a 140 denier pantyhose, so if you don't want to show anything or want to avoid washing the shaper panty after every use, wear a thong or brief under.

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!