30 Jul 2014

Ava - uusi tuotemerkki valikoimassamme / a new polish brand we're offering

Hieman on taas ollut hiljaista täällä blogin puolella. Kesällä kun tahtoo olla niin paljon muutakin tekemistä ja menemistä, ja kun nyt säätkin on hellineet, niin ei ole paljon sisällä tullut iltaisin istuttua. Mutta muutama postaus on täällä jonossa ja valmisteltavana, joten jospa nyt seuraavien viikkojen aikana saisin viimeisteltyä nuo ja julkaistua ne luettavaksenne. Ja viikon päästä on myös Moda-messut Birminghamissa, minne olen menossa, joten messujen jälkeen luvassa myös pieni kurkistus muutamien brändien ensi kevään tuotteisiin.

Tänä kesänä aloitimme yhteistyöt Ava-tuotemerkin kanssa. Ava on aloittanut toimintansa viitisentoista vuotta sitten, ja kaikki heidän tuotteensa valmistetaan heidän omassa tehtaassaan Puolassa. Avan tyylissä on mielestäni jotain samaa kuin Gorsenian ja Curvy Katen malleissa, eli tarjolla on sekä selkeitä, klassisia ja yksivärisiä settejä tarkoin valituilla pitseillä ja yksityiskohdilla koristeltuna, mutta myös erittäin rohkeita ja värikkäitä settejä sekä printtejä. Avalla on vain muutamia ns. jatkuvia malleja, pääsääntöisesti mallit ovat siis kausituotteita ja saatavana aina vain rajoitetun ajan.

Olemme jo useamman kuukauden ajan suunnitelleet näitä yhteistyökuvioita Avan kanssa, mutta koska emme aivan ehtineet alusasujen kesäkaudelle, eli kaikki kivat kevään ja kesän kausituotteet oli jo ennakolta myyty loppuun, tai jäljellä oli vain hajakokoja sieltä täältä, niin olemme hieman odotelleet, että syysmallisto tulisi tarjolle. Sitä odotellessa olemme hypistelleet kätösissämme muutamia yksittäisiä mallikappaleita, ja paria liivimallia olen myös henkilökohtaisesti testaillut ja sovitellut, jotta saisin vähän tuntumaa malleihin ja laatuun.

Puolitopattu / Half Padded


Minulla oli testissä pitsisestä valkoisesta liivimallista puolitopatut (yllä) ja toppaamattomat (alla) versiot, molemmat kokoa 75L* (eli UK-koossa HH-kuppikokoa vastaavat) ja olin molempiin erittäin tyytyväinen. Liivit tuntuivat tukevilta ja napakoilta, ja kootkin vastasivat melkolailla totuttuja EU-kokoja, ehkä aavistuksen naftit ympärykset, mutta ei mitenkään huomattavasti normaalista poikkeavat. Näissä sovittamissani malleissa oli mukavan kapeat kaarituet, eli jos ongelmanasi erityisesti isolla kuppikoolla ja pienellä ympäryksellä on yleensä liian leveä kaarituki, kokeilepas Avan malleja, sillä useimmissa Avan liiveissä näyttäisi olevan kupit ja kaarituet melko kapeat! Mielestäni kuppien muotoilussa on onnistuttu loistavasti ja rinnat saavat erittäin pyöreän muodon ja suuntautuvat terhakkaasti eteenpäin. Eikä malleissa juurikaan ole topatun ja toppaamattoman välillä eroa, vaan pitsiversiokin antaa aivan yhtä hyvän tuen ja muodon kuin puolitopattu malli.

Toppaamaton / Non-padded


Avalta ensimmäisenä valikoimaamme valitsimme vaalean beigen Orne-liivin, joka on puoliksi topattu ja kaarituettu, eli samanmallinen kuin toinen noista sovittamistani liivimalleista, ja sarjaan on saatavana myös normaalikorkeaa alushousua. Orne on Avan jatkuvasta mallistosta, joten jos tästä mallista pidetään, on meillä mahdollisuus saada tätä liiviä lisää.

Orne (AV 1159), Ava Lingerie
Meillä ei aiemmin ole ollut kovinkaan suurta valikoimaa puuterinvärisissä alusvaatteissa, mutta koska niitä on pyydetty kokoajan enemmän, niin nyt kevään aikana olemme lisäilleet useampiakin erilaisia valikoimaamme mm. Panachen Envy, Elomin Rita ja Fantasien Echo Lace ja nyt uusimpana tämä Orne, joten nyt sekä malleja että kokoja pitäisi löytyä useimmille. Monelle puuteri/beige tuo mieleen vain karmeat menneiden vuosikymmenten tukialusasut, joissa ei ole pienintä ripaustakaan naisellisuutta tai seksikkyyttä, mutta onneksi nykyään on alusasuja saa niin monenlaisia eri sävyjä ja upeilla pitseillä ja koristeilla, että ovat beigensävytkin monikäyttöisyytensä vuoksi nousseet taas monien suosikeiksi. Ja kyllähän lähellä ihonsävyä oleva väri on huomaamattomin neuleiden, pitsien ja läpikuultavia materiaaleja olevien vaatteiden alla, niin liiveissä kuin alushousuissakin.

Kun ensimmäinen erä näitä Orne-liivejä ja -housuja saapui viime viikolla varastollemme, saimme samassa lähetyksessä muutamia uusia mallikappaleita Avalta. Testailimme ja vertailimme näitä testikappaleita oman porukan kesken ja totesimme, että näissäkin malleissa leikkaukset ja istuvuus ovat erittäin onnistuneet. Niinpä laitoimme samantien tilausta sisään ja pian saapuvat Avalta valikoimaamme kaarituettu imetysliivi Blois sekä puhtaanvalkoinen setti Pearl, johon kuuluu satiininsileä olkaimeton liivi sekä liivien kanssa yhteensopivat alushousut. Nämä ovat myös molemmat jatkuvia malleja, kuten Ornekin, eli kysynnän mukaan otamme tuotteita lisää varastoon.

* Avan mitoituksesta ja kokovalikoimasta täytyy vielä mainita sen verran, että useimmissa malleissa kokovalikoima on sama kuin Orne-, Blois- ja Pearl-liiveissä eli 65 E-J, 70 D-J, 75 D-I, 80 D-H, 85 D-G, 90 D-F ja 95 D-E, mutta kausittain on myös tuotteita, joista on myös näiden kokojen lisäksi saatavana 75 J-L, 80 I-K, 85 H-J, 90 G-I, 95 F-H ja 100 E-G eli karkeasti +3 kuppikokoa ympärysmitoille sekä nuo koot 100-ympäryksellä. Näihin valittuihin "maksikoko"-sarjoihin on sitten myös aina pari isompaa housukokoakin saatavana. Tämä isompi kokovalikoima on mm. marraskuulla saapuvassa mustassa Catnip-sarjassa, joka on syys-talvimalliston kausituote.

Briefly in English: We've just started selling Ava and the first parcel from this polish lingerie brand just flew in about a week ago. While waiting for the autumn 14 ranges, I've had a couple of samples for myself from previous seasons and some continuity items, too, just to check the quality and fit. I was very happy with the round and forwarded shape the sample bras gave me. I would say the non-padded lace bra was pretty close to Marcie from Cleo, which is one of my favourites. 

Soon we'll have new items coming from Ava: Blois, an underwired non-padded nursing bra in black lace, and Pearl (well this range doesn't actually have a name, just a number AV 740, so I named it Pearl because it's white and shiny like a precious pearl) which is a strapless bra very similar to Evie from Panache.

On most Ava bras they offer sizes from 65 to 95 (see above*), but every season they also offer some styles with wider size range which basically means +3 cups sizes on 75-95 bands and E-G cups on size 100 band. We have a tempting black set, Catnip, coming in from Ava in November, which will have this wider size range.

Also, I will be in Moda in Birmingham on Sunday next week if someone wants to meet with me, and I'll be also staying in Birmingham from Friday to Monday!

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!