11 Jul 2014

Eveden ja uudet kokomerkinnät / and their new size labels

Eveden-tuoteperheen eli mm Freyan, Fantasien ja Elomin kokomerkinnät ovat nyt muuttumassa. Koot eivät siis muutu, ainoastaan kokomerkinnät. Evedenin tuotteissahan on tähän asti ollut käytössä ainoastaan UK-kuppikoot eli kaikilla eri kokomerkintätavoilla on kuppikoko ollut UK-mitoituksen mukainen ja ympärysmitta on ilmoitettu UK- ja US-koossa tuumina ja EU-koossa sentteinä.

Kuvassa on ylempänä Fantasien Rebecca-liivien kokolappu, joka on ns. "vanhanmallinen", ja jossa kaikkien kokojen kohdalla on ilmoitettu UK-mitoituksen mukainen kuppikoko GG. Tältä pitäisi näyttää kaikkien tähän kesään mennessä ostettujen Eveden-perheen liivien kokolappujen eli sama UK-kuppikokojen mukainen kokomerkintä on kaikissa sarakkeissa ja vain ympärysmittaa kuvaava merkintä on vaihdellut.

Kuvassa alemmassa kokolapussa on Freyan uuden Pure-imetysliivin kokolappu, jossa on jo käytössä uudet kokomerkintätavat. Ja mitä eroa tässä on vanhaan merkintätapaan on se, että EU-kohdassa on nyt käytössä UK-kuppikokoa vastaava EU-kuppikoko J. Ja tässä vielä muistutukseksi EU- ja UK-kuppikokojen vastaavuudet.

EU D E F G H I J K L M N O
UK D DD E F FF G GG H HH J JJ K

Mitä tämä tarkoittaa jatkossa? Se tarkoittaa sitä, että jos vanhojen liiviesi kokolapussa lukee jokaisen mitoituksen kohdalla sama kuppikoko, ovat ne vanhalla merkintätavalla ja siten UK-kuppikokoa. Ostaessasi jatkossa samanmerkkisiä liivejä eli esim. Freyaa tai Fantasieta, sinun tulee valita vastaava EU-kuppikoko. Mekin siirrymme pikkuhiljaa uusien mallien saapuessa valikoimaan käyttämään Evedenin tuotteissa EU-kokomerkintöjä, mutta nyt siirtymäkauden aikana tuotteita on molemmilla mitoituksilla ja jopa samasta tuotteesta voi olla meillä varastossa sekä vanhoilla että uusilla kokolapuilla olevia tuotteita. Syksystä alkaen uudet kokomerkinnät tulevat käyttöön esim. kaikissa syksyn kausituotteissa on jo uudenlaiset kokolaput.

Rebecca & Pure ja uudet ja vanhat kokolaput / with old and new size labels.
There's been rumours about Eveden changing their sizing. They are not changing their sizing. The sizing and fit will remain the same as always, but they are now changing their size labels showing both UK and EU sizes.

I took a picture of the "old label" from Rebecca bra (by Fantasie) and of the "new label" from Pure nursing (by Freya) for comparison and to explain the change that is now happening. Here you can see that on the old style size label all columns show "GG" after the band size, and on the new style label EU, FR, JP and US columns are now showing cup sizes converted from the UK sizing.

So if you are used to buy your Eveden bras in UK sizes, don't worry, they will stay the same, both size and fit, and you can still buy your bras in your usual size with the UK cup size on the label. If needed, you can tell the old labels and new labels from that old ones show only the UK cup size and the new ones show the converted cup sizes.

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!