18 Jul 2013

Syksy on virallisesti alkanut

Syksy on nyt virallisesti alkanut, ainakin alusvaatemaailmassa, sillä syyskauden ensimmäiset mallit ovat jo matkalla meillepäin ja uutuuksia pukkaa nyt sitten parin kuukauden ajan oikein urakalla sisään eri suunnista. Meillä varastolla on siis luvassa tungosta ja täyteen tupattuja hyllyjä. Keväällä kirjoitin jo tämän syksyn malleista, joten täältä voit kurkata, mitä nyt syksylle on luvassa sekä missä aikataulussa.

Sen verran ovat suunnitelmat muuttuneet, että Sculptressen Pure jäi pois, koska valmistajalle ei tullutkaan tarpeeksi ennakkotilauksia, eli Sculptresselta meille on tulossa vain violetti Bellise. Pois jäi myös Freyan Flourish. Jätimme tämän itse pois, koska Freyan liiveillä ei ole ollut odotettua kysyntää, joten jotain oli sitten pakko jättää pois. Samoin postauksessa mainittu Gorsenian sininen jäikin pois. En tiedä tarkempaa syytä, miksi tätä ei sitten tullutkaan Gorsenian mallistoon, mutta kyllä sieltä muutamia uutuuksia tulee: Sensuellen arvioitu toimitus on syyskuun alkupuolella ja Florence syyskuun puolivälin jälkeen. Ja jo viime syksynä valikoimaan tullut punainen Valentina, joka jatkui tähän kesäkaudelle, jatkuu vielä nyt syksyn ajan, koska kysyntää kuulemma riittää. Varsin joustavaa on siis Gorsenian tuotanto ja aikataulut.

Gorsenia syksy 2013: Sensuelle plunge- ja balconette-liivit, kolme housumallia sekä kuvan sifonkitakki.

Gorsenia syksy 2013: Florence-rintaliivit ja -alushousut


Ja syksyn tietää alkaneen myös siitä, että uudet ensi kevään kuvastot alkavat putkahdella sähköpostiin ja postilaatikkoon. Ainakin Curvy Kate ja Panache ovat julkistaneet virallisesti mallistot ja meillä onkin jo omat suosikit valittuina. Ensi kuussa lähden Birminghamiin taas Moda-messuille tarkistamaan loputkin kevätmallistot livenä, minkä jälkeen alkaakin sitten kuumeinen valinta löytää parhaat mallit juuri meidän valikoimaan ja meidän asiakkaille eri valmistajilta ja mallistoista. Tässä täytyy pitää aina katse reilusti jo tulevaisuudessa, kun juuri ja juuri ollaan saatu syysmallistoa sisään, niin pitäisi jo osata valita ensi kevään ja kesän mallit.

Tuntuu kyllä niin syksyiseltä, kun ulkona on tuulista, sateista ja +10 lämmintä. Ihan kuin olisi jo syyskuun puoliväli. Odottelen ja toivon, ettei kesä olisi vielä kuitenkaan oikeasti ollut tässä ja että tulossa olisi vielä lämpimiä viikkoja...

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!