24 Jul 2013

Elomi Betty turkoosi/turquoise AW2013

Pääsin vihdoin sovittamaan tätä Elomin suosikkiliiviä, kun syksyn kausiväri turkoosi saapui eilen varastollemme. Ensireaktioni oli ooh-hihkaisu, kun näin värin livenä. Se olikin parempi, kuin mitä muistelinkaan. Olenhan toki nähnyt tämän pariinkin otteeseen viime kevään messuilla, mutta silti väri yllätti minut positiivisesti. Raikas turkoosi ja tummanvioletit yksityiskohdat sopivat yllättävän hyvin yhteen ja lopputulos on pirteän nuorekas.

Finally I got to try on Betty, which is one of Elomi's best sellers, when the turqoise Betty was delivered yesterday at our warehouse. My first reaction was "ooh" when I saw the colour. I've seen this in live on a model last spring, but the colour was better than I remembered. The bright turqoise and dark plum purple go well together and the end result is fresh and young.


Päällysmateriaali tuntui ehkä aavistuksen karhealta käteen, mutta päällä tuota karheutta ei sovittaessa huomannut, koska sisäpuolen materiaali on paljon pehmeämpää. Pintamateriaali on hyvin napakkaa, joten vaikka kerrokset ovat hyvin ohuenohutta ja läpikuultavaa kangasta, niin liivin antama tuki on hyvä. Olkaimet ja takaosa ovat leveät, joten liivi tuntuu mukavalta ja tukevalta päällä. Kupin muotokin on hyvin kaunis ja pyöreä, mutta kuten kuvasta näkyy, koko on minulle liian pieni ja vasemman puolen kupin yläreuna painautuu rintaan.

The material feels a bit rough, but only on the outside. The outside layer is very firm and though the fabric is seethrough and very light, it gives a good support. The inside layer is also or seethrough mesh, but much softer than outside layer. The straps and wings are quite wide, so the bra feels comfortable and firm on. The shape of the cup is very lovely and rounded, but as you can see the cup is too small for me and the top of the cup digs in, especially on the left cup.


Mutta voih, mikä pettymys oli, ettei 75HH mahtunutkaan päälle! Sinänsä ei ollut yllätys, koska muissakin liiveissä minulla on tällä hetkellä 75J-koko käytössä. Olisin siis kaivannut tästä 75J- tai 75JJ-kokoa, joten tällä kertaa sovitus jäi vain sovitukseksi. Jään odottelemaan muita syksyn uutuuksia, erityisesti Cleon malleja, joista tiedän kokoani tulevaksi...

But what a disappointment it was that size 34HH didn't fit me. Well, that wasn't a surprise, because I wear size 34J in most brands. So I keep on dreaming this style in 34J or 34JJ and keep my eyes on the other autumn's seasonal items, especially for the new Cleo's, which I know will have my size...


Erityisesti tästä sivukuvasta kupin kaunis muoto tulee hyvin esille. Yhteenvetona sanoisin, että tämän liivin plussat ovat ehdottomasti istuvuus ja väri, miinusta antaisin karheasta materiaalista. Syväänuurrettuna olisin keksinyt tälle heti käyttöä ja tarvetta, sillä olisin halunnut sinisen Tuba-topin alle yhteensopivat liivit, mutta jatketaan etsintää, koska Betty-liivistä ei minulle löytynyt sopivaa kokoa.

You can see the lovely shape of the cup very well from this side shot. As a summary, the best of this style are fit and colour, but the material could be softer. I would have needed this colour & plunge style under the blue Tuba-top (Urkye), but I must keep searching, as Betty doesn't offer my size.

---

5 comments:

 1. Joskus aiemminkin olen kysynyt, mutta nyt taas. Minulle oikea malli olisi (oman diagnoosini mukaan) sellainen, että olkaimet lähtevät mahdollisimman keskeltä. Yleensähän ne on sijoitettu lähes kainaloihin, mikä tietysti on kiva, jos käyttää avaria päänteitä.

  Onko vieläkään mallistossa tai edes tulossa tuollaista minulle sopivaa liiviä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kokokuppisissa malleissa olkaimet lähtevät keskempää edestä. Pikaisesti tulee mieleen esim. Fantasien Esme ja Sculptressen Willow, joissa olkaimet on normaalia keskempänä myös takana.

   Delete
 2. Tämä blogi on tosi hyvä! Luen myös jenkkien rintsikkablogeja, mutta niissä ärsyttää rintaliivien vaikea saatavuus. Kiitos siis näistä arvioista, jutuista ja Lumingeriestä! Helpottaa elämääni!

  Olisi kiva saada juttua myös todella kapeista ympärysmitoista, sillä niitä on vaikea löytää. Tuntuu, että vaihtoehtoja on enemmän isommilla kuppikoilla yhdistettynä hieman leveämpään ympärysmittaan. Tai sitten ruoho on vihreämpää siellä aidan toisella puolen ja omassa koossa on aina jotain vikaa, ihan sama mikä se koko on. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuinkahan pieniä ympärysmittoja kaipaisit? Ainakin 2 cakes on a plate-blogin Sofia on kokoa 65FF ja kirjoittaa monista erilaisista merkeistä ja malleista. Ja suurin osa rintaliiveistä, joista minäkin olen kirjoittanut, on saatavana koosta 60 tai 65 alkaen, vaikka en nyt erikseen niitä pieniä kokoja esittelekään. :)

   Delete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!