14 Aug 2013

Tutti Rouge

Tutti Rougen ensimmäinen mallisto julkaistiin nyt kesällä 2013, eli kyseessä on aivan uunituore ja uusi tuotemerkki, mutta Tutti Rouge on ollut koko kevään ja kesän enemmän ja vähemmän esillä, erityisesti blogeissa, mutta myös muualla sosiaalisessa mediassa. Tapasin Tutti Rougen perustajan, Jessican, Birminghamissa Moda-messuilla viime viikonloppuna ja hän esitteli minulle jutustelun lomassa kaikki tuotteet. Vaikka olinkin jo salaa seurannut Tutti Rougen matkaa koko kevään ja kesän, niin livenä mallisto kyllä yllätti minut aivan täysin, ja se oli paljon upeampi, kuin mitä osasin odottaakaan!

Tutti Rouge is a brand new brand on the lingerie market and there has been a lot of buzz about Tutti Rouge throughout the spring and summer. I met Jessica, the founder and owner of Tutti Rouge at Moda in Birmingham and she introduced me to the current and coming seasons. I've been secretly following Tutti Rouge their first steps, but I was still surprised by the beauty of the collections in live.

Tutti Rouge syksy-talvi 2013-mallisto etualalla ja taaempana kevät-kesä 2013 eli Tuttin ensimmäinen mallisto.
Tutti Rouge AW13 in the front and SS13 at the back.
Tutti Rouge on rusetteja ja pieniä söpöjä yksityiskohtia, pitsiä, satiinia - kaikkea suloista, leikkisää ja upean naisellista! Tutti Rougen mallistossa on koot 60-85 DD-HH-kuppikoossa. Tämän kesän, kuten myös ensi kevään 2014 mallisto, on täynnä hempeitä ja vaaleita karkkivärejä, kun taas syksyn 2013 mallistossa on vietteleviä tummia sävyjä. Sanoisin, että Tutti Rouge täyttää hyvin sen aukon, mikä markkinoille jäi Curvy Katen Showgirl-malliston päätyttyä  - joten tervetuloa Tutti Rouge!

Tutti Rouge is bows, cute little details, lace and satin - all that is sweet, playful and feminine. They offer sizes 28 to 38 backs in DD-HH cups. This SS13 as well SS14 is full of light candy colors, and AW13 is filled with tempting dark hues. I would say Tutti Rouge is spot on to fill the gap which Curvy Kate's now discontinued Showgirl-line left on the market, so let's all welcome Tutti Rouge!

Pikakurkistus kevät-kesä 2014-mallistoon: hempeitä vaaleita karkkisävyjä luvassa!
Ja tästä postauksesta nyt fiksuimmat varmaan jo arvaavat, mikä on toinen lupaamistani uusista nimistä tuotevalikoimassamme. Eli sehän on Tutti Rouge, jonka kanssa olemme jo aloitelleet yhteistyökuvioita, joten ensimmäiset Tutti-herkut saadaan toivottavasti jo syyskuussa nettikauppaamme. Vaikka kesä alkaakin olla jo aikalailla ohi, ehdimme kuitenkin vielä mukaan myös kesämallistoon. Ja heti lokakuulla tuleekin sitten jo syysmallisto, joten Tutti Rougea on luvassa tälle syksylle jo heti pari mallia! Ja tokihan messuilla oli ennakkokatseltavana myös ensi kevään mallisto, mistä ennakkotilausten deadline on syyskuussa, joten vaikeita valintoja luvassa, koska kaikkea ei mitenkään voi ottaa, mutta ilmankaan ei voi olla.

If you're following our FB-page, you might already know that after the Moda I promised to our fans two new brands on our store and Tutti Rouge is one of them. We've already started our co-operation with Tutti Rouge and as they still have some SS13 stock available, we'll start right away with that. After this the AW13 collection will follow in October. And of course there is the SS14 coming and we must make our preorders pretty soon on that, too. Tough choises, but can't live without now that I know what they have.

Osallistu Tutti Rougen Tutti Tattoo-kilpailuun FB:ssa.
Enter the Tutti Tattoo contest on FB.
Haluatko voittaa Tutti Rougen koko syksyn 2013 malliston itsellesi? 

Tutti Tattoo on Tutti Rougen järjestämä kilpailu, johon voit osallistua ottamalla itsestäsi kuvan Tutti Rouge-tatuoinnilla. 

Kilpailuun voi osallistua Tutti Rougen FB-sivuilla ja Tutti-tatuoinnin saat joko tilaamalla sen FB-sivun ohjeiden mukaisesti suoraan Tutti Rougelta, 
 tai jos olet tilaamassa meiltä Lumingeriesta, laita tilauksen lisätietoihin "Tutti Tattoo", niin laitamme Tutti-tatuoinnin sinulle tulemaan tilauksesi matkassa. Meillä on pieni nippu pestäviä Tutti-siirtotatuointeja jaettavaksi.

Palkintona on siis koko Tutti Rougen syksy 2013-mallisto haluamassasi koossa. Osallistumisaikaa on syyskuun loppuun ja Tutti Rouge arpoo palkinnot lokakuussa.


No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!