16 Aug 2013

Messukuulumiset Modasta


Syksyn Moda Birminghamissa on nyt katsastettu. Pääasiallisestihan lähdettiin katsomaan ensi kevään mallistoja läpi, jotta osataan tehdä ennakko-ostot, sillä ne on tehtävä nyt elo-syyskuussa, jos mielii satavarmaksi saada haluamansa tuotteet ensi kevätkaudella. Messuilla kuitenkin tavattiin pari uutta tuotemerkkiä, tai no siis heidän edustajansa toki, ja uutta on siis luvassa meidän jo nyt varsin laajaan tuotemerkkivalikoimaan.

Modasta palauttani lupasin jo Facebookin puolella kaksi uutta yllätystä ja toisen olen jo paljastanut aiemmin tällä viikolla. Sehän on ihanainen uutuus Tutti Rouge. Tutti Rougella oli messuilla esillä kolme kausimallistoa: nyt vielä kuluva kesä 2013, tuleva syksy 2013 ja ensi kevään 2014 mallistot. Pientä varastoa vielä oli kesämalleista jäljellä, joten saadaan sieltä heti pari pientä erää herkkuja meidän valikoimaan, niin pääsette testailemaan ja kokeilemaan, miltä Tutti Rouget tuntuu. Esimerkiksi 2 cakes on a plate-blogin Sofiahan on ehtinyt testata jo useammat Tutti Rougen rintaliivit, joten sinne vain selailemaan ja lukemaan Sofian arvioita.

Tutti Rougen ensimmäisestä mallistosta, kesä 2013, Betty ja Sophia.
Voinen jo paljastaa, että Sofiankin testaamaa Bettyä tulee pienen pieni erä, tosin kaikkia kokoja ei enää ollut saatavana, joten valitettavasti osa joutuu pettymään tämän kohdalla. Ja tietysti Betty-sarjaan myös alushousuja. Toinen heti tulossa oleva malli on Sophia, joka on myöskin satiinipintainen, kevyesti topattu balconette. Ja toki myös Sofia-sarjaan tulee alushousuja. Tiedän, monia olisi varmaan halunnut myös Lilianaa, mutta valitettavasti se on jo melkolailla loppuunmyyty ja kokoja siitä oli jäljellä enää vain ihan muutamia. Syysmallisto pitäisi tulla lokakuusta lähtien, joten kannattaa seurailla Facebook-sivujamme, mitä sitten on luvassa. Kannattaa vilaista myös aiempi postaukseni, joka oli pelkästään ihanaista Tutti Rougea, ja jos haluatte osallistua Tutti Tattoo-kilpailuun, meiltä on vielä muutamia tatskoja jäljellä!


Toinen lupaamani yllätys on amerikkalainen brändi Parfait by Affinitas. Aiemmin heillä on ollut tarjolla D-G-kuppikoot, mutta nyt tänä kesänä muutamiin malleihin on tullut kuppikokoja jopa UK-mitoituksen K-kuppikokoon saakka! Koot mallista riippuen ovat joko 65-90 D-G tai 60-90 D-K. Myös Parfaitin kanssa yhteistyötä aloitellaan jo heti samantien ja tavoitteenamme olisi ehtiä saada pari tuotesarjaa vielä ennen joulua tarjolle.

Montaa K-kuppia tarjoavaa mallia heillä ei vielä ole, mutta mallisto on kyllä sitäkin upeampi. Perinteisten mustan, puuterin ja valkoisen lisäksi mallistosta löytyy hehkuvaa punaista ja violettia sekä muutamia erilaisia printtikuoseja. Mitä sanotte esimerkiksi kuvan malleista? Näistä puna-musta Charlotte on saatavana K-kuppiin saakka, liituraitainen Lola ja violetti Danielle G-kuppiin.

Parfait by Affinitas: Charlotte, Lola ja Danielle
Messuilta siis löysimme kaksi oikein lupaavaa uutta yhteistyökumppania. Tämä ei tarkoita sitä, että jotain tämänhetkisestä valikoimastamme olisi jäämässä pois, ei suinkaan, vaan vaihtoehtoja tulee nyt vain lisää. Toivottavasti olette yhtä innoissanne näistä uusista merkeistä kuin minäkin!

1 comment:

  1. Oi, ihanaa että Parfait by Affinitas tulee valikoimiin!

    ReplyDelete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!