19 Jul 2013

Sininen tunikatoppi testissä

Tänään saapuivat nämä ihanaiset tunikatopit varastollemme enkä malttanut sitten toppeja hypistellessä olla ottamatta yhtä itselle, sillä materiaali on aivan ihanan pehmeää viskoosi-elastaanisekoitetta ja tykkään just tällasista superpitkistä paidoista (esim. Vero Modan Maxi My-toppeja minulta löytyy varmaan kymmentä väriä, ne kun käy lähes kaiken kanssa). Ja tottahan nyt aina vaatekaapissa on tilaa vielä yhdelle paidalle! Tuo materiaalin pehmeys on toki myös tämän topin huono puoli, sillä kuten kuvistakin näkee, niin ohut ja pehmoinen materiaali kyllä paljastaa hyvin, mitä alta löytyy. Ja allahan minulla oli Cleon Zia-rintaliivit.


Koot vastaavat aika hyvin normaaleja EU-vaatekokoja. Minulla on koko 42/XL, sama koko minulla on esim. Vero Modan paidoissa. Pituutta tässä koossa on noin 78 senttiä olkapäältä kohtisuoraan alas helmaan mitattuna, ja minulla toppi peittää vallan hyvin takapuolenkin, vaikka toppi ei ole edes ihan suoraksi vedetty. Hauska yksityiskohta ja tämän topin "se jokin" on tuo epäsymmetrinen kaulus. Oikealla puolella kaulus on kaksinkertaisella taitoksella olkapäällä ja vasemmalla puolella on sauma kohti kainaloa, johon kaulus on laskostettu useammalle pienelle taitokselle. Reilun laskoskauluksen ansiosta tähän toppiin mahtuu isompikin rintavarustus, vaikka tämä ei olekaan erityisesti isorintaisille mitoitettu.


Topissa ei ole hihoja, mutta olkapäällä on sen verran leveyttä, että se laskeutuu pieneksi holkkihihaksi aavistuksen olkalinjan yli. Sininen oli kuvailtu farkunväriseksi, mutta itse kuvaisin tätä enemmänkin mustikkaiseksi, eli sellainen aivan aavistuksen violettiin ja ehkä myös harmaaseen taittuva sininen. Tuotekuvissa väri on ehkä hieman liian kirkas, samoin näissä omissa kuvissa väri näyttää sinisemmältä kuin luonnossa.

Laskostopit löydät verkkokaupastani sinisenä, punaisen ja keltaisena.

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!