30 Jun 2013

BiuBiu Marsala & Portofino + Urkye Tuba


Tällä viikolla upeat lämpimät säät ovat taas hellineet meitä täällä Oulun seudulla. Onneksi BiuBiulta ja Urkyelta löytyy ihanaisia kesävaatteita minunkin kurveille (ja makkaroille). Erityisesti olen rakastunut Tuba-toppeihin, jotka ovat pelastus kuumina ja hikisinä päivinä. Ja toinen uusi lempivaatteeni on monikäyttöinen Marsala-mekko. Nyt heinäkuussa on luvassa useampiakin juhlia, joten mekolle tulee heti monen monta käyttökertaa.

This week we've had wonderful warm weather here in Oulu. I am so happy to find lovely summer clothes from BiuBiu and Urkye to fit my curves and bumps. I'm so in love with the Tuba-tops, which are a lifesaver on scorching hot days. And of course the versatile Marsala-dress will be in use on many special occasions this summer.Hame Ebaysta käytettynä / Skirt from Ebay, previously owned


Virkatun laukun ohje löytyy englanninkielisenä täältä / You'll find the crochet flower purse pattern here:

-----
-----


 


-----


 

Mekko / dress BiuBiu Marsala

-----

Urkyen Tuba-topit ovat aika reilua mitoitusta ja materiaalikin on hyvin joustavaa, joten koko 40 OO/OOO tuntuu jopa reiluhkolta. Varmaan koko 38 menisi myös, mutta enpä ole vielä tullut kokeilleeksi. Olen nyt pariin otteeseen ainakin ehtinyt jo pestä noita toppeja (koneessa, neljässäkympissa), eikä materiaali ole pesussa kutistunut, vaikka suurin osa materiaalista onkin puuvillaa. Olkaimet on minusta näissä tosi suloiset ja noita "tuubeja" siirtämällä saa topin avonaisemmaksi tai peittävämmäksi. Topissa on myös takana tuollainen kietaisutyylinen leikkaus, joten se on ihanan avonainen ja vilpoinen, ja näyttää hyvältä.

Urkye's Tuba-tops are quite generous and the material is very stretchy, so even size 40 OO/OOO seems a bit loose, partly because of the stretchy material. I guess I could fit in size 38 too, but have not yet tried it. I've washed the tops a couple of times in washing machine and they have not shrunk a bit, even the material is mostly cotton. I love the ruched shoulder straps and the little tubes, they look so cute. The back also has a mock wrap cut, so it's quite open, but looks so good! 

Verrattuna Urkyen toppeihin, BiuBiun mitoitus on selkeästi niukempi. Erityisesti Portofinossa on hyvin kapea vyötärö, joten sopii parhaiten tiimalaseille tai kapeavyötäröisille. Sovitin ensin kokoa 40 BB/BBB, mutta se oli sen verran napakka vyötäröltä, että päädyin kokoon 42 BB/BBB. Materiaali on melko läpikuultavaa, mutta kesällähän sellainen ei haittaa. Alle voi laittaa joko jotain tarkoituksella vilautettavaa tai sitten neutraalia puuteria, joka ei näy valkoisenkaan läpi. Materiaali on liukasta, vähän uimapukumaista, mutta ei mielestäni samalla tavalla hiostavaa kuitenkaan. Uskoisin, että tämä toppi kestää pesuja paremmin, kuin puuvillapohjaisista materiaaleista tehdyt, koska viskoosi-elastaani ei nyppyynny niin helposti.

Compared to Urkye's sizing, BiuBiu tops are more tightly fitting. Especially Portofino has very narrow waist, so I would say it suits the hourglass figure best. First I tried on size 40 BB/BBB, but it was too narrow for me, so I ended up with size 42 BB/BBB. The material, especially white, is a bit see throught, but in summer I don't think it really matters. You can go with something flashy or with neutral skin tone lingerie, the choise is yours.

*Blogistani löytyy arvostelu ja kuvia / Review and pictures can be found on my blog

No comments:

Post a comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!