25 Aug 2015

Kevät 2016 jo mielessä / Thinking of SS16

Se on taas se aika syksystä, että uuden kauden lähetyksiä pukkaa meille varastolle harvasepäivä ja toisaalta pitäisi osata jo ennakoida, että mistä te tykkäisitte ensi keväänä, joka siis alusvaatekielellä tarkoittaa joulu-toukokuuta. Ihan muutamia mallistoja on jo läpi käyty ja isoimpana esimerkiksi Panache/Cleo/Sculptresse on jo saatu valittua. Sieltä tulossa mm. uutta sporttia tottakai parissakin uudessa värissä, sekä tuttuja esim. Jasminea ja jokunen ihan uusikin sarja. Koska me emme päässeet tällä kertaa Englantiin Moda-alusvaatemessuille, lähettivät Panachelta ystävällisesti koko malliston meille näytille viikoksi, missä ajassa ehdittiinkin hyvin käydä se läpi useaankin kertaan ja poimia sieltä meidän mielestämme ne parhaat.

It's that time of the year when new stuff keeps coming in every week yet our focus is on the next season already. I'm talking about the SS16 collections from which we've already made up our minds on some brands/collections, Panache/Cleo/Sculptresse being the most important for us. As you probably already guessed, the Sports bra is coming in new colours and prints, of course, and our favourite range Jasmine also. We couldn't visit the Moda in Birmingham this month, so the Panache team kindly send us the samples for preview and we were able to choose our favourites.

Panache SS16 (Lumingerie Instagram)

Viime viikolla tapasimme Samantan suunnittelijan Marzenan, sillä hän vieraili meidän luonamme Oulussa kokonaisen päivän. Tutustuimme Samantan eri liivimalleihin sekä syksy- ja kevätmallistoihin. Löysimme sieltä pari aivan ihanaa sarjaa, toinen tulee lokakuussa ja toinen tammikuussa. Väreinä luumunvioletti sekä kirkas punainen, joten näistä tykkäätte varmasti! Samantahan on aivan uusi merkki valikoimassamme ja aloitimme heidän kanssaan kesällä kahdella sarjalla: ensimmäinen on pitsikoristeltu Kerk ja toinen sileäkuppinen Tritonia, jota muuten moni Freyan Deco-liiviin tykästynyt on kehunut. Suosittelen siis minäkin kokeilemaan, jos Deco on tuttu ja vain kokoa tästä liivistä löytyy.

Last week we met with Samanta's Creative Director Marzena who visited us here in Oulu at our office and she showed us the collections including the lovely Goshenit coming in January. You might remember we just started with Samanta earlier this year with two ranges Kerk and Tritonia in black. The latter by the way has been praised by some Deco fans so I recommend to try it if you're a Freya fan. 

Samanta Goshenit SS16 (Lumingerie Instagram)
Curvy Kate ja Wacoal-tuoteperhe eli Freya/Fantasie/Elomi/Goddess meillä on vasta kuvastoasteella, mutta nämä näemme syyskuun alussa vielä livenä, kun tapaamme ihanaiset edustajat Helin Curvy Katelta ja Sarin Wacoalilta. Muutamia ennakkosuosikkeja on jo pelkkien kuvien perusteella valittu, mutta lopulliset päätökset syntyvät sitten vasta, kun kaikki on nähty. Syyskuun alussa näemme myös tanskalaisen Plaisirin uudet mallit, sillä silloin heidän skandinavian myyntiedustaja saapuu myös meille vierailulle. Toivottavasti heiltä tulee jotain kivaa ja värikästäkin, sillä heidän Oprah-liivimallinsa, jota saa vain mustana ja valkoisena, on ollut erityisen tykätty, emmekä panisi yhtään pahaksemme, jos tätä saisi vaikka jossain sähäkässä kausivärissä.

With Curvy Kate and Wacoal (that's the whole Freya/Fantasie/Elomi/Goddess family) we've only seen the catalogues so far, but we will be meeting with their agents in a few weeks. We've found some favourites, but the final decisions will not be made until we've seen the collections live. But must say, the Black and Berry colour combination on the CK's Tease set it just beautiful! Early next month we'll also be meeting with the Danish brand Plaisir's Scandinavian manager and we're hoping to see some new colours from them, too.

Ensiviikolla saamme myös helpotusta jo kuukausia meitä vaivanneeseen tilanpuutteeseen. Nythän olemme tiimin kanssa istuneet kuin sillit purkissa meidän parinkymmenen neliön toimistossa, ja välillä varastollakin on ollut uusien lähetysten saapuessa niin täyttä, ettei kaikelle tavaralle ole yksinkertaisesti ollut järkevää hyllypaikkaa. Saimme nimittäin parin yhteensattuman kautta meidän viereisen toimitilan vuokrattua syyskuun alusta alkaen, joten pääsemme laajentamaan ja varastotilamme kasvaa noin sadasta neliöstä tuplakokoon! Etsiskelimme nyt jälkeenpäin katsottuna turhaan uusia toimitiloja ympäri Oulua kuukausitolkulla, sillä ratkaisu löytyikin seinän takaa! Eli säästymme nyt muuttamisen vaivalta sekä monelta muulta muuton tuomalta päänvaivalta, ja pääsemme pienen rempan jälkeen laajentamaan naapurihuoneistoon. Ja kun meidän ei tarvitse varastoinemme muuttaa nyt mihinkään, ei tästä pitäisi tulla myöskään viivästyksiä tai katkoksia meidän toimintaan, mikä oli meillä pelkona, jos muutto olisi tullut täysin uusiin tiloihin. En valehtele, jos sanon, että tanssahtelimme ja hypähtelimme innosta tasajalkaa, kun kuulimme tilan vapautumisesta ja tilaongelma ratkesi näin helposti.

And finally, we're getting relief on the lack of office and warehouse space from which we've been suffering for months. For a year or so we've been looking for a new office and warehouse around the city of Oulu and now all of a sudden the warehouse right next to us is being emptied and we've rented it from the first of September on. We'll be growing our warehouse from the ~100 square meters to double that space. Couldn't believe that the answer was right behind the wall, but feeling so lucky as now we get to spare ourselves from the hassle of moving the whole warehouse to new premises. It also means that there will be no interruption on the deliveries or customer service which would have been a possibility if we were to move to somewhere new.

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!