7 Aug 2015

Evita by Gorsenia

Lumingerie @instagram
Toisin kuin useimmat muut valmistajat, Gorsenia ei julkaise mallistojaan kuin vasta kauden alussa, joten odottelemme tietoa uutuuksista jännityksellä aina viime hetkeen asti. Tosin kertaakaan emme ole vielä pettyneet, vaan Gorsenian mallistosta löytyy aina upeita malleja joka kaudelle, oli syksy tai kevät. Tämän Evitan ja sen "sisarmallin" Xenian nähtyäni olin heti varma, että näitä on saatava meille. Gorsenialla on myös aina se mahdollisuus, että jos jokin malli nousee erityisen suosituksi, se saatetaan siirtää jatkuvaan tuotantoon. Toivotaan, että näitä saadaan jatkossakin, etteivät jää vain kausituotteiksi. Gorsenialta tulee valikoimaamme vielä kaksi syysmallia, mutta niistä lisää myöhemmin. Sen verran voin kuitenkin sanoa, että tämän syksyn mallistossa on hyvin paljon mustaa eikä juurikaan tummia syksy-talvi-mallistoista yleensä tuttuja lämpimiä sävyjä. Esittelyssä tällä kertaa mustat koristeremmilliset Evita-rintaliivit, jotka ovat toppaamattomat ja kaarituetut.


Unlike most brands, Gorsenia doesn't reveil their collections until at the very beginning of the season. They haven't let us down yet a single time, but every season they manage to bring stunning designs with a twist, and we always wait for the new season holding our breaths. And this new collection was no exception. When I saw Evita with it's little sister Xenia, I immediately made my mind that we will be ordering these two. Currently they are marked as seasonal items, but sometimes, when a range is very popular, Gorsenia keeps them in production for one or more season, so let's hope these will also be continued. There's two more ranges coming from Gorsenia this autumn to our selection, but unlike most autumn-winter collections, this one is mostly blacks and missing the rich jewel tones. But they are gorgeous, that I can promise.


Harmillisesti tässä Evitassa on hieman niukempi kokovalikoima kuin näissä Gorsenian pehmeäkuppisissa malleissa yleensä. Laitoinkin samantien palautetta eteenpäin Gorsenialle, että jos aikovat jatkaa mallin saatavuutta, että lisäisivät tähän kokoja, sillä meille tuli heti kyselyitä Gorsenian malleihin tykästyneiltä, jotka nyt jäivät ilman kokoaan, että eikö isompia kuppeja tosiaan ole saatavana. Kerrataan nyt vielä, että ei valitettavasti ole. Meillä on koko Gorsenian kokovalikoima tarjolla ja pois olemme rajanneet vain pienimmät alle D-kupin koot. Kokojen puuttuminen harmittaa myös minua, koska käytän Gorsenian liiveissä yleensä kokoa 70M, jota ei ole tästä mallista saatavana, joten jouduin tyytymään kokoa pienempään 70L-kokoon, joka on aavistuksen pieni kupistaan. Kokeilin myös 70M-koon rinnakkaiskokoa 75L, joka kyllä kupistaan olisi ollut sopiva, mutta ympärys oli liian suuri.


It's a shame that this Evita bra has a slightly narrower size range as these soft cup bras usually have. And we've had queries on the larger sizes, but sorry girls, there are no more cups or sizes available on Evita at the moment. And I was also sorry to hear this as I usually wear 70M on Gorsenia, but Evita only goes up to L-cups. I tried the sister size 75L, too, but the band was too loose, so I decided to present this bra to you in the slightly small 70M. I have forwarded all feedback to Gorsenia, so maybe they'll add more sizes later, if they decide to keep this in production. One can always hope.


Malliltaan tämä liivi on samanlainen kuin aiemmatkin saman merkin liivit, joten fanille varma valinta, jos vain tykkää koristeremmeistä ja tämän tyylisestä liivistä. Kuppien materiaali on hiukan ohuempaa ja joustavampaa neulosta kuin vaikkapa Veronassa, mutta ei kuitenkaan läpinäkyvää, paitsi tuosta yläosastaan, joka on ohutta verkkoneulosta. Minua jännitti, miten koristeremmit istuisivat erikokoisille ja -mallisille rinnoille, mutta vaikuttaisi siltä, että joustavuutensa ansiosta ne jäävät kauniisti puristamatta rinnan päälle joka koossa. Miinusta antaisin liivien olkaimista, jotka ovat vähän kapeammat, sileämmät ja joustavammat kuin Gorsenialla yleensä ja tuntuvat hieman luistavan käytössä, mitä Gorsenian liivini eivät yleensä tee, eli siis päästävät läpi säätöpaloista. Myös ympärys oli mielestäni hieman tavallista löysempi, joten jos kiikut kahden vaiheilla, niin valitse pienempi ympärysmitta. Kaikenkaikkiaan erittäin kauniit, erilaiset liivit, jotka saavat näkyä, ja hinnaltaan huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin, noh, kyllähän te tiedätte, minkä brändin liivejä nämä muistuttavat. ;)


The cut is similar to the previous Gorsenia bra's I've introduced to you, so if you're a fan already, this will most likely fit you also. The material is a bit thinner than the one used on Verona for example, but otherwise feels similar. It's soft, slightly, stretchy knit fabric and also the mesh at the top of the cup is bit stretchy. The decorative straps above the cup sit well thanks to their elasticity. What I don't like so much on this bra are the shoulder straps. They are narrower, softer and more stretchy than usual and they tend to run through the sliders too easily. Also the band is stretchier than usual. Overall this is really gorgeous bra which I'm not afraid to show a bit and it is a more affordable option to those who like the you-know-what-brand that this very much reminds of.


Liiveistä löytyy arvostelu myös Veeran kirjoittamana koossa 80J Tyyliä metsästämässä-blogista.

A finnish review with pictures of the bra in size 80J is available at Veera's blog here.

1 comment:

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!