31 Jul 2015

Florence by Curvy Kate in blush

Curvy Kate - Florence
Kerta se on ensimmäinenkin, mutta nyt taitaa tulla ensimmäistä kertaa liivipostaus sellaisesta liivimallista, jota meillä ei ole (vielä) valikoimassa. Ja samalla tuossa huomasin, että tässä heinäkuussa kaikki hurjat kolme postaustani olivat Curvy Katen liiveistä. Varsinainen kurvi-Kati-kuukausi. Esittelyssä on uudehko liivimalli Curvy Katen jatkuvasta mallistosta, Florence, pehmeässä puuteripinkissä värissään. Florence on CK:n malliston edullisin liivi ja sen suositushinta on 40 euron tuntumassa eli reilusti muuta mallistoa huokeampi.Tässä hyvin kepeässä, kaarituetussa balconette-liivissä on läpinäkyvät kupit kaksinkertaista meshneulosta ja kupin yläreunassa kukkakuvioista pitsiä. Takaosa on yksiväristä vahvempaa verkkoneulosta. Malliltaan hyvin tuttua Curvy Katea enkä testikäytössä huomannut mitään erityismainittavaa. Vaikuttaa ihan kivalta perusliiviltä ja on myös kaunis, vaikka tässä ei olekaan aivan niin paljon yksityiskohtia kuin CK:n liiveissä yleensä.Liiviä on saatavana 65-90 ympäryksillä UK-mitoituksen J-kuppikokoon saakka, joten pyysin tästä sovitteille koon 75J. Yleensä CK:n liiveissä olen käyttänyt joko 70K tai 75JJ eli kupin verran suurempaa kokoa, ja kuten vähän ennakoin, niin kuppikoko tosiaan jäi aavistuksen pieneksi tässä koossa. Värivaihtoehdot ovat tämä hentoinen hieman harmahtava roosansävy "Blush" sekä musta.Olemme suunnitelleet mallia valikoimaamme, mutta mitä mieltä te olette hyvä lukijat, olisiko tämä liivimalli sellainen, joka kiinnostaisi? Ja jos kyllä, niin kumpi väri olisi parempi? Anna palautetta kommenttiboksin kautta tai vaikka "palautenappuloilla": Klikkaa Love this, jos haluaisit nämä ehdottomasti tai Like this, jos voisit harkita. Kiitos!

1 comment:

  1. Blush väri on kivempi! :) Toivottavasti se tulisi teille valikoimaan. -Manda

    ReplyDelete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!