3 Apr 2015

Rossa cappuccino by Nessa

Tässä postauksessa esittelen puolalaisen Nessa-merkin kevätuutuuden Rossa, joka on malliltaan samanlainen kuin ennen joulua valikoimaamme tullut Toni (ja täältä löytyy Toni-liivin arvostelu kuvineen), värinä cappuccino. Ensimmäinen ajatukseni näistä liiveistä oli, että väri on hirveä, sillä en oikeastaan pidä ruskeista sävyistä, mutta onneksi siinä on sentään kauniit pitsikirjailut ja pinkkiä. Mutta tiedäthän, kun joku biisi vaikka soi radiossa useamman kerran, ja aluksi sitä inhoaa, sitten yhtäkkiä huomaakin hyräilevänsä kappaletta mukana. No vähän näin kävi mulle näiden liivien kanssa: mitä useammin olen näitä nyt kevään aikana katsellut (ensimmäisen kerran näin nämä heti vuodenvaihteen jälkeen), sitä paremmalta ne näyttävät, ja lopulta en voinut enää vastustaa vaan nappasin setin itselleni.


Pohjasävy on pehmeä harmaaseen taittuva vaaleanruskea. Kupit ovat aavistuksen läpikuultavat, sillä kupin alaosan vuorikangas on pehmeää tiheää verkkokangasta ja pintakangas on kirjailtua meshpitsiä. Kirjailujen värit ovat todella herkullisen mehukkaat ruosteenoranssi ja fuksiapinkki. Tämä väriyhdistelmä on aika yllättävä, mutta kuten jo tuossa totesin, niin aloin tästä lopulta tykkäämään todella paljon. Liivin takaosa on yksiväristä jämäkkää power mesh-verkkoneulosta, ja sarjan alushousujen materiaalina on puolestaan ihanan pehmeää ja joustavaa keskipaksua neulosta, sivuilla edessä myös hieman pitsiä.


Nessan liiveissä on todella kapeat kaarituet, niin myös tässäkin liivissä. Olen varmasti maininnut tästä jo aiemminkin, mutta jos siis yleisesti tuntuu, että rintaliivien kaarituet on aina liian leveät sinulle, niin kokeile ehdottomasti Nessan malleja, sieltä voisi joku istuva löytyä sinullekin. Ja tässä Rossa-liivissähän on käytössä Nessan "maksikoot" eli kuppikokoja pienimmillä ympäryksillä O-kuppiin* asti ja 100-ympärysmitallakin vielä K-kuppikokoon. Kaarituet ovat kapeat, mistä syystä myös kupit ovat kapeat ja siten tietysti myös erittäin syvät ja eteenpäin suuntaavat, mistä itse pidän, sillä rinnat ovat ryhdikkäästi eteenpäin ja muoto kauniin pyöreä.


Sovitin liivistä koot 75L, -M ja -N ja näistä sopivin oli 75M eli yhden ympäryksen suurempi kuin Gorsenian malleissa, joissa minulle parhaiten yleensä istuu koko 70M. Koot ovat siis Gorseniaan verrattuna pienemmät ja suosittelenkin ottamaan yhden ympärysmitan suuremman kuin Gorseniasta. Muihin merkkeihin verrattuna Curvy Katen ja Tutti Rougen mitoitus voisi olla aika lähellä Nessan mitoitusta.


This time I'm presenting you the Rossa bra in cappuccino colour from the polish lingerie brand Nessa. Rossa is same shape as Toni which I reviewed in November. My first reaction to this bra was "not for me" as I don't like browns and I don't own a single brown piece of clothing - from basic colours I rather choose grey or dark blue. But like a new hit song on radio which is playing over and over, at first you don't like it, but after a while you start humming to it and soon realise that it's actually a pretty good song after all. Well this happened to me with this bra. The first time I saw this was sometime in January thinking "nah", but the more I've seen this, the more I've started to like it, and finally I had to grab a set.


It's a really soft light brown with a grey undertone and will probably suit best lighter skin tones. It's slightly see-through as the inner layer is soft lining mesh and outer layer mesh lace embroidered with terracotta orange and magenta pink. Surprising colour combination I think, but like I said, the more I've been looking at it, the more I like it. Back is made of rigid power mesh and the matching brief of supersoft microfiber knit fabric with small lace inserts at the front on both sides.


Do you have a problem with the wires usually being to wide for you? Well, try Nessa! Their wires are really narrow, and for that reason the cups are deep and forwarded. This Rossa bra has an amazing size range from smaller bands offering sizes up to O-cups* (that's K in the UK sizing) and on the other end of the size range 100/44 being the largest band and going up to K cups (=UK H). I tried this bra in 75 L, M and N cups (34 HH, J and JJ) the middle one being the best fit . I wear size 70M (32J) on Gorsenia, so based on that, I would suggest to go up one band size from your usual Gorsenia size, or choose same size as on Curvy Kate or Tutti Rouge, as I wear usually UK 34J on those brands.

* Itseasiassa pienimmillä ympäryksillä kokoja olisi tarjolla vielä P-, R- ja S-kuppikoot, mutta ei taida löytyä sellaisia asiakkaita meiltä, jotka näitä kaipailisivat? Niitä on mahdollisuus tilata erikseen Nessalta, eli jos olet jo O-kupin sovittanut ja todennut pieneksi, kysy lisää asiakaspalvelustamme. / Actually the sizes go even further up to S cup, but we haven't had any customers asking for larger cups so far, so we don't offer them in our shop, but they can be ordered from Nessa. If you need those larger cup sizes, contact our customer service.

2 comments:

 1. Moi!
  Onkohan tässä mallissa se sivussa oleva luu? On näet mullakin kasvanut hinku näihin, mutta sivuluut tai liian leveät kaarituet ei vaan toimi mun kropalle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luut on, mutta luuthan voi poistaa sivusaumasta. Niin itsekin teen, koska ne harvoin minullekaan istuvat painamatta.

   Delete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!