29 Mar 2015

Viviane by Gorsenia

Gorsenialta on jo monena vuonna tullut kevääksi yksi vaaleansininen setti ja tänä keväänä sen nimi on Viviane. Vivianessa on vaaleansinisellä pohjalla persikkaisen beiget kirjailut ja mausteena vielä pieni hippunen hopeaa. Minun silmääni erittäin kaunis väriyhdistelmä ja sopii tällaiselle melkein lakananvalkoiselle iholle oikein hyvin.


Istuvuus ja leikkaus on sama kuin aiemmin esittelemässäni punaisessa Giuliette-liivissä ja kokokin sama EU 70M. Kupin muoto on kauniin pyöreä ja suuntaa rinnat hyvin eteenpäin. Liivit tuntuvat sopivan tukevilta, mutta samalla hyvin huomaamattomilta ja keveiltä päällä. Olkaimet ovat mukavan pehmeät ja joustavat ja koko matkaltaan säädettävät. Kupit ovat läpikuultavat, sillä materiaalina on kaksi kerrosta meshneulosta, joten jos et pidä ohuista pitsiliiveistä, tämä ei ole sinua varten. Kuten jo niin monta kertaa aiemminkin olen maininnut, niin itse pidän ohuista, toppaamattomista liiveistä enemmän kuin topatuista.Jos jotain muuttaisin, niin toivoisin Gorsenialtakin liivimalleja, joissa kupin yläreunan pitsi olisi joustavaa, sillä joustopitsiliivit istuvat yleensä paremmin, koska pitsi muotoutuu rinnan mukaan eikä silloin rintojen kokoeroakaan huomaa. Olikohan näin, että suurimmalla osalla naisista vasen rinta on se suurempi, ja niin minullakin, mistä syystä usein oikeanpuoleisen kupin pitsi jää vähän "lörpöttämään".


This time I'm presenting you Viviane from Gorsenia which is a fashion range for this spring and summer. It's a light blue balconnet bra with peachy beige and light blue embroidery. I think it's a beautiful colour combination and looks beautiful on my pale skin.The fit and cut are same as on the red Giuliette bra which I reviewed at the beginning of February and I'm also wearing the same size 70M (32J UK) on both these bras. Viviane gives a beautiful rounded and forwarded shape, good support and they are light as a feather. The straps are soft and stretchy and they have some decoration at the front, but are fully adjustable. If you are not of fan of see-through materials, then this is not for you, as Viviane is made of two layers of mesh.


Viviane is a really beautiful and nice bra, but I wish Gorsenia would also bring new models with a stretch lace top cup as most of us women have some difference in size in breasts, the left one usually being the larger one, and stretchy materials hide the difference, so the cups have smoother finish.

1 comment:

  1. Sievä kuin sipuli! Samaa mieltä myös siitä joustopitsistä, tahtoo vaan olla että moni ajattelee ulkonäön käsivän kun ei saa nättejä brodeerauksia kuppien reunouhin :/

    ReplyDelete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!