18 Mar 2015

Kopertowka by Urkye

Urkyen pitkähihaiset Kopertowka-paidat ja niiden malliin perustuva Koperta-mekot on olleet todella tykättyjä, eikä ihme, sillä kietaisutyylinen leikkaus istuu monenmuotoisille vartaloille ja vyötärölle tuleva rypytys on kiva yksityiskohta. Jos merkki ei vielä ole tuttu, niin Urkye on puolalainen vaatemerkki, joka valmistaa kivoja perusvaatteita isorintaisille naisille. Alkuvuodesta valikoimaamme tuli lyhythihaisia Kopertowka-toppeja ja tänään Koperta-mekkoja lyhythihaisina. Näitä uusimpia mekkoja en vielä ehtinyt testaamaan, mutta toppi minulta löytyy mustaviinimarjanvärisenä, kuten myös pitkähihainen Koperta-mekko samanvärisenä.


Vaikka kietaisuleikkaus on syvä, ei tämä ole mielestäni liian paljasteleva, ja alle voi pukea ihan normaalit rintaliivit ilman, että tarvii pelätä liivien vilkkuvan. Minulla on tässä topin alla Panachen Jasmine-rintaliivit, jotka esittelen seuraavassa postauksessa. Topin materiaali on pehmeää ja joustavaa puuvilla-elastaanineulosta ja tuntuisi kestävän hyvin pesuja ja käyttöä. Kiva arkitoppi, jonka kanssa sopii niin hame kuin farkutkin. Minulla kuvassa leeloo.fi:stä ostetut Bas Bleu-merkin Sandra-legginsit. Ja juu, olisin voinut ehkä vähän panostaa ehostukseen, mutta tässä nyt oikein kunnon arkikuvapläjäys ilman meikkiä ja tukkakin vähän takaraivolta sutturalla.
We've had a lot of good feedback from the long sleeved Kopertowka tops and Koperta dresses made by Urkye and it's no wonder, because the faux wrap style with ruched waist fits almost all curves. Earlier this year we got these short sleeved Kopertowka tops in two colours and today our selection grew with three colours of short sleeved Koperta dresses. I've not yet had a chance to try the short sleeved dress on, but I have this s/s top and the l/s dress in black wine, which is a nearly black, really dark purple.


Wrap front makes the v-neck quite deep, but not so deep, you need a plunge bra. I'm wearing the balconnet Jasmine by Panache (which I'll be reviewing in my next post) underneath and the top covers everything so I don't need to worry about showing too much. I like the soft and stretchy cotton jersey which makes the top a really nice and versatile everyday top to wear in office and freetime. It's easy to combine with skirts or jeans, up or down, depending on the occasion. In this picture I'm wearing Sandra leggins by Bas Bleu, bought from Leeloo.fi.

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!