10 Apr 2015

Selena by Nessa

Edellisessä postauksessa esittelin samalta merkiltä eli Nessalta cappuccinonväriset Rossa-rintaliivit. Tällä kertaa vuorossa on luonnonvalkoiset Selena-liivit, jotka tulivat jo viime syksynä valikoimaamme. Näiden piti olla mustan kanssa kausituotteita kuluneelle talvelle, mutta menekki olikin sen verran hyvä, että molemmat värit ovat nyt jatkuvia, eli saatavana toistaiseksi, ja valkoiseen saatiin lisäksi reilusti lisää kuppikokovalikoimaa. Selena-liiviä on saatavana meiltä luonnonvalkoisena ja mustana sekä tälle tämän kesän ajan uudessa korallioranssissa kausivärissä. Mustassa ja korallissa on suppeampi kokovalikoima: 65-95, E-L, luonnonvalkoisessa reilumpi: 65-100, E-O.


Sovittelin Selenat jo silloin syyspuolella, mutta silloin kokoja oli vain L-kuppiin saakka saatavana ja 75L jäi sen verran pieneksi, etten halunnut niitä vähän ikävästi istuvia, liian pieniä liivejä teille esitellä. Arvatkaa, olinko mielissäni, kun tämän kevään mallisto julkistettiin vuodenvaihteen jälkeen, ja Nessan yhteyshenkilömme ilmoitti, että tämä Selena-sarja jatkuukin ja luvassa oli myös lisää kuppikokoja! Kokonsa puolesta Selena on ehkä ihan aavistuksen naftimpi kuin Rossa. Ei ihan kokonaista kuppia, mutta ehkä puolikkaan. Sen verran, että seuraava koko oli kuitenkin aavistuksen löysä toisesta kupista, joten valitsin sitten saman koon 75M, joka minulla on myös Rossa-liivistä.


Selena-liivissä on aavistuksen karkeahkot pintapitsit ja esimerkiksi Rossassa on pehmeämpi pinta, joten ihan herkimmille nämä eivät varmaan sovi. Toisaalta napakka materiaali pitää erittäin hyvin kuosinsa ja muotonsa. Kuppien sisäpuoli on vuorattu pehmeällä meshneuloksella, joten karheat pitsit eivät juuri ihoa vasten pääse kosketuksiin. Nessan liiveissä on kapeat kaarituet, minkä ansiosta rinnat ohjautuvat kauniisti pyöreinä eteenpäin eivätkä harota eri suuntiin tai painu kainaloihin. Vertailin liivin rakennetta hieman Gorsenian Viviane-liiviin, josta postasin pari viikkoa sitten koossa 70M, ja siihen verrattuna Selenan kaari on jopa parisen senttiä kapeampi, mutta muutoin sekä edestä että sivulta liivin/kaaren korkeus on lähes sama. Olkainten leveys kasvaa kuppikoon kasvaessa, mikä isossa koossa lisää käyttömukavuutta. Koossani olkaimen leveys on tuuma eli noin 25 mm. Olkainten materiaali on päältä hieman kiltävää ja niissä on pientä koristelua, sisäpuoli on pehmeää ja pörröpintaista (vähän kuin lyhytnukkainen fleece) ja olkaimet ovat tuntuneet käytössä oikein miellyttäviltä.


On my previous post I showed you the Rossa bra in cappuccino from Nessa and this is from the same brand a continuity model named Selena. This was launched in black and whites late last year in smaller size range from 65 to 95 (30-42) and available up to EU L cups in smaller bands. They became such a success that that now they have added more sizes and introduced some new fashion colours for the spring. We are offering this ivory white colourway with the larger size range going up to O cups in the smaller bands, plus the 44 bands that go up to K cup, and black and coral in the smaller (old) size range.


I tried the Selena already in November when they arrived, but as the sizes at the time went up to L cups, 75L just didn't fit me and I didn't want to show you an ill-fitting bra as the size was too small for me. So guess how happy I was when our contact at Nessa told me that they'll be making this in larger size range! I am comparing the sizing to the Rossa bra and I think Selena runs slightly smaller on the cup: not a whole cup, but maybe half a cup. I'm wearing same size 75M (=34J UK) as on the Rossa bra.


The top layer of lace is slighly on the rough side, so if you have a delicate skin, this might not be for you, though the cups are lined with soft mesh, so there isn't that much lace touching your skin. On the other hand, even if this is a very light and almost see-through, it keeps it shape amazingly well thanks to the rigid materials. I'm mentioning this again, but the wiring in Nessa bras is very narrow, so even on my size, the whole cup part is on the front part of my torso (yes, you all know what I'm talking about, wiring starting from the back side, hrrr), so my bosom is pointing forward and the cups give a rounded shape. I compared this to the Viviane bra from Gorsenia, which I reviewed a couple of weeks ago in size 70M (32J UK) and the wiring is same height at the front and sides, but Selena's wiring being almost an inch narrower. Straps are smooth and have a fluff inside so they feel comfortable and the strap width also grows with the bra size. In this size the straps are an inch wide.

4 comments:

 1. Witam
  Czy Pani jest Polką? Jak dotarła Pani do Nessy i Gorseni?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sorry, I don't speak Polish. You can leave me messages in English and Finnish.

   Delete
 2. Ihmetyttää miten laihat isohkorintaiset löytää sopivia liivejä jos sullakin on 70-75 ympärys noissa ja näytät kuitenkin siltä että toi rinnanalusmitta on 80cm paikkeilla. Mullakin on rintojen alta 73cm ja joudun käyttämään 70-75 ympäryksellisiä liivejä (siis perukauppojen)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, mittaa on rinnan alta on jotakuinkin 80 senttiä. Liivikoko saa olla 1-2 kokoa eli 5-10 senttiä pienempi kuin mitä ympärysmitta on, koska liivimateriaalit ovat joustavia. Silloin yleensä liivit ovat sopivan napakat päällä. Ja esimerkiksi meillä on valikoimassa liivikokoja 60:stä alkaen, eli kyllä hoikillekin naisille rintaliivejä löytyy. :)

   Delete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!