9 Sep 2013

Tulossa keväällä 2014

Ensin pieni kertaus, mitä tälle syksylle on vielä tulossa. Niistä voit lukea myös aiemmasta postauksesta. Joitain muutoksiahan noihin suunnitelmiin vielä tuli kevään jälkeen. Esim. Gorsenialta jäi "se sininen" pois, molemmat Sculptresset peruuntuivat ja tilalle otettiin Pure ja Pure Lace ja Plaisirin Paulinestakin jäi valkoinen pois, joten sitä saatiin vain mustana. Ja Lorna Drewlta punaisen Amy-imetysliivin lisäksi otettiin valikoimaan eläinkuosista Alexaa. Lisäksi elokuussa messuilla tapasin Tutti Rougen, jota tulee valikoimaamme nyt heti syksystä alkaen sekä aloittelemme myös yhteistyötä toisen uuden tuotemerkin, Parfait by Affinitas, kanssa. Tutti Rougen syksy on vielä valitsematta, mutta Parfaitilta on tulossa puna-musta Charlotte sekä violetti Danielle, molemmat itseasiassa jatkuvia malleja. Niin ja Panachen sporttiuikkarikin tulee lokakuulla, sekään ei nyt ole tässä listassa. Sporttiuikkari perustuu Panache Sport-urheiluliiviin. (Ja joitain uutuuksia myös Plaisirilta, postaan niistä myöhemmin! Samoin Urkyelta tulee paitoja ja takkeja syys-lokakuun vaihteessa.)

Tässä pieni muistilista, mitä on tulossa nyt vielä syys-marraskuulla (jokseenkin aikajärjestyksessä), paljon punaista, mustaa ja pinkkiä:
 • Elomi Amelia Ocean blue
 • Gorsenia Florence musta-pinkki
 • Cleo Marcie Candy Pink ja musta
 • Cleo Lucy Malibu Blue
 • Panache Tango Accenti musta
 • Masquerade Angie puna-musta
 • Goddess Keira Canard ja Kayla Magenta
 • Panache Sport punainen 
 • Elomi Rita Poppy red
 • Adore Ivy musta-kulta ja Charm punainen
 • CK Starlet petrooli, Gia luumu
 • Freya Deco Honey Jade

Mutta sitten varsinaiseen asiaan, eli ensi kevätkauteen. Kevään ennakkotilaukset on nyt aikalailla kaikki tehty ja meillä on täällä välillä huokailtu ihastuksesta ja välillä tuskasta malleja valitessa. Kevätkausi on nyt kuitenkin pääpiirteittäin valmis ja ennakkovaraukset tehty seuraavilta merkeiltä: Cleo by Panache, Curvy Kate, Elomi, Fantasie, Freya, Goddess, Panache Superbra, Panache Swimwear, Tutti Rouge, Sculptresse by Panache ja Panache Sport.

Ensimmäiset kevätmalliston tuotteet tulee jo marraskuulla (pyh, mikä kevät se on marraskuussa, kun edes vielä joulusta ole vielä päästy nauttimaan?), kun Fantasielta tulee Salsaa värissä Mulberry, jossa on mustalla pohjalla pinkkejä pieniä kukkakuvioita. Todella hyvännäköinen! Samaan aikaan tulee vielä syyskauden loppuja esim. Freyan Deco Honey jadenvihreänä sekä Tutti Rougelta syyskauden tuotteet, eli kaudet limittyy vähän päällekäin nyt loppuvuodesta.
Freyan Deco Honeyn kausiväri syksylle 2013 on Jadenvihreä

Tammikuulla on luvassa Cleolta punaista pilkkukuvioista Minnietä,  Panache Sportin uusi kausiväri Cobalt, jossa on mm. sinistä ja oranssia, sekä ihanaisesta Jasminesta kausiväri Animal print, eli mustaa ja leopordikuosia sekä vähän pitsiä sopivasti yhdisteltynä. Lisäksi tammikuussa tulee Decon kausiväri, joka on sähkönsininen ja loppukuusta, tai voi mennä helmikuun puolellekin, Curvy Katelta Portian kausiväri Lime-Rose, eli limenvihreää pinkillä satiinikoristeluilla. Tammikuussa pitäisi myös tulla Freyan uusi urkkaliivimalli, josta olemme varanneet mustaa väriä pienen erän. Väri on jatkuva, joten jos tykkäätte, tilataan sitä toki sitten lisää!

Cleon kevään 2014 mallistosta Minnie Red spot
Helmikuussa tulee sitten jo ensimmäiset uikkarit, kun Panachen pinkki-oranssi Isobel saapuu. Tämän kanssa olemme valinneet lisäksi yhteensopivaa pinkkiä mekkomaista kaftaania. Myös Sculptressen Pure Lacen ihanainen korallipinkki tulee helmikuussa. Loppukuusta on luvattu Curvy Katen Starletin uusi hehkuvan oranssi väri Tigerlilly eli tiikerililja. Helmikuussa pitäisi olla myös tulossa Tutti Rougen kevätmallit.

Maaliskuussa Cleolta tulee Marcieta keltaisena sekä Pixie supersöpössä kelta-valko-oranssi-pinkissä kukkaprintissä. Bijou on uutuus Elomilta ja se perustuu kuulemma Freyan supersuosittuun Decoon, eli se on sileä, saumaton t-paitaliivi, mutta nyt isommassa koossa! Sen ensimmäinen kausiväri on purppuravioletti Pansy.

Cleon kevätmallistosta Pixie Floral print

Huhtikuulle tulee Elomin Rita-liivistä kausiväri Iris, joka on tummahko liila. Ja toukokuussa vielä Cleolta magenta-oranssi Lily, joka on malliltaan samanlainen kuin tämän syksyn "tinttiprintti"-Lily, mutta nyt ilman printtikuosia. Goddessin Keiraan tulee kesäkuussa uusi väri punainen, ja tämä jää heti jatkuvaksi väriksi, eli mustan perusvärin lisäksi saatavana sitten myös punaisena muiden mahdollisten kausivärien lisäksi. Kesällä tulee muuten Freyalta sitten "pehmokaarituettu" imetysliivimalli, kaarituet taisivat olla silikonipehmustettua joustavaa muovia! Aika kaukaisia ovat jo nämä ensi kesän mallit, mutta hyvää kannattaa toki odottaa.

Siinä kevätkauden ennakkoon tilatut mallit. Lisäyksiä tulee vielä Gorsenialta, Nessalta, Plaisirilta ja Roycelta, mutta ennakkotilaukset tehdään vasta lähempänä sitten itse kauden alussa ja aikana, eli vielä ei ole edes tarkemmin tietoa, mitä näiltä merkeiltä mahdollisesti on tulossa.

1 comment:

 1. Jasmine Animal print kuulostaa aivan ihanalta! Myös keltainen Marcie taitaa olla aika pakko-ostos :)

  ReplyDelete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!