11 Sep 2013

Plaisir-uutuuksia ensi talveksi 2013 ja kevääksi 2014

Tanskalaisen Plaisir-tuotemerkin edustaja, Brigit, vieraili meillä tänään täällä Oulussa esittelemässä talven ja ensi kevään uusia malleja. Ja luvassa onkin taas ihania uutuuksia! Plaisir-tuotteita on saatavana koosta 75-80-85 alkaen, G-, H- tai I-kuppikokoihin saakka, mallista riippuen, eli ne on suunniteltu ja valmistettu isompia kokoja ajatellen. Myös alushousuja on saatavana isoja kokoja, jopa kokoon 56 saakka. Tuotteissa on EU-mitoitus. Tulossa meille nyt syksyllä lisää Paulinea sekä uusi sarja Oprah ja korkeavyötäröiset kevyesti muotoielvat Molly-housut. Ennen joulua saapuu vielä Patricia-urheiluliiviä sekä kevätpuolella tulee korallinvärinen Rose.

* * *

Pari viikkoa sitten eli syyskuun alussa saapunut Pauline-sarja on ollut niin suosittu, että useita liivikokoja on jo nyt meillä loppuunmyyty, samoin sarjan alushousuja on jäljellä enää muutamia kappaleita ja Pauline-liivikorutkin myytiin loppuun parissa päivässä. Paulinea saadaan kuitenkin nyt lisää syyskuun lopulla, eli sitten on taas sekä liiviä ja housuja että koruja saatavana. Ja sarja jatkuu koko talvikauden, joten on mahdollista saada tätä vielä lisää, jos menekkiä vain riittää. Tällä hetkellä Pauline on meidän valikoimamme kuluneen kuukauden viidenneksi myydyin liivimalli!

Pauline 80-105 D-G, 42-54

Uutena valikoimaamme Plaisirilta tulee lokakuussa mustaa Oprah-sarjaa. Oprah-rintaliiveissä täyskuppinen malli sekä superpehmeät ja ekstraleveät olkaimet, sarjan alushousut ovat maxi-mallia eli normaalia korkeammalla vyötäröllä. Liivikoot 80-110 D-I ja alaosat 40-56. Kupeissa on kaksinkertainen kangas alaosassa sekä kupin sivussa, kupin yläreunassa on pitsiä, jossa tummanharmaata hieman helmiäishohtoista kirjailua. Samalla tulee myös korkeavyötäröistä Molly "high waist control"-alushousua koossa 40-52; tässä mallissa on extrakorkea vyötärö ja ne muotoilevat kevyesti vatsaa.

Oprah 80-110 D-I, 40-56

Marraskuulla voidaan odottaa saapuvaksi Patriciaa, mikä on ihan uutta Plaisirilta, nimittäin urheiluliivi, jota on saatavana 110I-kuppiin saakka! Koot alkavat 80D:stä, eli kokovalikoima riitää, ja Patricia täydentää hyvin muuta urkkaliivivalikoimaamme, joissa koot loppuvat pääsääntöisesti 90:een. Patricia-sporttiliivissä on selkeästi omat kupit molemmille rinnoille, kupeissa kevyt toppaus ja pehmustetut, todella leveät olkaimet. Vaikka tämä onkin nimetty sporttiliiviksi, niin se käy hyvin myös jokapäiväiseen käyttöön. Malli on ollut tänä kesänä jo Tanskassa myynnissä Plaisiria jälleenmyyvissä liikkeissä ja kuulemma ollut siellä todella suosittu. Hinta tulee olemaan samaa luokkaa kuin muut urheiluliivimme eli alle 50 euroa, mutta hitusen kalliimpi kuin Plaisirin muut liivimallit.

Kevätpuolella helmi-maaliskuulla on tulossa Rose, joka on uusittu versio suositusta Annette-liivistä korallinvärisenä. Rose-liiviä tulee koossa 80-110 D-H, alushousuja koossa 40-56. Kupin alaosa ja liivin takaosa ovat pehmeää mikrokuitua ja kupin yläosassa samaan tyyliin kuin Annette-liivissäkin ruusukuvioitua joustopitsiä. Jos Annette on ollut sinulle mieleinen malli, kannattaa sovittaa myös tämä tuleva Rose. Mutta siitä lisää sitten keväällä. Nyt jäädään odottelemaan Paulinen lisätoimitusta sekä uutuuksia Oprah, Molly ja Patricia.

This post is about new products coming to our webstore during winter and early spring 2013-2014.

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!