17 Mar 2018

Nessa Moly beige 75N

Puolalaisen Nessan alusvaatteita on ollut meillä valikoimassa jo useamman vuoden ajan ja tähän asti kaikki mallit ovat olleet enemmän ja vähemmän pitsisiä. Aika upeita värejä ja kirjailuja ollaankin jo nähny, ja lisää tulee varmasti, sillä Nessan suosio on ollut ihan mieletön, ja vuodessa olemme tuplanneet Nessan myynnin! Sen voin luvata, että toukokuulla on luvassa vadelmaista pitsiä, joten pinkistä pitävien kannattaa pysyä hereillä. Ja parin viikon päästä lähden puolisoni kanssa Puolaan Lodziin Salon Bielizny-alusvaatemessuille, missä näemme ensi syksyn uutuuksia puolalaisilta merkeiltä, ja silloin toivottavasti tapaamme myös Nessan edustajan kanssa. Isojen merkkien - kuten Wacoalin ja Panachen - mallistojen perusteella syksyn sävyt ovat upean tummia ja syviä, mm. punaisia, viininpunaisia ja violetteja on luvassa paljon! Ehkäpä näitä on tulossa Nessaltakin. Violeteille lämpeäisin takuulla itsekin!


Nessalla on pitsisten liivimallien lisäksi myös malleja, joissa kuppien alaosassa on pehmeää ja sileää neulosta, ja ensimmäisenä otimme vuoden vaihteessa valikoimaamme tämän vaalean, beigeä ja valkoista söpösti yhdistelevän Moly-sarjan. Ajatuksena oli nimenomaan, että sopisi hyvin alkavaan kevääseen ja vaaleampien vaatteiden alle, vaikka ei ihan yksiväristä nudeliiviä toki korvaakaan. Moly on myös toistaiseksi jatkuva, joten sitä pitäisi olla myös saatavana ainakin koko tämän vuoden.


Käydessäni viime vuonna Nessalla, sain kuulla silloin, että Moly on yksi heidän suosituimpia mallejaan. Nyt useamman viikon käytön jälkeen noista liiveistä on tullut yhdet lemppareistani, koska ovat huomaamattoman mukavat päällä ja sileä materiaali on kiva paitojen alla, joten eipä mikään ihme, että ovat niin suositut. Molyssa on Nessan tuttu kokovalikoima 65-110 aina O-kuppikokoihin asti sekä lisäksi meiltä on mahdollista tilata 65-75P- ja 65-70R-kuppikoot muutaman viikon toimitusajalla.


Nessalle tyypillisesti kaaret ovat kapeat ja kuppi eteenpäin suuntaava. Printtineuloksen materiaali on sileää, mutta kuitenkin jämäkkää, mikä takaa sen, että toppaamattomanakin liivi tukee, ja kolmipalainen kuppi nostaa ja muotoilee rintoja kauniin pyöreäksi. Yläosan pitsin alla on lisäksi meshvuori, mikä tukee pitsiä, ja tuo jämäkkyyttä kupin yläosaan. Minulle Nessan liivit istuvat aina ja kuppien muoto ja kaaren leveys sopii minulle. Nessa on niukemmin mitoitettu kuin vaikkapa Ava tai Gorsenia, sillä näiltä merkeiltä minulla on käytössä 75L, eli Nessasta kannattaa valita 1-2 kuppia isompi koko kuin em. merkeiltä.


Nyt valikoimaamme on ehtinyt tulla jo toinen kevätuutuus harmaa-valkoinen Filippe-sarja, jossa myös samaan tyyliin sileä laminoitu neulos kuppien alaosassa ja yläosassa pitsiä. Tässä setissä harmaan sävy on siitä jännä, että kauempaa katsottuna se näyttää hieman lilahtavalta, eli sellainen ihan pieni häivähdys violettia, mutta sitten lähempää se on ihan selkeästi harmaapohjainen valkoisella kuviolla.

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!