29 Mar 2018

Lumingerie 10 vuotta sekä juhlamallimme Lilah

Tämä tarina sai alkunsa jo vuosi sitten, kun aloin mietiskellä, että olisipa kiva, jos meillä olis 10-vuotissynttärivuodelle jotain todella erityistä tarjota, ja aloin selvitellä mahdollisuutta valmistuttaa ihan omaa vain meille. Kumppaniksemme oman juhlamallin valmistukseen valikoitui Gorsenia, sillä heidän kanssaan olemme tehneet yhteistyötä jo lähes tämän 10 vuotta, ja tiesin, että heiltä löytyy valmiiksi malleja, joissa on reilu valikoima kokovaihtoehtoja, ja joiden istuvuuteen voimme luottaa. Ja iloksemme Gorsenia oli valmis ottamaan tilauksemme vastaan.

Tilaa 10-vuotisjuhlamallimme verkkokaupasta!
Viime vuoden elokuussa olimme puolisoni kanssa tutustumismatkalla Puolassa yhteistyökumppaneidemme luona, ja tuolla samalla reissulla kävimme vierailemassa myös Gorsenialla. Anna K. Gorsenialta opastikin meitä iloisesti ja innolla koko päivän, ja saimme tutustua koko tuotantoketjuun aina suunnittelusta tuotantoon asti. Hioimme tuolloin yksityiskohdat loppuun myös suunnittelemastamme alusasusetistä.

Lilah saatavana koossa 70F-M, 75E-M, 80D-M, 85D-L, 90D-K, 95D-I ja 100 D-F ja M/38 - 4XL/48
Pohjavärinä oli tietysti suomalaisten lempiväri musta, mutta sen lisäksi Gorsenian suunnittelijat olivat valikoineet meille toiveidemme perusteilla muutamia vaihtoehtoja liivin yksityiskohtiin, kuten pitsejä, rusetteja ja koruja. Tämä kirjailtu pitsi, johon päädyimme, oli lopulta hyvin selkeä valinta, sillä väri on lähes sama kuin nettisivujemmekin violetti teemaväri, ja hieman sydänkuvioita jäljittelevä kirjailu ihastutti selkeydellään. Se vain tuntui heti oikealta. Nimeksi valikoitui Lilah ja  toimitusaikatauluksi sovittiin helmikuu 2018.


Lilah saapui meille helmikuun alussa, kuten oli sovittukin, ja tämä ihana malli on ollut saapumisestaan asti yksi meidän myydyimpiä mallejamme, siis jo lähes kahden kuukauden ajan! Malliltaan Lilah perustuu Gorsenian Victoria-liiviin. Päätin tämän mallin Lilahin perustaksi sillä se oli saanut jo aiemmin todella hyvää palautetta asiakkailtamme, ja oli myös ensimmäinen malli, johon Gorsenia lisäsi muutamia kuppikokoja 75-90-ympärysmitoille. Kokovalikoimaa Lilah'sta löytyy 70-100-ympäryksillä M-kuppikokoihin saakka (koot 70-80 M-kuppiin asti), kaikenkaikkiaan huimat 53 eri kuppikokovaihtoehtoa!


Itselleni tästä sopivin koko oli 75L. Käytän tällä hetkellä samaa kokoa myös mm. Avalta. Gorsenia on aika reilusti mitoitettu kupistaan, sillä esimerkiksi Nessalta kokoni on 75N ja Panachelta rinnakkaiskoko 70O (eli UK-mitoituksen K-kuppi). Lilah-sarjaan löytyy myös alushousuja, joissa vasemmalla sivulla samaa kirjailua kuin rintaliiveissäkin. Housujen mitoitus on puolalaiseen tyyliin hieman niukahko, joten kahden koon välillä miettivälle suosittelen isompaa kokoa.- - - 

This bra is called Lilah and it was produced by Gorsenia for our 10 year anniversary. It was designed together with the Gorsenia's designers and the shape is based on one of their basic collection best-sellers, Victoria. Lilah is available up to M cups (70-80 bands) and goes up to size 100F. Matching briefs are also available in sizes M-3XL. Price 39 € / 19 €.

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!