27 Feb 2017

Nessa Jasmine 75M


Ihania kevätuutuuksia on saapunut taas kauppaan ja Nessalta onneksi löytyy aina minullekin koko. Tämä puhtaanvalkoinen uutuussarja Jasmine saapui meille helmikuun alkupuolella. Jasmine-liiveissä on nimelleen uskollisesti puhtaanvalkoinen väri ja jasmiininkukkia muistuttavaa kukkakirjailua kupeissa. Kupit ovat alaosastaan meshvuoratut, mutta silti läpikuultavat nessamaiseen tyyliin. Kuppien materiaali ei jousta yhtään. Malliltaan nämä istuvat minulle samalla tavalla kuin esimerkiksi Francheska ja Laguna. Kuppi on melko pyöreä ja ohjaa rinnat eteenpäin. Kaarituki on melko kapea ja korkea. Nessan liiveissä pidän erityisesti siitä, että olkainten leveys on hieman reilumpi kuin monilla muilla valmistajilla koossani, mikä tekee niistä vielä vähän mukavammat.


Nessa is one of the brands who never let me down: they always offer my size and the fit is always great. This is the Jasmine and it was launched in early February. It has a crisp white colour and beautiful flower embroidered lace all over cups. The cups are mesh lined at the bottom, but yet see-through like most Nessa styles are. The fit is similar to Francheska and Laguna, which I also have. The cup gives a nice and forwarded shape. Wiring is on the narrow side and quite high especially at the front. What I especially like on Nessa bras is that the strap width is very comfortable and a bit wider than what other brands offer in my size.


* * *No comments:

Post a comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!