6 Feb 2017

Mitex Glossy Form XL

Mitex on puolalainen valmistaja, jonka valikoimasta löytyy erilaisia muotoilevia ja erikoiskäyttöihin suunniteltuja alusasuja naisille ja miehille. Mitexiltä meillä on jo pitkään olleet valikoimissa "vanhanajan" luutetut vyötärökorsetit ja sukkanauhaliivit. Ihastuin kuitenkin vallan täysin Mitexin uuteen Glossy-sarjaan, josta valikoimaamme ensimmäisenä otimme tämän Glossy Form-lahjebody.

Mitex is a Polish lingerie manufacturer which offers all sorts of shaping and special occasions underwear for women and men. We've been stocking their metal boned waist corsets and girdles for some time now. And now I am smitten with their new Glossy range and the first product we ordered is this Glossy Form short legged body.


Glossy Form -lahjebodyn koko vastaa hyvin kokomerkintää. Minulla on kuvissa päällä koko XL/42 ja käytän samaa kokoa pääsääntöisesti vaatteissa muutenkin. Valitsin reiluhkon koon, koska minulla oli enemmän tarve kivalle, sileälle alusbodylle, jonka päälle mekko sujahtaa sievästi, kuin supershaperille. Jos haluat, että body myös muotoilee, niin suosittelen silloin ottamaan yhden koon pienemmän, jotta body on napakka päällä, eli sama ohje kuin shapereiden kanssa yleensäkin. Body on mielestäni aika pitkä, ja se sopii varmasti keskimittaista pidemmillekin naisille. Itselläni siihen jää hieman rinnan alle ylimääräistä, mutta selkäpuolellahan korkeus ei haittaa, sillä bodyn tulee reilusti rintaliivien päälle ja selkäpuoli on siten sileämpi. Ja mieluummin liian pitkä, kuin liian lyhyt body, joka kirrautuu haaroihin, ja jossa olkaimet soivat.

The sizing on the Glossy Form is what I was expecting. I wear the same size XL/EU42 on clothes. If you want shaping effect, I suggest you go down one size from your usual clothing size. I chose my regular clothing size, because I didn't need shaping (I already have shapers for that), but I needed a body which would make dresses slip on easily. And the soft material is just perfect for that. I found the length of the torso quite tall, so I think this might be a good choice even for taller ladies. I don't mind it being a bit too long, though it does wrinkle a little bit under bust, because the back side covers my bra and smoothens the back.


Bodyn materiaalit olivat yksi syy, miksi ihastuin tähän samantien. Verrattuna muihin shapereihin, on tässä huomattavasti kepeämpi, sileämpi ja ohuempi materiaali, vähän sellainen paksuhkojen sukkahousujenoloinen läpikuultava neulos. Se toimiikin loistavasti sellaisten vaatteiden alla, jotka eivät saa tarrautua alusasuun. Erityisesti pidän lahkeiden sileästä materiaalista ja lahkeensuiden sisäänommelluista silikoneista, jollaisia en ole muiden valmistajien bodeissa tai lahjehousuissa nähnyt. Yleensähän silikonit ovat sellaiset kirkkaat, vajaan sentin leveät silikonipötkylät, jotka kiertävät koko lahkeensuun sisäpuolen ympäri, niinkuin monissa olkaimettomissa ja stay up-sukissa. Tässä bodyssa on silikoni lahkeen sisäpuolen kankaan materiaalissa mukana ohuena lankana, joten se ei näy mitenkään erityisesti, paitsi hieman kiiltävämpänä osiona sisäpuolella, mutta tuntuu tarrautuvan sopivan napakasti. Ja kun lahkeensuu on vielä saumaton, se ei purista ollenkaan.

The super smooth and soft materials were one of the reasons why I fell in love with Glossy Form. Compared to the usual shaper materials, this is much lighter, smoother and feels more like a thick pantyhose knit. Especially I love how the silicone is sewn into the material on the leg openings. I haven't seen this with any other brands. Rather than having the usual silicone strips, like strapless bras and stay-up stockings have, the thin silicone thread is weaved in the fabric, so it doesn't show or feel, but it keeps the legs in place and prevent them from rolling up.


Bodyssa on edessä hieman peittävämpi ja napakampi meshneulos ja lisäksi haaraosassa on puuvillavuori, joten periaatteessa bodya voi käyttää ihan sellaisenaan ilman alushousujakin, kuten minulla on näissä kuvissa, mutta jos mielii käyttää bodya useampana päivänä ilman, että sitä tarvitsee pestä joka päivä, kannattaa alle silloin tietysti pukea jotkin saumattomat ohuet alushousut. Oman kivan säväyksen bodylle tuo sivuilla ja takana olevat pitsiosiot, jotka ovat myös mukavan pehmeät ja joustavat. Tässä bodyssa on tosin sama ongelma kuin lähes kaikissa muissakin lahkeellisissa bodeissa: joudut riisuutumaan lähes kokonaan, jos haluat käydä vessassa, sillä haaroissa ei ole minkäänlaista luukkua tai aukkoa. Pidempään kuin parin tunnin käyttöön tarvitsee siis hieman suunnitella vessareissuja, että on ensinnäkin paikka, jossa voit riisuutua yläosasta "rintsikkasilleen", ja että tarvittaessa sinulla on kaveri auttamassa esim. juhlamekon vetoketjun kanssa. Tästä pienestä ikävästä yksityiskohdasta huolimatta, olen aivan ihastunut ja todellakin tulee käyttöön!

The material at the front is double layered mesh knit and there is a cotton modesty panel at the bottom, so you can wear this without anything under it, like I am wearing in the pictures, and you will be totally covered. This body does have one flaw: no opening at the crotch, so if you want to wear this longer than just a few hours, you need to plan where and when you go, as you need to strip down to your bra, and you might need a friend to help you with your dress zipper afterwards. Regardless that minor flaw, I love this!

* * *

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!