31 Jul 2016

Urkye Mikra 40 OO/OOO

Mikra-topit ovat tämän kesän uutuus Urkyeltä. Jos merkki ei ole vielä tuttu, niin lyhyesti esiteltynä Urkye on puolalainen perheyritys, joka valmistaa kurvimitoitettuja vaatteita 34-44-kokoisille eli noin 60-85-liivikokoja käyttäville. Joustavista materiaaleista valmistetuista vaatteista löytyy kaksi mitoitusta: O/OO-koko on tarkoitettu D-I-kuppikokoisille ja OO/OOO puolestaan J-O-kuppikokoisille. Itse menen tähän jälkimmäiseen kategoriaan, ja minulla on topista koko 40 OO/OOO. Samaa kokoa olen käyttänyt mm. Mala-mekosta sekä Tuba-topeista ja -mekoista. Aiemmat Urkye-blogiesittelyt voit lueskella täältä.


Are you familiar with the polish curvy clothing brand Urkye? They make shirts, tops and dresses for D-O cup women. The O/OO measured stretch jersey top fits the D-I cup sizes and the OO/OOO J-to cup sizes. I'm wearing the Mikra top in size 40 OO/OOO, the same size I also wear on the Mala dress and Tuba tops and dresses. Read also my previous Urkye posts.


Topin malli on tuttu Urkyen Mala-mekosta, joka on yksi heidän suosituimpia mallejaan, ja ollut meiläkin jo useamman vuoden valikoimassamme. Toppi on muotoonommeltu, siinä on mukavan leveät ja peittävät olkaimet sekä hillitty kaula-aukko. Etuosassa on kaksinkertainen kangas. Mielestäni pituus on juuri hyvä: ylettyy kunnolla lantiolle, joten ei vilku vyötärö paidan helman alta. Itse virittelin liivikorun tuohon rinnuksille, koska se mielestäni sopi mainiosti arkipäivän asuun. Alla on mustat Dia-liivit, joista esittelyn voit lukea täältä >>


The Mikra top's shape is based on Urkye's popular Mala dress. The top has a double layer at the front panel for a smoother finish, sides and back are made of single layer jersey. I like the wide shoulders, which hide my bra, and the letter shape neckline, which in turn reveils the decoltee and the bra jewelry. I'm wearing Dia bra in black by Ava under the top, you can read my review of the bra here >>

* * *


2 comments:

  1. Millainen tämä Mikran kangas on? Malli näyttää tosi kivalta, mutta eihän ole liian "aluspaitamainen" kangas, pystyisikö käyttämään lähes juhlapaitana? Menettääkö ryhtinsä helposti?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kangas on ohuehkoa puuvilla-elastaanineulosta, mutta kuitenkin sen verran paksua, että ei läpi näy. Jos Mala-mekko on tuttu, niin siinä on sama materiaali. Ainahan elastaanikankaat käytössä pehmenee, mutta on sitten taas pesun jälkeen taas takaisin kuosissaan. Mielestäni voi ihan hyvin käyttää myös juhlakäytössä sopivan alaosan ja asusteiden kanssa. Onhan noi Mala-mekotkin samaa matskua ja itse olen käyttänyt omaa mekkoani niin töissä kuin illanistujaisissa ja hautajaisissa, asustettuna tietysti jokaiseen tilanteeseen sopivasti.

      Delete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!