27 Jul 2016

Nessa Laguna 75M

Hei taas pitkästä aikaa! Reilut pari kuukautta on vierähtänyt edellisestä postauksesta, ihan vain koska uutuusliivimalleja ei nyt ole koossani juuri tullut tarjolle, joten ei ole myöskään ollut, mistä kirjoitella. Ja onpa tuo kesäkin vähän verottanut pahimpia bloggailuinnostuksia, kun puuhaa on riittänyt pihalla. Nyt ovat kuitenkin syyskauden uutuudet alkaneet pikkuhiljaa tipahdella kauppaan ja ensimmäisenä syksyn uutuuksista esittelyssä on Nessan turkoosit Laguna-rintaliivit. Tälle syksylle onkin monia ihanuuksia tulossa, joten aion olla syksyn aikana ahkerana, ja naputella näitä liiviesittelyitä hieman tasaisempaan tahtiin.


Hi and first my apologies for the long silence. I know it's been weeks since my last post, but now that the new autumn/winter season has started slowly coming in to our store, I want to show you this lovely turquoise Laguna from Nessa. And I promise, for the new coming season, there are many lovely bras coming in which I can't wait to show you, so there will also be new posts coming on a more steady pace.

 
Väri todellakin on juuri niin raikas turkoosi kuin miltä se kuvissa näyttää. Tätä muuten yksiväristä liiviä koristavat hennot violetit kirjailut kupin yläosassa sekä violetti rusetti edessä. Ja tämä liivi on malliltaan ja istuu päällä, kuten Tatuaz ja Penny, eli tuntuu varsin tutulta ja kotoisalta. Kokoja Laguna-liivistä löytyy reilusti: 65:stä 100:aan ja kuppikokojakin O-kuppikokoon asti. Koko vastasi mielestäni hyvin Nessan mitoitusta, joten suosittelen valitsemaan oman tutun koon.


Laguna is a bright turquoise soft cup bra with lace all over the cup. The top cup has some lilac embroidery and there's also a lilac bow at the front. Laguna has same cut and fit as Penny and Tatuaz bras, which made it feel comfortable and familiar from the first minute on. The band sizes go from 65/30 to 100/44 and up to O cups. I recommend to choose your usual Nessa size.

 
Suosittelen kokeilemaan myös sarjan alaosaa, vaikkei brazilianmalliset pöksyt yleensä olisikaan ihan se oma juttu. En nimittäin itsekään pidä puolipeittävästä mallista, sillä jotenkin se aina tuntuu jäävän vaan väärään kohtaan istumaan, mutta näissä housuissa on superihana ja joka suuntaan joustava meshneulos, ja nämä istuu huomaamattomasti päällä eikä näy myöskään pöksynreunat päällepäin. Jos siis et aiemmin ole brazilianpöksyjä kokeillut, niin tämä voisi olla hyvä setti kokeilla myös uutta housumallia.


I also recommend to try the brazilian brief. I'm not a fan of the "half coverage" briefs, but I decided to try this, because I wanted a whole set, and to my surprise, the brief feels very nice on and doesn't leave any visible panty lines, thanks to the soft and stretchy mesh fabric. So if you want to try the brazilian brief, this might be the brief to start with.

* * * 


No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!