18 Feb 2016

Olivia Raspberry by Panache (esittely / review)

Kuten edellisessä liivipostauksessa kerroin, niin olen odotellut muutamia kausiuutuuksia tulevaksi viime kuukaudet, ja tämä Olivia oli yksi niistä. Myös ne hehkuttelemani sinikuvioiset Jasminet ovat saapuneet ja ne ovat minulla parhaillaan käytössä, joten postaus niistä tulee pikapuoliin perään.


I told on my last post that I was waiting for the new season colours and ranges to be launched and Olivia was one of those. Also the blue mosaic print Jasmine arrived, together with Olivia, and I'm currently wearing it, so will post about Jasmine, too, quite soon.


Olivia on meidän valikoimassa uusi malli Panachelta, mutta se on ollut jo parina kausivärinä tarjolla mm. petroolina ja aprikoosina. Se perustuu myöskin jo pidempään Panachen mallistossa olleeseen Floris-liiviin, mutta tämä malli ei ole ollut meidän valikoimassa. Kaari on leveydeltään aikalailla samaa kokoa kuin vertailukohteena ollut kuppikooltaan samankokoinen Jasmine, vain aavistuksen korkeampi/pidempi. Siten Oliviassa on sekä liivin keskiosa että sivut aavistuksen korkeammat kuin Jasminessa. Olkainten leveys, hakaset, ym. yksityiskohdat ovat samalla mitoituksella kuin Jasminessa ja myös kupin muoto muistuttaakin lempiliiviäni, joten varauksetta uskallan suositella Jasmine- tai Envy-liiveistä pitävälle myös Oliviaa. Kokoja tästä liivistä löytyy UK-mitoituksen K-kuppiin asti ja painiskelin hetken JJ- ja K-kuppikokojen välillä, mutta pienempi koko oli sitten kuitenkin istuvampi, eli kokoni tästä liivistä on sama kuin muistakin Panachen liiveistä.


We haven't been stocking Olivia before, though it's been available at least in two seasonal colours, petrol blue and apricot, so this a new shape from Panache in our shop and we're excited to hear what our customers say about this. The shape is based on Floris, but I compared this to Jasmine. I found that wiring is about the same width, but Olivia's wires are a little bit higher/longer, so it makes the center gore and sides a bit higher. Also the cup on the Olivia gives a bit more coverage and the cup attaches higher on the straps. Strap width, hooks and other details are measured as on Jasmine. Also the cup shape is very similar to Jasmine, so withouth hesitation I can recommend this bra, if you like Jasmine or Envy. It's available up to UK K cups and I ended up with my usual Panache size.


Joustava, superpehmeä kuppi ja joustopitsi kupin yläreunassa istuvat todella mukavasti päällä. Itse pidän tästä hyvin eteenpäin suuntaavasta kupin muodosta. Kaaren korkeuden vuoksi liivi on hieman peittävämpi kuin Jasmine. Parin päivän koekäytön jälkeen en oikein osaa keksiä tästä liivistä mitään huonoa sanottavaa, sillä istuvuus on niin lähellä Jasminea, että liivit tuntuivat heti mukavan kotoisilta ja olivat huomaamattomat päällä. Ja herkullisen vadelmapinkin ja ihastuttavien kukka- ja pallopitsien yhdistelmä on niin söpö, että tällaisen pinkkifanin oli tietysti nämä saatava. Vaikka tässä onkin jo vähän sitä sun tätä yhdistettynä, niin täysin yksivärisenä Olivia on kuitenkin aika hillitty kokonaisuus, vaikkakaan tuskin ihan jokaiseen makuun.


Thanks to the super smooth cups and stretchy fabrics, Olivia is very comfortable. I personally like this forward projected, rounded cup shape. After couple of days test runs with Olivia, I couldn't find anything bad to say about this bra, as it is so close to the fit of Jasmine, which is my absolute favourite and been that for years, so Olivia felt very cozy and familiar right away. And I couldn' resist the cute combination on spot and flower prints and the raspberry pink colour, but it's not everybody's cup of tea.


Olivia-sarjassa ei ole muita housuvaihtoehtoja kuin korkeavyötäröinen housumalli. Itse en ole mitenkään erityisesti ollut sellaisten ystävä, mutta tässä housussa olikin juuri minulle sopiva korkeus, eli vyötärönauha tuli juuri navan korkeudelle eikä mitään ikävää ryppyyntymistä tai rullaantumista ollut koko päivänä. Mutta jos jotain muuttaisin, niin toivoisin kyllä Oliviaan myös vähän matalampaa housumallia, vaikka sitten ihan perinteistä midi-mallin pöksyä. Housuissa on käytetty samoja materiaaleja kuin liiveissä ja yhdessä ne ovat erittäin sopusuhtainen kokonaisuus sekä erittäin mukavat jalassa. Housujen lahkeensuissa ja kupin yläreunassa on samaa joustopitsiä, jossa saumaton hulpioreuna, joten sekä kupin yläosa että housujen reunat istuvat sileästi vaatteiden alla.


Olivia range offers only one option for bottoms and that's the high waisted brief. I've never been a fan of high waisted briefs, but I found this brief to be just the perfect height for me and the waist band settled nicely between love handles at the navel height, so I didn't feel any rolling or crinkling. But still I would rather have a lower waisted basic briefs if it was available. The briefs are made of same materials as the bra and they make a harmonious and cute set. And the briefs have that same selvedge stretch lace at leg openings, so it sits smoothly and doesn't show any vpl on your cheeks.

* * *


No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!