21 Feb 2016

Jasmine SS16 by Panache (esittely/review)

Ja sitten suoraan asiaan, eli tässä yksi lempiliiveistäni, Jasmine, kevään 2016 uudessa kausivärissä sininen mosaiikkiprintti.

I'll just go straight to the point: here my all time favourite bra, Jasmine, in the new SS16 fashion colour blue mosaic print. 

Aiemmat postaukset Jasmine-liivistä löydät täältä:
Here are all my previous posts of Jasmine:
 


Liivimalli ei ole vuosien saatossa muuttunut miksikään, mutta tämän vuoden alusta kausiväreihin on nyt tullut uusittu housumalli. Aiemmin 6952-tuotenumeron brief-mallin housuissa oli edessä sivuilla joustopitsiä ja keskietuosa sarjan printtineulosta, joka usein oli myös hieman läpikuultava riippuen vähän printtineuloksesta. Nyt uusitussa 6955-mallissa on printtiä koko etuosassa vyötäröllä ja pitsiä lahkeensuissa. Edessä on myös pehmeä puuvillavuori, joten uusi housumalli ei ole enää ollenkaan läpikuultava, sopii siis kainommallekin käyttäjälle. Uusi malli on myös vähemmän joustava, kun joustopitsiä ei ole enää housujen sivuilla, sillä housujen printtineulos joustaa huomattavasti vähemmän kuin pitsi, mutta tämä on otettu mitoituksessa huomioon.

The bra hasn't changed during the years, but from this year on the Jasmine range has a new brief. The earlier brief model 6952 had stretch lace at sides and print at the front. This brief was more or less translucent or even see-through depending on the print. The new 6955 has printed fabric on the whole front with a cotton modesty panel and stretch lace at the leg openings. The new brief is less stretchy as the previous brief style, but it's also cut more loose, so you should be able to fit into your old size.

Vertailu Jasmine 6952- ja 6955-housumalleista.
Jasmine briefs 6952 (old version) and 6955 (new) compared.
Myös takaosa on erilainen tässä uudessa mallissa. Aiemmissa malleissa takaosassa oli yksinkertainen meshneulos, joten housut olivat takaa läpinäkyvät, ja lahkeensuissa oli kuminauhat. Nyt uudenmallisissa housuissa on takana on kaksinkertainen mesh, joka on yhä läpikuultava, mutta ei enää niin läpinäkyvä. Uusittu malli on myös hitusen korkeampi takaa vanhempaan pöksymalliin verrattuna eikä lahkeensuissa ei ole enää kuminauhaa, joten housu istuu sileämmin eivätkä reunat näy vaatteiden läpi enää niin selvästi.

The new brief also has different back. The previous briefs had one layer of mesh and elastics at the leg seams. The new brief has double mesh back and no elastics, so it shouldn't leave any vpl. It's also a bit more higher at the back to give you a bit more coverage.

4 comments:

 1. Aivan ihanat on nuo liivit, samoin myös vanhat kuosit. Osaatko sanoa millainen istuvuus on suhteessa Fantasie Rebecca- liivimalliin? Minulla on tuota Rebeccaa usea pari ja tällä hetkellä sopiva koko on 75J. Olisikohan näissä sama istuvuus?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rebecca ei mulle ole henk.koht. tuttu, koska menen heittämällä yli kyseisen liivin kokovalikoimasta, mutta sen voin sanoa, että liivi on meillä yksi tykätyimmistä. :) Rebeccassahan on se kevyt spacer foam -toppaus, Jasminet ovat aivan ohut, ei toppauksia. Yleisesti Panachen kupit ovat mielestäni enemmän eteenpäin suuntaavat ja syvemmät. 75J EU-kokoa vastaa Panachen liiveissä UK-koko 75GG, G-kuppikin voi riittää, koska Rebeccasta on muistaakseni muutama maininnut, että koot olisivat niukahkot.

   Delete
 2. Aivan ihanan väriset nämä uudet Jasminet, ja kovasti hukuttaisi ne ostaa. Minua kuitenkin mietityttää, että onko Jasmine juuri minulle sopiva malli. Tällä hetkellä käytössäni on yhdet Jasminet, ja kaaritukien päät pureutuvat jonkin verran kainaloihin. Osaisitko sanoa, sopisiko jokin muu rintaliivimalli minulle paremmin?

  - 65J

  ReplyDelete
  Replies
  1. Panachen liivit ovat lähes poikkeuksetta hyvin korkeita kaarituiltaan. Matalammat kaaret on esim. Cleo-malliston liiveissä, joten ehkä voisit pitää Marciesta. Kannattaa myös tutustua Nessan malleihin. Ovat minusta hyvin samantyylisiä kuin Panachet istuvuudeltaan, mutta vähän kapeampi ja matalampia kaariltaan.

   Delete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!