11 Jun 2015

Mustia paljastuksia / Dark revelations

No joo, ei täällä mitään synkkiä paljastuksia ole, mutta haluan jakaa teille pari juttua, joita ollaan täällä jouduttu pitelemään salassa, ja jotka nyt vihdoin saadaan teille kertoa. Tämän ensimmäisen salaisuuden olemmekin jo Facebookin puolella paljastaneet, ja meidän Insta-tiliä seuranneetkin sen jo varmaan helmikuussa huomasivat, kun laitoimme hyshys-kuvan messuilta, nimittäin syksyllä valikoimaamme tulee aivan uusi merkki Scantilly, joka on Curvy Katen sisarbrändi. (Molemmat löydät esim. Twitteristä ja Instasta, jos kiinnostaa seurata.) Curvy Katea voisi ehkä parhaiten kuvata sanoilla värikäs, nuorekas ja leikkisä, kun taas Scantilly on hieman tuhmempi ja luvassa on mm. erittäin avonaisia kuppeja, läpinäkyviä materiaaleja, remmejä ja mielenkiintoisia leikkauksia niin yläosissa kuin alaosissakin. Eroottisemmat alusasut on sellainen, joita kuppikokomitoitettuna tai varsinkaan isommassa koossa on lähes mahdoton löytää. Kyllähän erotiikkaliikkeistä löytyy jos jonkinlaista asua, mutta koot ovat yleensä 75-85 B-C, mikä ei lohduta yhtään, jos on vähänkään rintavampi.

Sorry to disappoint you, but I really don't have any dark secrets to reveal. But I have a couple of things I want to share with you. This first "secret" is something we've been keeping since the Moda in February. It's Scantilly that's launching in October. It's the naughty sister of Curvy Kate (a sub-brand for CK) bringing us curvy girls a bit more erotic and wilder options. (You'll find both CK and Scantilly on Twitter and Instagram if you want to follow these cuties.) The first season of Scantilly will brind us sheer and silky materials, straps and bows and surprising cuts. And I welcome these with excitement as this type of lingerie is really hard to find in larger cups.

Scantilly AW15/syysmallisto
Alustava toimitusarvio on siis lokakuussa ja tulossa on kuvan All Wrapped Up ja Peek-a-boo. All Wrapped Up on plunge-mallin liivi, jota voi käyttää aivan hyvin arkenakin. Liivin juju on irrotettava huivi/nauha, jota voi pujotella eri tavoin liivissä olevien lenkkien läpi esimerkiksi suoraan keskeltä niskan taakse. Myös sarjan housuissa on samanlaisia lenkkejä, joten huivia voi käyttää myös vyötäröllä tai mitä sitten keksikään. Peek-a-boo on sitten selkeästi eroottisempi, mutta kukapa kieltää käyttämästä tätäkään ihan peruspäivänä. Näissä liiveissä on ikäänkuin kaksi liiviä päällekäin - alempi balconette-liivi on läpikuultavaa ja päällä on neljäsosakuppinen satiiniliivi - ja yhdessä nämä saa aikaan hienostuneen, mutta kuitenkin eroottisen yhdistelmän ja setin vielä viimeistelevät yhteensopivat alaosat. Aika vaikea on valintani, enkä osaa päättää, kumman setin lopulta haluaisin itselleni.

The first season of Scantilly is estimated to launch in October and of course we've made our reservations so we will be stocking both these styles: All Wrapped Up which is  a bit more basic/every day style with a plunge style bra with a mini brief. The thing with the set is the scarf which you can tie either with the bra or the brief or use it for something else... And Peek-a-boo is a bit more tempting and daring. The bra looks as you have two bras together: the sheer balconnet part of the "double layer bra" is a really great shape and gives nice uplift and the quarter cup layer on top of it adds that little something to give it an alluring finish. I'm not sure which one I'd be choosing myself... On the other hand the AWU is very versatile and could wear it anywhere, but on the other hand the Peek-a-boo is something I don't have, but I could see myself wearing.

Samanta Tritonia & Kerk
Lähempänä saapumistaan on kuitenkin toinen uusi tuotemerkki, joka on tulossa valikoimaamme ihan pian, Samanta. (Parhaillaan odottelemme lopullista tilausvahvistusta ja toimituskin varmaan saadaan ihan pian matkaan.) Samanta on puolalainen yritys ja kaikki tuotteet valmistetaan Puolassa ja EU:n alueella. Esimerkiksi 2 cakes on a plate-blogista voit käydä lueskelemassa Sophien arvostelemia ja esittelemiä malleja ja hakea vähän makua, millainen brändi Samanta on. Meille ensimmäisenä valikoimaan päätyivät, ehkä hieman tylsästi, mutta lähdimme vähän varman päälle liikkeelle, kaksi mustaa sarjaa. Toinen sileä t-paitaliivi Tritonia A470-leikkauksella ja toinen puolipitsinen Kerk A211-mallilla. Molempiin sarjoihin tulee toki yhteensopivia alaosia. Osasyynä näihin valintoihin oli myös se, että Samantan syyskausi on jo ennakolta täysin loppuunmyyty, ja saatavana nyt kesäksi ja syksyksi oli vain jatkuvia basic-malliston sarjoja. Eli plussana nyt se, että nämä jäävät meillä toistaiseksi valikoimaan, ja jos ja kun kokoja myydään loppuun, tilaamme niitä aina lisää. Kevätkausi tulee ihan pian meille nähtäville ja sieltä toivottavasti löydämme teille jotain kivaa värikästäkin 2016 kevätkaudelle.

And the other thing I promised to share with you is that we've just started co-operation with polish brand Samanta, which you might have already seen on 2 cakes on a plate on the Sunday with Samanta series on which the sweet miss Sophie has reviewed some of the Samanta sets. All Samanta products are designed and made in Poland and in EU. I know, we were a bit boring and decided to start with two black continuity ranges, but almost the whole AW15 collection was pre-sold earlier this year, so we were too late for that, and after all, finnish ladies seem to love black, so these are quite foolproof choises for us. We ended up with Tritonia A470, which is a smooth t-shirt bra and we'll also be stocking a basic brief for the range, and Kerk A211 which is made with both lace and knits and we'll be offering the boxer brief pictured and a thong to go with the bra.

Marcie by Cleo
Ja vielä yksi ilouutinen, nimittäin Cleon Marcie, joka piti tulla mustana jo aiemmin keväällä, mutta joka sitten viime tipassa peruuntuikin tuotanto-ongelmien vuoksi, ja joka siirtyi marraskuulle, onkin nyt jo tulossa ihan lähiviikkoina! Panachella olivat saaneet järjestettyä tuotantoa uusiksi niin, että Marcielle löytyikin tilaa tuotannosta jo nyt ja meidänkin paketti on kuulemma Panachen varastolla jo pakattavana ja lähdössä matkaan ihan näillä näppäimillä. Odotamme sitä saapuvaksi juhannuksen jälkeen. Joko tilasit omasi?

And one more thing which happened just today. And that is a confirmed delivery of the continuity range Marcie in black in a few weeks! I know a lot of you have been waiting for this for ages and Marcie was supposed to arrive earlier in the spring already, but then it was cancelled by Panache due to some production issues and rescheduled to November. But today I got happy news from Panache that this is already at their warehouse and they are currently packing our order and it should be ready for despatch sometime next week, meaning it should be at our warehouse in Oulu by the end of the month. Isn't that just the best news!

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!