3 Feb 2015

Tissi-iltamat Oulussa

2 cakes on a plate-blogin kirjoittaja Miss Sophie Cake järjesti Oulun blogibeibeille rintsikkahenkiset iltamat tammikuun lopulla ja meidät pyydettiin mukaan esittelemään sekä liivimalleja että jakamaan liivitietoutta. Minun puolestani lämpimät kiitokset kaikille ihanille naisille, jotka olitte mukana, sekä tietty illan emännälle aina niin suloiselle ja iloiselle Sofia Kakkuselle, joka jaksoi järjestää tämän kivan illan. xo

Lue lisää blogeista...

http://balanced247.blogspot.fi/2015/02/lumingerie-ilta.html

http://timjaiwithlove.blogspot.fi/2015/02/tissi-ilta-blogityttojen-kanssa.html

http://destinationgrowth.blogspot.fi/2015/02/bloggaajien-tissi-ilta.html

http://kissanpaivakimara.blogspot.fi/2015/02/tissi-ilta-w-lumingerie-2-cakes-on-plate.html

http://mella-lili.blogspot.fi/2015/02/rintsikkailta-bloggaajien-kanssa.html

http://jjjennajulia.blogspot.fi/2015/02/lumingerie-ilta-bloggaajien-kanssa.html 

http://www.lily.fi/blogit/sparkle/lumingerie-ilta-oululaisten-bloggaajien-kanssa 

http://dominoefekti.blogspot.fi/2015/02/lumingerie-ilta-bloggaajien-kesken.html

2 comments:

  1. Onko tämmöisiä iltoja mahdollisuus saada järjestettyä vai oliko tämä vähän semmoinen "kavereiden kesken"-ilta? Olisi mahtava päästä katsomaan malleja luonnossa. Hyvän käsityksen saa kyllä jo blogisi kuvista, joissa näkee liivit oikean naisen päällä - valmistajien omissa mainoskuvissa mallit ovat yleensä harjanvarren levyisiä silikonilla(?) topattuja, joilla tissit töröttää pystyssä ilman liivejäkin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tämän illan järjesti oululainen 2 cakes on a plate-blogin kirjoittaja ja osallistujaporukka oli Oulun seudun aktiivisia muoti- ja lifestylebloggareita eli kyllä, kaveriporukan ilta. Me emme itse tällaisia iltoja järjestä, mutta olemme toki mukana, jos kutsu lähistölle käy. Joten ei muutakuin iltaa suunnittelemaan ja porukkaa kasaamaan! :)

      Delete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!