8 May 2014

Aurinkoinen Marcie ja kesäloma jo mielessä

Aion pitää kesälomaa viikon verran ja olen jo innoissani pakannut matkalaukkua. Lähtö on parin päivän päästä. Ensimmäisenä pakkasin bikinit ja kesävaatteita, mukaan lähtee ainakin Tuba-mekko ja Cha Cha-tunika sekä tietysti kesäsandaalit, jotka vihdoinkin sain kaivaa talvisäilöstä käyttöön. Lakkasinpa varpaankynnetkin matkasta innostuneena. Mielestäni on kiva aloittaa kesä aurinkolomalla, vaikkei sitä toki joka vuosi olekaan mahdollista käydä hakemassa kesää etelästä. Cha Cha-tunikan alla olevat stretch-caprit Leeloosta. Cha Cha on kokoa M eli 40-42. Tuba-mekko kokoa 40 OO/OOO.


Koska en halua käyttää matkustamiseen ihan mahdottoman pitkiä aikoja, eikä Oulusta suoria lentoja ole oikeastaan muualle kuin pariin suosittuun lomakohteeseen Helsingin lisäksi, niin päädyimme tänä(kin) vuonna lomalle Turkkiin. Kävimme Alanyassa parisen vuotta sitten, nyt vietämme lomapäivät Antalyassa. Olisi toki mukavaa nähdä muitakin maita, mutta kyllä tuo vajaan neljän tunnin suora lento vie voiton, kun vaihtoehtona olisi lennot Helsingin kautta vaihtoineen ja odotteluineen. Azoreita olen kuullut monesti kehuttavan kauniina ja mielenkiintoisena lomakohteena... Ehkäpä joku kesä voisi suunnistaa sinne.


Aloitin aurinkoisten hiekkarantojen fiilistelyn jo tänään uudella Marcie-setillä, ja väri on kyllä huikean upea! Pari vuotta sitten en olisi osannut kuvitella pukevani jotain keltaista päälleni, mutta niin se vain mieli ja maku muuttuu, ja nyt tuo keltainen tuntuu mukavan piristävältä. Marciehan on jo parin vuoden ajalta tuttu malli ja punaisesta Marciesta olenkin kirjoitellut jo aiemmin. Pidän todella paljon tästä liivimallista, koska se on kevyt ja kaunis, ja lisäksi siinä on todella hyvänmalliset kupit! Olen hieman tässä kevään aikana saanut kiloja pois ja jouduin hieman arpomaan 70J ja 75HH-kokojen välillä, päätyen lopulta kuitenkin jälkimmäiseen. Aiemmin olen ollut 75J-JJ-kuppikokoa eli olen laihtunut sen verran, että rinnoistakin on hävinnyt 1-2 kuppikoon verran.


Marcie on toppaamaton ja kaarituettu balconette-liivi Panachen Cleo-mallistosta. Se on ollut muutaman vuoden ajan Cleon mallistossa ja kaksi kertaa vuodessa siitä on tarjolla uusi kausiväri. Tämän kesän väri on auringonkeltainen. Marcie-liiviä on saatavana 60D:stä aina 85J-kokoon saakka (eli siis EU-mitoituksella M-kuppikokoon) ja sarjaan on myös röyhelöistä pitsihousua koossa 34-44. Mitoitukseltaan liivi vastaa hyvin totuttua ja suosittelenkin valitsemaan sen oman tutun koon.


Toivoisin, että Marcie tulisi Cleon mallistoon myös jatkuvaan valikoimaan esimerkiksi perusväreissä mustana ja valkoisena, miksei myös vaikka puuteribeigenäkin, keksisin kyllä sillekin käyttöä. Tähän asti Marcieta on saanut vain kausittain värillisenä sekä viime talvena babydollina mustana. Babydoll on todella hyvännäköinen, ja toki minulta sellainenkin löytyy, mutta se ei kuitenkaan jokapäiväisessä käytössä tavallisten paitojen ja toppien kanssa ole kovin kätevä, vaikkakin erilaisten tunikoiden ja mekkojen alla onkin ihan kiva.

Briefly in english: I'm heading to Antalya, Turkey for a short vacation in a few days. I think summer feels so much longer when you start it with a sunny holiday abroad. I can't wait to get there, so I've already packed my suitcase with bikinis, dresses, summer sandals and other beautiful clothes that have been waiting for to get out of the wardrobe the whole winter. And of course the lovely yellow Marcie from Cleo, can't go without it! I love the shape this bra gives. I've managed to loose some weight during the past couple of months and at the same time also a couple of cup sizes. I've been 34J-JJ for a long time, but most of my old bras are starting to feel a little bit too large. I hesitated between 32J and 34HH with Marcie, but ended up with the latter. Wish Panache would bring Marcie in core colours also...

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!