27 Feb 2013

Syksy 2013 - esikatselukierros ensi syksyn kausituotteisiin


Nyt alkaa pitkien pohdintojen jälkeen olla valinnat tehtynä ensi syksylle. Heinäkuusta alkaen luvassa seuraavaa:

Adore: Alkuvuodesta 2013 tulleiden jatkuvien mallien (eli Lace Romance ja Sunflower) lisäksi tulee uusi kukkakuvioinen sarja Charm punaisena sekä upea musta-kultainen polka dot-kuosinen Ivy. Balconette-liivien lisäksi molempiin sarjoihin on tulossa pari erilaista alushousumallia. Molemmat sarjat myös jatkuvat ainakin kaksi kautta eli seuraavaan syksyyn! Jos siis pidätte näistä, niin me pidetään ne valikoimassa. Nämä kaksi saivat myös eniten ääniä alkuvuodesta Facebookissa järjestämässämme äänestyksessä.


Cleo by Panache: Mielettömän upea mallisto tulossa ensi syksylle! Valinta oli hyvin vaikea. Lopulta päädyttiin turkoosiin Lucyyn, tummansiniseen Lilyyn (papukaijaprintti, malliltaan samanlainen kuin pallokuosinen Zia) sekä Marcieen, josta tulee karkkipinkkinä rintaliivejä ja alushousuja (se samainen ihanainen röyhelöhousu, joka oli viime syksynä punaisena) sekä mustana babydoll-mekkoa ja röyhelöhousuja.


Curvy Kate: Kausimallistosta valikoimaamme tulee Gia violettina (samantyylinen kuin Lottie, joka nyt päättyy tänä keväänä yksivärisenä ja saatavana on enää varastossamme olevat koot), uusi malli Starlet petroolinvärisenä (malli on sama kuin Smoothiessa, mutta kupit ovat aavistuksen jäykempää materiaalia) sekä myöskin uusi malli Daisy Chain, joka on CK:n ensimmäinen toppaamaton plunge-liivi. Lisäksi supersuosikki Portiasta kausivärinä vesimelonin pinkki. Showgirl-malliston ystäville on ikävä kyllä huonoja uutisia, sillä SG-mallisto päättyy kokonaan, eli heihei Tease Me!


Elomi: Syksyllä saatavana verkkokaupastamme farkunsininen Amelia (joka on malliltaan samanlainen kuin Hermione, mutta aavistuksen jämäkämmällä materiaalilla), turkoosi Betty (joka on plunge-liivi, kuten nyt kahtena kautena jo valikoimassamme ollut Valentina) sekä Rita punaisena. Ritaa on jo saatavana verkkokaupastamme pinkkinä!


Freya: Pinkkiä ja vihreää tulossa. Ensimmäisenä liituraitainen Deco Hatty pinkkinä, sen jälkeen myöhemmin alkutalvesta Deco Honey jadenvihreänä sekä kukkaprinttikuosinen Flourish, jossa mustalla pohjalla jadenvihreää ja pinkkiä. (Valitettavasti ei vielä tuotekuvia saatavana, mutta kyllähän te tiedätte, miltä Deco näyttää, kuvitelkaa se nyt vain sitten pinkkinä ja vihreänä.)

Gorsenia: Syysmallisto julkistetaan vasta loppukesästä, joten heidän osaltaan valinnat tehdään paljon myöhemmin. Gorsenia toimii hieman eri tavalla kuin muut valmistajat, eli mallistoja ei julkisteta paljonkaan etukäteen, ja jotkin tuotteet saattavat sitten jatkua pidempään kuin yhden kauden, jos kysyntää vain on tarpeeksi. Esimerkiksi syksyn punainen Valentina on saatavana vielä nyt kevätkauden, koska on ollut niin suosittu. Gorsenian osalta valmistaudumme aina vähintään kahteen uuteen kausituotteeseen.
Lisäys 7.3.: Ainakin sähkönsinistä on luvassa...

Lorna Drew: Aloittelemme yhteistyötä Lorna Drew-tuotemerkin kanssa nyt keväällä ensimmäistä kertaa, joten ihan "satavarmaksi" ei vielä ole syysmalleja ehditty päättää, mutta jotain hieman uutta ja erilaista imetysliivivalikoimaan on kuitenkin tulossa. Messupostauksessa on pari kuvaa Lorna Drew-tuotteista, niistä esim. alla olevan kuvan punainen Amy on ensi syksyn mallistosta.


Masquerade by Panache: Valitsimme nyt ensimmäistä kertaa valikoimaamme myös Masqueraden kausituotteita, vaikkakin vain yhden sarjan verran. Mallisto on hintavampi kuin Cleo, Superbra tai Curvy Kate, mutta mallistossa on ihanan ylellisiä materiaaleja ja vähän näyttävämpiä malleja. Syksyllä saatavana valikoimastamme puna-musta simpukkakuppinen balconette-Angie. Veikkaisin tätä Curvy Katen Tease Me- ja Gorsenian Carmen-liivien fanien uudeksi lempparisarjaksi! Tästä löytyy isompi kuva messupostauksesta.


Panache Superbra & Panache Sport: Emme vielä valinneet syksylle uusia Superbra-malliston kausituotteita. Superbran sijaan tulee vähän enemmän Cleoa ja Curvy Katea. Kuitenkin Superbra-malliston perusmallit esim. olkaimeton Evie, liivitoppi Cami ja Sophie-imetysliivit jatkuvat ja pysyvät valikoimassamme perusväreissään. Panache Sportista tulee tarjolle kaksi kausiväriä! Syksyn kausivärit ovat "Raspberry" ja "Red". Vadelmanpunaisessa on mukana myös laventelinviolettia ja limenvihreää, punaisen kanssa on yhdistetty tumma grafiitinharmaa. Kausiväreihin on saatavana brief-mallin housua, kun short-housuja on saatavana vain perusväreihin musta, valkoinen ja harmaa. Perusvärit urheiluliivistä toki jatkuvat myös valikoimassamme.Lisäys 7.3.: Superbra-mallistosta tulee syyskuun loppupuolella musta Tango Luxen malliin perustuva Tango Accenti, joka on yksivärinen musta ilman Tangolle tuttuja lehtikirjailuja. 

Plaisir by Ulsoe: Tulossa alkusyksystä marliesdekkers-henkinen Pauline mustana ja valkoisena. Koristeremmit ovat liiveissä irrotettavat, eli liiviä voi käyttää ihan tavallisena t-paitaliivinä tai sitten voi vähän vilauttaa ja antaa remmien näkyä paidan kaula-aukosta. Koska Plaisir-tuotteille ennakkotilaukset tehdään yleensä pari-kolme kuukautta ennen, tulee varmasti muitakin malleja vielä syksyllä valikoimaamme, mutta niistä päätetään vasta kesällä ja alkusyksystä. (Eli sama kuin Gorsenian kanssa, tilauksia ei tarvitse tehdä niin paljon etukäteen, kuin muilla valmistajilla.)


Sculptresse by Panache: Bellise jatkuu nyt uudella printtikuosilla, jossa violetilla pohjalla vaaleanpunaisia pilkkuja ja vaaleanpunaista pitsiä. Bellise saatavana tänä keväänä musta-valkoisessa kukkaprintissä. Pure on toppaamaton ja saumaton ns. moulded-liivi eli siinä on muotoonprässätyt kupit, oiva t-paitaliivi siis. Kuvassa Pure näyttää turhan pinkiltä, sillä se on oikeasti punainen ja sävyssä vain aavistus violettia/fuksiaa.


Aikataulullisesti julkaisu- ja toimituspäivät painottuvat aika paljon syyskuulle, mutta heinä-elokuussa on odotettavissa jo karkkipinkki Marcie, musta Daisy Chain, turkoosi Betty, siniharmaa Amelia, pinkki Deco Hatty, Panache Sport vadelma ja Pauline. Syyskuusta alkaen sitten tulossa Adoren mallit, loput Cleot, punainen Rita, Masqueraden Angie sekä Sculptresset. Myöhemmin syksyllä tulevat loput Curvy Katet sekä Freyat ja Panache Sport punainen.

Mitoituksista: Adore, Cleo, Curvy Kate, Freya, Gorsenia, Lorna Drew, Masquerade ja Superbra valmistavat pienempiä ympärysmittoja alkaen koosta 60, 65 tai 70, ja mallistoja yleensä saatavana kokoon 85 tai 90 saakka. Runsaammille kurveille valmistavat Elomi, Plaisir ja Sculptresse by Panache, ja tuotteita on pääsääntöisesti saatavana koosta 75, 80 tai 85 alkaen, yleensä kokoon 105 tai 110. Myös muutamissa Gorsenian, Curvy Katen ja Panachen Superbra-tuotteissa on isompia ympärysmittoja 90-105, mutta ei kuitenkaan yhtä reilusti kuppikokovalikoimaa isoilla ympärysmitoilla, kuin erityisesti isoihin kokoihin keskittyneillä em. kolmella tuotemerkillä. Kuppikokoja kaikissa mallistoissa riittää D-kupista alkaen jopa UK-mitoituksen K-kuppikokoihin tai EU-mitoituksen M-kuppikokoon saakka.

Tämän postauksen kuvat ovat tarkoituksella minimallin esikatselukokoa. Tarkempia tietoja ja kuvia tuotteista tulee ensin Facebook-sivuillemme Tulossa valikoimaamme-kuvakansioon aina noin 2-8 viikkoa ennen tuotteiden saapumista, sekä lopulliset tuotekuvaukset voi lukea verkkokaupastamme, kun tuotteet ovat tilattavissa. Ennakkotilauksia alamme ottaa 1-3 viikkoa ennen tuotteiden saapumista, kuten tähänkin asti. 


---
Lisäys 1.3.2013: Mallistoihin voi tutustua esim.
Curvy Kate syksy 2013 

---
Lisäys 7.3.: Gorsenialta ainakin on luvassa sähkönsinistä sekä Panache Superbra-mallistosta tulee musta Tango Accenti.

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!