21 Feb 2013

Moda AW2013-muotimessut Birminghamissa

Tämä helmikuinen lomaviikko tuli vähän yllätyksenä itsellenikin, sillä katselin jo syksyllä lentolippujen hintoja, mutta olin kertaalleen päättänyt, että messut jäävät nyt väliin, sillä lentoliput oliva silloin syksyllä kalliita. Kun sitten helmikuun alussa mm. Panachelta muistuttelivat varaamaan aikaa heidän messuständilleen, mikäli on messuille tulossa, niin päätinkin lähteä, sillä edulliset liputkin löytyivät, kun olin valmis vähän joustamaan aikataulusta. Ja joustoa löytyi, kun päätin pitää hieman lomaa samalla ja Birminghamin sijaan lentääkin Manchesteriin, ja matkustaa sieltä junalla loppumatkan.

Moda Lingerie & Swimwear -messut pidettiin tänäkin vuonna Birminghamin NEC-messukeskuksessa, joka sijaitsee näppärästi lentokentän vieressä, jos lentää suoraan Birminghamiin, mitä minä en siis tehnyt, kun halusin päästä halvemmalla. Myös junalla pääsee ihan nurkille ja asemalta pääsee sisäkautta kävelemään messukeskukseen. Tosin tuo asema-messukeskuskompleksi olikin hieman odotettua isompi ja esim. junalta Modaan meni parikymmentä minuuttia kävellessä, vaikka apuna olivat "travelatorit", mikä sitten lieneekään näiden suomenkielinen nimitys.

NEC-messukeskus, Birmingham
Moda on suurin muotialan messutapahtuma briteissä ja siellä tosiaankin riitti katseltavaa ja nähtävää. Meille oiva paikka, sillä iso osa myymistämme tuotemerkeistä on brittiläisiä, mutta tokihan siellä oli tuotteita ympäri maailmaa. Alusvaatteiden lisäksi messuilla oli omat osastonsa mm. kengille, laukuille ja muille asusteille sekä miesten ja naisten vaatteille. Tosin päivä vierähti tuolla alusvaateosastoa kierrellessä, joten juuri muuta ei sitten ehtinytkään enää katselemaan.

Moda Lingerie & Swimwear syksy 2013
Messuilla tapasin lähes kaikkien valikoimassamme olevien tavarantoimittajien ja valmistajien edustajia, ja vierailimme mm. Curvy Katen, Roycen, Evedenin (Freya & Elomi), Adoren, Gorsenian, Cetten ja Panachen (Superbra, Cleo, Masquerade, Sculptresse) ständeillä. Syksyn mallistojen lisäksi tuli tutustuttua kasvotusten vihdoin ja viimein moniin ihmisiin, joiden kanssa olen jo vuosia tullut pitänyt yhteyttä puhelimella ja sähköpostilla. (Ja hei, lupaan postata lähiviikkoina niistä syksyn valinnoistamme, eli nythän ne alkaa olla jo valmiit ja syksyn ennakkotilauksetkin pian tehty.)

Ja uusiakin tuttavuuksia löytyi, eli tapasin Lorna Drewn ständillä brändin perustajan itsensä, ja aloittelemme nyt keväällä yhteistyötä sitten tämän uuden merkin kanssa. Kevääksi valikoimaamme tulee jotain heidän perusvalikoimastaan (ei ole vielä päätetty, mitä tarkalleen), mistä tuotteita on saatavana pidempään kuin yhden kauden, ja syksyksi sitten kausituotteita. Jos haluat, voit tutustua Lorna Drew-mallistoon heidän omilla sivuillaan.

Lorna Drew ja minä
Lorna Drew valmistaa kaarituettomia imetysliivejä, joissa on vähän nuorekkaampia ja värikkäämpiä malleja. Vai mitä sanotte esimerkiksi tästä Amy-imetysliivistä, josta syksyllä tulossa herkullinen punainen väri? Materiaali Amy-sarjassa on superpehmeää mikrokuitua.

Amy-imetysliiviä ja sarjan alushousuja on saatavana syksyllä 2013 punaisena.
Kokovalikoimakin on juuri meille sopiva, sillä Lorna Drew-malliston tuotteita on saatavana koossa 65-85 jopa UK J-kuppikokoon saakka.  Lorna Drew-imetysliiveissä on olkaimissa erityiset lukot, joiden avulla kuppikokoa voi säätää sekä tietysti lisäksi avattavat kupit helpottavat imetystä. Säädettävä kuppi on mukavampi käytössä, kun kuppeja voi molemmin puolin löysätä tai kiristää tarpeen mukaan. Lisäksi liivien käyttöikäkin on pidempi, kun samaa liiviä voi käyttää jopa koko imetysajan läpi, vaikka rintojen koko muuttuukin.

Lorna Drewn imetysliiveissä on myös ajateltu erilaisia käyttötarpeita, esim. Cotton Rose on puhdasta puuvillaa, joten se sopii herkemmällekin iholle tai jos haluat valita luonnonläheisempiä materiaaleja. Alexa taas on ylellistä silkkisatiinia, eikä tuo leopardikuosikaan nyt hassumpi ole, vai mitä? Myös Alexa- ja Amy-liiveissä on puuvillavuoraus kupeissa.

Cotton Rose persikanvärisenä sekä Alexa leopardikuosisena (saatavana syksyllä).
Lorna Drewlta on myös saatavana pestävät liivinsuojat, jotka muista (kesto-)suojista poiketen eivät ole pyöreät, vaan ne on muotoonprässätyt ja enemmän liivin kupin muotoon leikatut, ja niitä on saatavana useammassa eri koossa. Liivinsuojalle on myös oma paikkansa kupin sisällä (valitettavasti en tajunnut ottaa tästä kuvaa), joten liivinsuoja pysyy paikallaan, kun kupin avaa, mutta on myös helppo irrottaa pesua varten. Samat suojat käyvät toki myös muihin imetysliiveihin, sillä koko valitaan kuppikoon mukaan. Liivinsuojiinkin voi tutustua Lorna Drewn omilla sivuilla. Materiaalina sisäpinnalla bambu, imukerroksena puuvillaa ja ulkopinnalla hengittävä, mutta kosteuden pitävä kangas.

Panachen ständillä ihanaiset mallit esittelivät tuotteita.

Ja tietysti Panachen ständillä tapasimme koko tuoteperheen, ja kuten jo aiemmin lupailin, postailen lähiaikoina lisää syksyn kausituotevalinnoista sekä Panachen tuotteista ja muistakin. Esim. Panachen osalta valinnat on tehty ja tilaukset jo tehty. Tässä vielä pieni maistiainen, Angie, yksi syksyn uutuuksista.

Masquerade (by Panache),
Angie-balconette ja sarjan alushousut
ovat punaista satiinia, jossa päällä mustaa pitsiä.

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!