31 Jan 2013

Messuilla katselemassa syksyn 2013 tarjontaa

Viime viikonloppuna olin Helsingin alusvaatemessuilla katselemassa mm. Curvy Katen, Freyan ja Elomin syysmallistojen tarjontaa. Kuten jo ennakkoon katselinkin, syksyllä tarjolla on tummaa, sävyinä paljon sinistä, petroolia, violettia ja punaista. Mutta näinhän se on joka syksy, eli kausivärit ovat tummia sävyjä ja keväällä sitten taas vaaleampia.

Curvy Katen ständillä oli mukana Curvy Katen oma iloinen ja kurvikas Laura Butler (kokoa 65FF). Antakaa anteeksi hieman nuutunut olemukseni, sillä heräsin lauantaina muutaman tunnin yöunien jälkeen puoli neljältä aamulla ja lähdin ajelemaan kohti Helsinkiä. Paljon pidemmät eivät kuulemma olleet Laurankaan yöunet, sillä lento oli ollut myöhässä useita tunteja, ja hän oli päässyt hotellille nukkumaan vasta kahden jälkeen yöllä.


Curvy Katen syysmallistoa: Starlet (petroolinvärinen, leikkaus sama kuin Smoothiessa), Daisy Chain (musta, uusi toppaamaton plunge), Gia (violetti, samanlainen kuin Lottie, joka nyt jää pois syksyllä mallistosta kokonaan), Portia (kausivärinä vesimelonin punainen) ja Lola (sama leikkaus kuin Daily Boostissa). Showgirl-mallistoahan ei ollut ollenkaan esillä, mutta se ei kuulemma kuitenkaan ole jäämässä kokonaan pois, vaan tulee myöhemmin.

Freyan syysmallistoa: Mallisto tulee kahdessa vaiheessa ja nyt näimme ensimmäisen osan, jotka tulee heinä-syyskuussa. Syyskuusta eteenpäin on sitten syksyn "kakkosmallisto", joka julkistetaan vasta myöhemmin keväällä. Ykkösosiosta nyt päällimmäisenä jäi mieleen herkullisen pinkki liituraitainen Deco Hatty.


Elomin syysmallistoa: Betty (turkoosi, plunge-malli, hauska pallokuosi), Amalia (tumma siniharmaa, sama kuin Hermione, mutta aavistuksen jämäkämmät kupit, lähes sileä t-paitaliivi, jossa pitsiupotukset kupin sivulla), sekä Elomin yksi myydyimpiä malleja, Caitlyn, josta todella hehkuva violetti kausiväri. Lisäksi olisi tarjolla mm. nyt jo keväällä yllätyslisäyksenä valikoimaamme pinkkinä tulevaa Rita-liiviä punaisena sekä monta muuta herkkua.


Sekä vielä muutama ihanuus, jotka jäivät erityisesti mieleen Freyan ja Fantasien uikkarimallistoista: Bikinit Freyaa, uikkari Fantasieta. Uikkariostot talvea vasten tosin ei ole mikään järkiratkaisu, kun uikkareita ei juurikaan mene talvella, joten ne vievät vain varastotilaa talven ajan ja keväällä ovat sitten jo "vanhoja". Mutta harkitaan näitäkin...


Tässä näkyvistä malleista osa todennäköisesti tulee syysvalikoimaamme, mutta voi olla, että jää poiskin. Toisaalta on myös paljon tuotteita, joita nyt en tässä pikakatsauksessa esitellyt, mutta voivat silti päätyä vielä valikoimaamme. Ja esim. Freyan osaltahan on vielä syysmalliston "kakkososa" esittelemättä, eli sieltäkin voi sitten vielä jotain ihanuuksia tulla verkkokauppaamme. Tilanne elää vielä ainakin pari viikkoa, kunnes lopullinen kooste eri valmistajien mallistojen parhaista paloista saadaan kasaan ja syksyn ennakko-ostot tehtyä. Sen verran voin paljastaa, että esim. Panache Sportista tulee kaksi, kyllä kaksi, kausiväriä, toinen jo kesällä ja toinen myöhemmin syksyllä. Kirjoittelen sitten lisää, kun valinnat on tehty!

6 comments:

 1. Tuo Elomin pilkullinen ja Curvy Katen Starlet oli omat lempparit. Lisäksi toi yksiolkaiminen uikkari näyttää ihanalta!

  ReplyDelete
 2. Kivoja kuvia! Erikoisen hoikan mallin päällä ovat tosin Elomin liivit, kun pienin ympärys on tosiaan se 75... Tuo malli näyttää lähinnä 65-ympärystä tarvitsevalta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, malli oli kokoa 65F/XS, ja mallikappaleet oli erikseen tehty juuri tätä mallineitoa varten, eikä kaikki "miniversiot" olleetkaan sitten ihan onnistuneita. (Ymmärtäähän tuon, että jos normaalisti tehdään kokoja 75-105 ja sitten pitääkin tehdä mallikappaleita koossa 65, että ei se välttämättä ihan nappiin osu.) Sama neitokainen esitteli Elomin lisäksi myös muut Eveden groupin tuotteet eli Freyat, Fauvet ja Fantasiet. Mutta paremmin Elomin liiveistä ja housuista sai kuvan mallin päällä kuin hengareissa, vaikka koot ja mallit ei ihan olleet menneetkään nappiin.

   Delete
  2. Ahaa, kiinnostavaa että malleja varten tehdään erikseen kappaleita. Olisi kyllä mielestäni paljon kivempi, jos jokaista mallistoa varten olisi malli, joka oikeasti voisi käyttää kyseisiä rintaliivejä. :-)

   Delete
 3. Hei! Ei liity itse postaukseen mutta oletko käynyt täällä Oulussa alusvaatteiden kivijalkaliikkeissä ns. tsekkailemassa kilpailijoiden tarjontaa/ammattitaitoa. Jos olet, missä suosittelisit käydä mittauttamassa itsensä ja missä liikkeissä ollaan asiantuntivimpia. Tiedän, että markkinoit tietysti ensisijaisesti omaa nettikauppaasi mutta mikä on mielipiteesi kilpailevista yrittäjistä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ole itse käynyt (vuosiin, ehkä edellisen kerran 2003, kun yritin etsiä liivejä hääpuvun alle, mutta jouduin tyytymään eioohon) eikä minulla henkilökohtaisesti ole hyvää eikä huonoa sanottavaa kilpailijoista, mutta asiakkailta kuulee välillä sekä huonoja että hyviä kokemuksia. (Valitettavasti useammin niitä huonoja. Tosin varmaan juuri siitä syystä ovat sitten vaihtaneet liiviliikettä.)

   Liikkeessä asioidessa olisi hyvä tietää itsekin jotain liivien istuvuudesta, jotta ei tule höynäytetyksi vain siksi, että myyjän nyt on vain pakko saada sinulle jotain myytyä. Bra nightmares kirjoittikin aiheesta hyvin otsikolla "Miksi sinun ei kannata mennä rintaliiviliikkeeseen", kannattaa kurkata kyseinen blogi.

   Tietysti vielä tärkeämpää on tietää liivien istuvuudesta ja osata sovituttaa liivit itsellään, kun tilaa tuotteita netistä, koska silloinhan sinä olet pääasiassa itse oma asiantuntijasi. :)

   Delete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!