11 Nov 2012

BiuBiu-viikkoni

BiuBiu-viikkoni eli kuvapostaus työviikosta, jolloin pukeuduin vain BiuBiu-paitoihin. BiuBiu-kokoni on 42BB/BBB joustavaa materiaalia olevissa paidoissa ja paitapuserossa 42BBB. BiuBiun lisäksi olen kyllä aivan rakastunut Vero Modan Maxi My-sarjan extrapitkiin toppeihin. Niitä löytyy minulta monta eri väriä pitsihelmalla ja ilman. Kolmas suosikkivaatteeni on Very Nicen Suzie superstretch-farkut. Suzieta saa kapeana skinny-mallina sekä suorilla lahkeilla. Suzie-farkkuja minulla on parit eriväriset, ja itseasiassa joka päivä tälläkin viikolla jalassa olivat joko farkunsiniset tai tummansiniset Suziet. Suosittelen kokeilemaan!

Maanantai: BiuBiu korallinvärinen Toscana, kaverina OIS:n musta neulostakki. Toscana-topit tulivat kesälle 2012, mutta vielä niitä löytyy Lumingeriesta kolmessa värissä.

Maanantai: BiuBiu Toscana
Tiistai: Lisää oranssia eli Amsterdam-kietaisupaita. Tämä on BiuBiun uusia syysmalleja ja väri sellainen hieman ruosteensävyinen oranssi. Kietaisunauhat voi solmia eteen tai taakse. Alla Vero Modan Maxi My Lace Long Tank mustana. Paidassa on oikeasti ihan täyspitkät hihat, mutta varsinkin töissä tulee aina nykäistyä hihoja vähän ylemmäs.

Tiistai: BiuBiu Amsterdam
Keskiviikko: Luumunvärinen Rotterdam (löytyy verkkokaupastamme punaisena) ja yllätysyllätys, Vero Modan Maxi My Lace Long Tank, tällä kertaa tummansinisenä.

Keskiviikko: BiuBiu Rotterdam
Torstai: Kuvausassistentti halusi mukaan kuvaan. Vanity Fair-paitapusero valkoisena, musta neuletakki Gina Tricot'sta.

Torstai: BiuBiu Vanity Fair
Perjantai: Lisää Rotterdamia, tällä kertaa punaisena. Alla Vero Modan Maxi My Tank Top. Vähän parempi valaistuskin tässä kuvassa kuin parissa edellisessä. Tästä näkyy aika hyvin paidan rypytykset toisessa sivusaumassa sekä hihansuissa.

Perjantai: BiuBiu Rotterdam

2 comments:

  1. Verratessaan sitä miten nämä BiuBiut istuvat sinun päällesi huomaa, että olemme kovin eri kokoisia. Sinulla pituus riittää hyvin lantiolle ja Amsterdamin nauhat yltävät hyvin ympäri. Tälläisellä noin 48BB/BBB kokoa kaipaavalla 172cm pätkällä leikkaus antaa tilaa rinnoille, mutta paidan pituus jää farkkujen ylälaitaan (selkä vilahtelee Toscanan alta) ja Rotterdamissa olisi saanut olla vielä pidemmät kietaisukaitaleet, jotta sen 46BB/BBB:n voisi sitoa myös eteen. Ilmeisesti BiuBiu poisti mallistostaan koon 48 kokonaan, mikä on kyllä harmi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä taidankin olla aika lyhytselkäinen? Enkä kyllä ole muutenkaan kovin pitkä, kun pituutta on 163 senttiä. Minulle noi paidat on olleet oikein sopivan pituisia, mutta sama ongelma kyllä meinasi olla tuon Amsterdamin kanssa, kun on hieman vatsaa, että aika naftiksi jäi rusetti edessä. Noi Vero Modan superpitkät topit kyllä pelastaa lyhyemmätkin paidat, niissä kun pituutta riittää.

      Delete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!