16 Oct 2012

Kevät 2013

Paljastan jo nyt etukäteen pienet maistiaiset, mitä on Lumingeriessa luvassa kevätkaudelle 2013. Kevät tuntuu tulevan joka vuosi aikaisemmin. Osittainhan tämä kevätkausi limittyy syyskauteen, sillä yhtäaikaa ennen joulua tulee ainakin Elomin syyskauden viimeisiä sekä Freyan kevätkauden ensimmäisiä tuotteita. Tällaista luvassa seuraavalla kaudella:

Elomi:
Maggie-rintaliivit, -babydoll ja -alushousut (punainen/Paprika)
Valentina-rintaliivit ja -alushousut (vaaleansininen/Sea Breeze)

Freya:
Deco Honey -rintaliivit, sarjaan kaksi eri housumallia (violetti/Iris)
Secret Garden-rintaliivit, sarjaan lisäksi kolme eri housuvaihtoehtoa (vaaleanvihreä/Breeze)

Curvy Kate:
Lottie-rintaliivit- ja -alushousut (vadelmaprintti/Raspberry print)
Smoothie-rintaliivit ja -alushousut (vadelma/Raspberry)
Tease Me-rintaliivit ja -alushousut (violetti/Purple) (Tätä ei oltu alunperin tilattu alkusyksystä, kun kevätmalliston tilaukset piti jättää, mutta koska syksyn Cherry/Blush- eli kirsikanpunainen Tease Me on ollut niin suosittu, niin kysyin vielä lokakuun lopussa, olisiko kevätväriä vielä vapaana ja onnistuimme saamaan pienen erän tätäkin!)

Curvy Kate Swimwear:
Paradise-tankini ja -shortsihousut (punainen)
Red Horizon-bikiniliivit ja kaksi erilaista housua
Pebble-bikiniliivit ja kaksi erilaista housua

Sculptresse (Panache):
Bellise-rintaliivit ja -alushousut (musta-valkoprintti)
Willow-rintaliivit ja -alushousut (vadelma/Raspberry)

Superbra (Panache):
Jasmine-rintaliivit ja -alushousut (sininen kukkaprintti/Blue floral)
Tango-rintaliivit ja -alushousut (pinkki/Hot pink) sekä
Tango-rintaliivit ja -alushousut (piparminttu/Peppermint).

Piparminttu-Tango tulee vasta myöhään keväällä, toukokuussa, mutta tätä väriä tulee myyntiin ainoastaan Panachen kotimarkkinoille Iso-Britanniaan ja meille Lumingerieen, joten tätä erikoisuutta kannattaa kyllä odotellakin!

Kuten jo aiemmin vinkkasinkin syksyllä, kevään värit ovat punainen, pinkki ja sinisen/turkoosin sävyt. Kuvista puuttuu vielä Plaisir Lingerien Nina, josta on tulossa tammi-helmikuussa pinkillä terästetty versio, jossa pohjavärinä teräksenharmaa. Todella jännittävä ja upea väriyhdistelmä. Pinkkiä siis luvassa myös sieltä suunnalta.Freyan Deco Honey, vaikka onkin merkitty kevätkauden mallistoon kuuluvaksi, kuuluisi kyllä mielestäni sekä värinsä että toimitusaikataulunsa puolesta syyskauteen, sillä sen arvioitu toimitus on marraskuun lopussa, ja syksyn trendivärinä on selkeästi ollut violetti. Nyt syksyllä violetteja on ollut saatavana useilta eri valmistajilta (esim. Gorsenialta Nicolette, Plaisir lingeriltä Nina, Panachen Superbra-mallistosta Tango Luxe orkidea, Tango violetti sekä violetti Ariza sekä Enell-urheiluliivien Orchid), kun taas keväällä ei violettia ole enää tarjolla. 

Tarkemmat tuotetiedot, aikataulut yms. julkaistaan aikanaan Facebookissa, ensimmäisenä näistä voi kuitenkin alkaa odotella Deco Honeya, joka siis tulossa jo marras-joulukuussa!

Mikä näistä on sinun suosikkisi? Mitä odotat eniten saapuviksi?

3 comments:

 1. No voihan ku joutuu odottelemaan noita mintun värisiä, ne on meinaan rakkautta! <3 Eli tulispa se kevät jo :) -Mimmi

  ReplyDelete
 2. Mitä kokoja violetista Tease Me:sta tulee?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samat koot kuin syksyn kirsikanpunaisestakin eli 60-85, kuppikokoja D-H.
   http://www.lumingerie.fi/tease-me-rintaliivit-kirsikka

   Delete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!