14 Oct 2012

Blogiarvonta 14.-28.10.2012

Osallistu synttäriarvontaan!
Blogini täyttää vuoden ja sen kunniaksi järjestän blogiarvonnan. Arvontaan voi osallistua 14.-28. lokakuuta kommentoimalla tähän postaukseen.

Mainitse tai linkitä 1-2 tuotetta Lumingerie.fi-verkkokaupasta, jotka kuuluisivat sinun pin-up-/burleski-henkiseen asuusi ja voit voittaa kyseisen tuotteen itsellesi. Voit lisäksi kuvailla, mitä muuta asuusi kuuluisi (kengät, kampaus, asusteet).


Ei siis ole oikeita tai vääriä vastauksia, voittajat arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Palkintoina jaetaan Lumingerie-verkkokaupan tuotteita ja lahjakortteja.

1. palkinto: 80 euron lahjakortti + linkittämäsi tuotteet Lumingeriesta
2. palkinto: 80 euron lahjakortti
3. palkinto: 40 euron lahjakortti
4. palkinto: Sukkalahjakortti Leeloo-verkkokauppaan: voittaja saa valita haluamansa stay-up-sukat tai sukkahousut ja Leeloo toimittaa sukat voittajalle. Arvo 7-17 euroa. (Tämä palkinto on lisätty 15.10.)

Arvonta suoritetaan lokakuun loppuun mennessä. Voittajat ilmoitetaan täällä blogissa sekä pyrin ottamaan heihin myös suoraan yhteyttä, joten muistakaa jättää nimimerkki ja sähköpostiosoitteenne.

Onnea arvontaan!
Päivitys 29.10.2012 klo 12.10: Arvonta on nyt päättynyt. Arvontaan osallistuneiden viestit on piilotettu eikä tähän postaukseen voi enää kommentoida. Hyväksyttyjä osallistumisviestejä tuli 68 kappaletta, joista Random.orgin satunnaislukugeneraattoria apuna käyttäen arvottiin seuraavat voittajat:

1. palkinto: 80 euron lahjakortti + tuotteitaNimimerkki Doris
2. palkinto: 80 euron lahjakortti - Nimimerkki Nöpsö
3. palkinto: 40 euron lahjakortti - Nimimerkki Minni
4. palkinto: Leeloo-Sukkalahjakortti - Nimimerkki Helmisusi