8 Aug 2012

Mitä kuuluu Panache Sport-urheiluliiveilleni 9 kk:n käytön jälkeen?

Hankin nämä urheiluliivit syksyllä 2011 heti mallin saavuttua Lumingerien valikoimaan. Taisi olla lokakuun loppupuolella, kun kuriiri kiikutti näitä meille laatikoittain. Postasin helmikuussa näistä liiveistä muutaman kuukauden käytön jälkeen, ja olen yhä sitä mieltä, että ne ovat parhaat urheiluliivit isorintaiselle.


Violettien liivien lisäksi hankin tänä kesänä samaiset liivit mustana, ihan vain vaihtelun vuoksi, mistä syystä violetit ovat nyt jääneet hieman vähemmälle käytölle. Pesukertoja on kuitenkin jo kymmeniä, liivit kun ovat keskimäärin kerran viikossa käytössä, ja pesen liivit aina käytön jälkeen.


Kupit ovat yhä hyvin muodossaan eivätkä ne ole "lötkähtäneet" tai väsähtäneet. Myöskään ympärysmitaltaan nämä eivät juurikaan ole venähtäneet. Vertailukohtana nuo vasta hankkimani uudet mustat sportit. Ainoa selkeä kulumisen merkki on Panache-logo, joka on edestä keskeltä kadonnut lähes kokonaan. Sen sijaan merkinnät takana hakasten alla ovat yhä täysin luettavissa.


Onko sinulla käytössäsi Panache Sport-urheiluliivit?

2 comments:

  1. Omiani olen myös käyttänyt viime syksystä asti lähes päivittäin ja nyt on tullut aika hankkia uudet, koska näistä "alkuperäisistä" tuli toisesta kainalosta kaarituki läpi kankaan. Mutta ehdottomasti hankin uudet samanlaiset, niin mahtavat nämä käytössä kyllä ovat.

    ReplyDelete
  2. Melkein pari vuotta on 4 euron kirpparilöytönä ostetut (käyttämättömät) Panache Sportit pysyneet hyvin kuosissaan <3 Kaarituet läksi lätkimäät puolisen vuotta sitten, mutta se ei ole menoa haitannut. ISOrintaisena immeisenä voin sanoa että en tykkää kaarituellisista liiveistä ollenkaan, mutta Panachet oli kyllä rakkautta ensisovituksella oston jälkeen. Näinä 18 vuotena mitä näkyvät rinnat omistanut, niin nyt sitten löytyi ne täydelliset tukijat elämään <3

    ReplyDelete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!