2 May 2018

Kuppikokokyselyn tulokset helmikuu 2018


Tämä kuppikokokysely oli avoinna blogissani helmikuun ajan. Oletan, että blogini lukijoista valtaosa on D+-kokoisia, joten isommat kuppikoot varmasti painottuvat tästä syystä vastauksissa. Ilo kuitenkin huomata, että myös pienempikokoiset lukevat blogiani. Toivottavasti liivikoulusta ja muista kokoneuvoista on apua ihan kaikille vierailijoille.

Pääsääntöisesti vastaukset näyttävät asettuvan "kellokäyrälle", vaikka se ei tästä kuvasta erityisen hyvin tulekaan selväksi. Vain muutamat kupit tekevät poikkeuksen jakaumaan:
  • C-, J- ja L-kuppikoot ovat aliedustettuna ja jäävät käyrän alle.
  • E-kuppikoot ovat puolestaan hieman yliedustettuna ja jäävät käyrän yläpuolelle.
Poikkeukset selittynevät otoksen pienuudella, sillä 251 henkilöä ei ole riittävän suuri otos kuvaamaan koko väestöämme. Toisaalta tulee myös muistaa, että tulokset eivät ole mitattuja, vaan vastaajien omia tuntemuksia ja kokemuksia omasta kuppikoostaan.

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!