16 Sep 2016

Andorra by Panache Lingerie Magenta 34J

Panachen Andorra-rintaliivit olivat minulle tavallaan uusi tuttavuus, sillä vaikka tämä malli on jo vuosia ollut Panachen mallistossa, niin nyt vasta pääsin itse tätä liiviä sovittamaan ensimmäistä kertaa. Liiviä on saatava koossa 60-90 aina UK-mitoituksen J-kuppikokoon asti. Tämä magentapinkki väri on tämän kuluvan syksyn kausiväri, ja toivoisinkin, että näin kivalle mallille olisi kysyntää, sillä jos kiinnostusta vain riittää, olisimme valmiit ottamaan tästä liivistä valikoimaamme myös jonkin perusvärin, sekä jatkossa myös muita kausivärejä. Olemme tulevan talven aikana lisäämässä uusia jatkuvia malleja Panachelta valikoimaamme, joten kuulisimme mielellämme, jos tämä on sellainen, joka sinua kiinnostaisi. Miten muuten, kiinnostaisiko sinua lukea postausta elokuisesta vierailustani Panachen toimistolla ja varastolla Sheffieldissä, Englannissa?


Though Andorra has been available for years now, this is the first time I'm trying it on and wearing it. Andorra balconnet is one of the Panache family basics, and it is available in both core colours and fashion colours in size range from 60/28 to 90/40 up to UK J cups. This magenta pink is a fashion colour for this autumn 2016, but we are ready to stock this in core colours also, if this style is of interest, and of course other fashion colours, too. I'd like to hear your opinion about the Andorra full cup bra. How do you like the style and which colours would you prefer?


Andorra-liivit ovat kivaa perinteistä panachetyyliä, eli tuntuivat varsin tutuilta jo ensimmäisellä sovituskerralla. Kaarituet ovat aika korkeat ja leveät, joten myös niiltä osin hyvin panachemaiset. Kolmipalainen kuppi sisäpuolen olkaimeen jatkuvalla tukikaistaleella on tuttu esim. Clara-liivistä ja myös Envy on hyvin samantyyppinen istuvuudeltaan. Kupin alaosa on peittävämpi ja siinä on tuplakangas, yläreunassa on joustopitsiä. Itse olen vallan rakastunut näihin joustaviin matskuihin, sillä istuvuus on aina hyvä, vaikka rinnoissa on pientä kokoeroa. Ongelmana näissä liiveissä on alareunan pitsikoristelu, joka minulla kääntyy kokoajan ylöspäin rullalle. Käyttöä se ei millään tavalla haittaa, mutta ei se kovin sievältäkään näytä. (Ja taas pääsemme aiheeseen, kuka niitä katselisi...) Istuvuus on oikein miellyttävä: materiaalit ovat napakat, mutta pehmeät, ja olkainten materiaali tuntuu mukavalta ja olkaimet ovat tarpeeksi leveät, joten eivät paina eivätkä rullaudu päällä. Myös liivien muoto on hyvä. Rinta pysyy pyöreänä ja kupin muoto ohjaa rintaa eteenpäin pois kainaloista.


The fit is very "Panache", and by that mean that I immediately felt comfortable with the style. It's very similar to the two toned Clara full cup bra, but also feels familiar when thinking of one of my favourite bras, the Envy balconnet. The 3-part cups with the inner side slings give a good support, and the stretch lace on top cup gives a smooth finish, though I have some asymmetry on my breasts. The Andorra bra gives me a nice rounded and forwarded shape and I also like the soft materials and the wide enough straps. There is one problem with the bra: the lace decoration on the band at the front keeps rolling up - this doesn't affect on the fit, but doesn't look very nice either. I felt that the band sizes were tighter than on my previous Panache bras: I usually wear size 70/32 with Panache, but I was happy with the fit on the larger 75/34 band. It feels really snug though I'm wearing it on the last hooks. If you already know your Panache size, I recommend to try Andorra in your sister size with one band up.


Koon puolesta Andorra tuntui ympäryksestään naftimmalta kuin muut viimeaikaiset Panache-liivini, sillä koko 75 oli näissä varsin napakka, vaikka pääsääntöisesti muista liiveistä pienempi koko 70 on ollut hyvä ja 75 liian löysä. Jos siis olet tottunut ostamaan Panachen liivisi jo valmiiksi supernapakkana, niin kannattaa ottaa tästä liivistä rinnakkaiskoko isommalla ympäryksellä. Sarjan housuja suosittelen myös kokeilemaan, koska ovat ensinnäkin älyttömän nätti setti yhdessä liivien kanssa, ja myös mukavat ja huomaamattomat jalassa.


* * *


No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!