16 Mar 2016

Suomalaisia verkkokauppoja, joita et ehkä vielä tunne...

Saaruska

https://www.facebook.com/KasityopajaSaaruska

Saaruskalla ei varsinaista nettikauppaa ole, mutta myytäviä löytyy Saaruskan nettisivuilta ja toimitukset on supernopeat. Itse olen ostanut Saaruskan pieniä pussukoita mm. käsilaukkuun "jakajiksi". Tykkään, kun niihin on kätevä lajitella tavarat, eikä kaikki pyöri sitten laukun pohjalla sekamelskana, ja tarpeelliset kamat löytyy huomattavasti helpommin. Saaruskalla on valikoimissa myös pipoja, pantoja, neuvolavihkonkansia ja vaikka mitä muuta. Kannattaa seurata, sillä uutuuksia päivittyy Faceen, ja koska tuotteet ovat useinkin yksittäiskappaleita, niin nopein tietysti ehtii ensin.

Cosecha

http://www.cosecha.fi/

Ihanien kukkaroiden koti. Monenkokoista nappilukko- ja vetoketjukukkaroa, pussukkaa, penaalia ja kännykkäkoteloa, olkahihnoilla ja ilman. Hurjan söpöjä ja ihania tuotteita kauppa pullollaan, ja jos ei mieleistä löydy, niin Cosechan sakki tekee myös tilauksesta! Kannattaa seurata myös FB:n puolella, sillä järjestävät silloin tällöin kilpailuja, joissa voi tietysti voittaa heidän ihania tuotteitaan!

Leeloo

https://www.leeloo.fi/

Sukkatuotteita, leggareita ja urheiluvaatteita. Hurja valikoima erikoisia ja erilaisia sukkia, sukkahousuja ja alusasuja, myös eroottisempaa valikoimaa! Leggareitakin lähes joka lähtöön. Omia lemppareitani Bas Bleun leggarit, joita mulla jo niin monia, että lähes joka päivä jotkut jalassa. Ja tietysti urheiluvaatteita, erikoisuutena tankotanssivaatteet, joita et juuri Suomesta muualta löydä. Näissä oma lempparini Tikiboon trikoopökät, jotka ei valu eikä näy läpi, vaikka kuinka kyykkisit ja pyllistelisit. Hirmuisesti erilaisia printtejä, värejä ja kuoseja, joista monet muuten natsaa ihan nappiin Panache Sporttien kausivärien kanssa! Leeloo löytyy myös mm. Facesta ja Instasta, kannattaa seurailla, sillä alekamppiksista ja kilpailuista tulee tieto somen kautta.

Greendeal

https://www.greendeal.fi/

Ekokauppa, josta löydät pesuaineita ja kosmetiikkaa niin kotiin kuin kropallekin, ihan koko perhelle. Valikoimassa mm. Eco Cosmetics, Sante, Lavera, Eubiona, Ecover, Ecodoo ja erityisesti haluan mainita Avril-merkin, jolta löytyy "7 free" -kynsilakkoja, joissa ei ole parabeeneja, tolueenia, ftalaatteja, formaldehydiä, ksyleeniä, kamferia eikä hartsia. Monissa tuotteissa hyviä määräalennuksia, joten kannattaa tehdä vaikka kimppatilausta, niin säästää sekä tuotteissa, että toimituksessa, sillä yli 75€ tilauksiin ei tule toimituskuluja.

* * *

Mainitut yritykset eivät ole sponssanneet tätä postausta, vaan suosittelen heitä, koska itse pidän näistä yrityksistä ja heidän tuotteistaan!

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!