4 Nov 2015

Odeon A922 by Samanta

Alkuun ensin vähän muita kuulumisia. Pitkään odotettu välitaso uuteen varastoon saapui viime viikolla ja sitä on nyt viikon verran asennettu. Vielä muutamia isompia hommia, kuten sähkötöitä ja laminaattien laittoa lattiaan, sitten pääsemme siirtämään toimiston tuohon uuden valoisamman hallin puolelle. Ja mikä tärkeintä, saadaan sitä uutta, paljon kaivattua varastotilaa käytöön! Mutta siihen asiaan, eli pääsin viimein itsekin sovittamaan Samantan liivejä, kun tämä luumunvärinen Odeon saapui meille parisen viikkoa sitten. Merkkihän on ollut meillä valikoimassa alkukesästä asti eli puolisen vuotta, mutta yhtään liiviä en ole päässyt vielä itse testaamaan, sillä tähän mennessä valikoimaamme tulleista malleista ei ole ollut kokoani saatavana. Ja koko oli aikamoinen yllätys, sillä oletin kokoni löytyvän jostain normaalista kokohaarukastani eli noin 70-75 ja L-M-kuppikoosta, mutta mitoitus olikin todella reilu. Tosin kun en ole vielä muita Samantan liivejä päässyt kokeilemaan, niin en osaa sanoa, onko se vain tässä mallissa vai yleisesti kaikissa Samantan liivimalleissa. Kokoni siis tästä liivistä on 65M - vertailun vuoksi kokoni Gorsenian liiveissä on yleensä 70M, Nessan liiveissä 75M ja Avan malleista 75L. Kannattaa pitää tämä mielessä kokoa valitessa. Housut valitsin kokoa L / UK14, joten niissä mielestäni koko pitää hyvin paikkansa, sillä käytän tätä kokoa normaalistikin muilta merkeiltä.


Have I told about our new warehouse? We have a new warehouse and office space finishing soon next to our current space and after some electrics and flooring we can finally move our office to the "new side", which has much more light. Anyway, I was supposed to tell you of this new style which arrived some week ago or so. I haven't tried Samanta before as those models we're currently stocking don't have my size. So here it is, the Odeon in burgyndy. I assumed my size would be in the same range as usually with the Polish brands, band 70-75 and L-M cup, but the sizing is so generous, I ended up with the 65M! Just for comparison, I wear 70M with Gorsenia, 75M with Nessa and 75L with Ava. I don't know if this is coherent with all Samanta bras or is it just this style, but you might want to go down with the band for this style. Brief sizes are very regular and I chose the size L / UK14 which is the size I wear with most brands.


Tässä Odeon-liivissä on Samantan A922-leikkaus, joka on selkeästi isommalle kuppikoolle suunniteltu, peittäen lähes koko rinnan. Kokoja löytyy 65-ympäryksestä 95-kokoon ja kuppikokoja ympäryksestä riippuen D-M. Ja tämä malli on muotoilultaan ja leikkaukseltaan todella onnistunut; vaikka kyseessä on todella keveä ja ohut pitsiliivi, se on hyvin tukeva. Kupin muoto on pyöreä ja rinnat pysyvät kauniisti eteenpäin suunnattuina, ja sivukuvasta näkyykin tuo kupin sisäpuolella oleva lisäpaneeli, joka antaa tukea sivusta. Minulle tässä koossa ja tässä liivissä on aivan täydellisenkokoinen kaarituki. Tarkkasilmäinen näkee sen kuvastakin, että kaari menee aivan rinnan alla, eikä sinne jää yhtään tyhjää, ryppyä tai nyppyä.


This is the A922 model which is designed for larger and not so perky boobs and it covers almost whole bosom. It goes from the 65 to 95 and cups from D to M depending on the band. And I'd say great job with the shape, Samanta! For such a light and thin bra, it gives an amazing lift, shape and support. And keeps the girls projected forward. You can see the side panel on the pictures and if you look very closely, you can also see that the wiring is spot on for me as it goes nicely around my breasts and there's no empty space, wrinkling or pulling in the fabric. Such a wonderful shape!Käytössä Odeon on ollut varsin mukava. Olisin kuitenkin kaivannut hieman leveämpiä olkaimia. Vaikka näissä liivien olkaimissa onkin pehmustusta, niin se ei oikein korvaa leveyttä, ja pehmustus tekee puolestaan olkainten reunoista hieman karheat. Samainen sivuluuongelma oli näissäkin liiveissä, kuin kaikissa muissakin sivuluullisissa liiveissä, eli päivän jälkeen totesin, että luut jäävät painamaan kylkimakkaroita sen verran ikävästi, että raksin luut irti, ja ympärys on ollut sittemmin mukavampi päällä. Todella kaunis liivi, joten ei takuulla jää alusvaatelaatikon pohjallekaan pyörimään. Ja sarjan housut ovat todella miellyttävät päällä, joten kokonaisuutena oikein kiva setti.


Odeon doesn't just look beautiful, but also feels nice and quite comfy. I would have preferred wider straps. Though the straps are padded, that just isn't enough for me, and I feel the padding makes the straps a bit rough on the edges. Also, I'm not a fan of the side bones. I used the bra for a day with the boning, but after that I decided to take them out, like I do with all side boned bras, and it felt more comfortable that way. The boning just always digs in to my love handles, and I know for some people the side boning is a must for a great fit, but for me they just don't work. As a summary I would say that this is a very lovely bra and I bet it will not be left at the bottom of my drawer. The brief was especially comfortable and together with the bra they make a cute set.

5 comments:

 1. Kyllä, koko oli hieman reilu - muttei kuitenkaan niin reilu, että olisin kuvitellut mahtuvani pienempään ympärysmittaan. Nyt normaalikokoni (80E) sujahti päälle kuin jo jonkin aikaa käytössä olleet liivit, eli tuntuma ei ole uudennapakka, vaan mukava. Täytyy pitää näitä vain juhlapäivinä, etteivät veny liian nopeasti liikaa. ;) Iloinen yllätys oli se, miten tukevat ja muotoilevat nämä ovat siitä huolimatta, että kyseessä tosiaan on ohut pitsiliivi, jonkalaisia en ole uskaltanut aikaisemmin ostaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtavaa, hieno juttu, että olivat mieleiset! Ja kiva kuulla myös, miten koot istuu muilla. Jos et vielä ostanut sarjan housuja, niin suosittelen ehdottomasti seuraksi. :)

   Delete
  2. Voi olla, että joudun kokeilemaan! Odotan muuten mielenkiinnolla kokemuksiasi niistä muista Samantan malleista, josko ostaisin samaa merkkiä vielä lisää.

   Delete
 2. Olen kooltani ja malliltani hyvin sinunlaisesi, odotan ennen tilaustani bloggausta Scantillyn Peek-A-Boosta, milloin tämän liivin esittely on tulossa ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Valitettavasti ei ole tulossa postausta Peek-A-Boosta, koska koot Scantillyissä loppuu HH-kuppiin ja tarvitsisin Curvy Katelta/Scantillyltä joko 70K tai 75JJ. Jäävät siis monta kuppia liian pieneksi eivätkä näytä päälläni ollenkaan siltä, miltä niiden kuuluu näyttää, kun kaaret eivät istu ja rinnat pursuavat yli kupista.

   Delete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!