24 Nov 2014

Olkaimeton / Strapless Luxe by Curvy Kate

Nyt löytyi jotain sellaista, jota en oikeastaan ikinä kuvitellut tässä koossa löytäväni, nimittäin oikeasti toimivat - ja sopivat - olkaimettomat rintaliivit. Olen jo vuosia ohitellut kaupoissa kaikki ihanat olkaimettomat juhlamekot ja kesätopit, koska sopivia rintaliivejä niiden kanssa käytettäväksi ei yksinkertaisesti ole ollut. Curvy Katen Luxe-olkaimettomat ovat tehneet tuloaan jo pidemmän aikaan, ja hyvä vain, että mallia hiottiin viimeiseen asti ennen sen lanseerausta, koska nyt liivit ovat toimivat ja näyttävät hyvältä! Näin talvella tuo olkaimettomien käyttö on kyllä aika olematonta, mutta kesää odotellessa...


I've finally found something I didn't even believe would exist. And that is a strapless bra in my size that actually fits and sits and holds my bosom right on it's place. I've passed so many lovely dresses and tops just because I haven't had a strapless bra to wear with them. I know this Luxe by Curvy Kate has been coming for a while now and I'm glad they took the time to perfect the bra before launching it, because now it really does what it's supposed to do, and it looks amazing! Well, I don't have much use for it now during the winter, but I'm already dreaming of next summer...


Koko 75H ei ole aivan täydellinen, sillä kuppi jää ihan aavistuksen pieneksi ja esimerkiksi keskeltä kaarituet eivät ihan ole rintakehää vasten. Veikkaisin, että koossa 75HH tämä liivi olisi ihan täydellinen minulle. Ympärysmitta on kuitenkin oikein napakka ja liivit pysyvät todella hyvin päällä. Tein jopa hyppelytestin ja liivit pysyvät valumatta päällä, joten voisin huoletta lähteä nämä liivit juhlamekon alla vaikkapa päiväksi tai illaksi juhlimaan ilman, että tarvitsisi kokoajan pelätä liivien löytyvän vyötäröltä parin tanssiaskeleen jälkeen. Ja siis sehän olkaimettomissa liiveissä on tärkeintä, ihan kuten normaaleissa olkaimellisissakin, että ympärysmitta on tarpeeksi napakka. Silloin liivit tukevat ja pysyvät paikoillaan. Luxe-liivissä lisää pitoa antaa silikonireunus liivin sisäpuolella. Ja tässä samalla muistutus, että muistathan aina pukea silikonireunaiset liivit (ja stay-up-sukat) puhtaalle ja rasvattomalle iholle, jotta silikoni tarrautuu ihoon!


The size 34H is not perfect for me, maybe a cup size too small. You might see it from the pictures too, but the wires don't lay flat against my chest in the middle. I guess a cup larger would be a spot on. The 34 band is really snug and holds it's place. I even did some jumping in this bra and it held it's place, so I would feel secure a night out or a day in a wedding for example without a fear of finding my bra around my waist after a couple of swirls around the dance floor. And that really is the most important thing in any bra to have a band tight enough, so it will stay on it's place without riding up your back or sliding down. And the silicone strip inside the band also helps to keep the bra in it's place.


Luxe on siis aivan ensimmäinen olkaimeton liivimalli Curvy Katelta ja ensimmäiset kappaleet pullahtelivat kauppoihin syyskuulla ja meillekin lokakuun puolella. Luxe-liivejä on saatavana koosta 60 kokoon 85, ja kuppikokoja pienimmillä 60- ja 65-ympäryksillä jopa J-kuppikokoon (valitettavasti meillä vain H-kokoon, mutta jos olet jo pienempää kokoa sovittanut ja tarvitsisit isomman kuppikoon, pyydä vain, niin laitamme tilaukseen) ja siitä ympärysmittojen mukana vähenevästi niin, että koossa 85 on G-kuppi suurin saatavana oleva. Liivien mukana tulee myös irrotettavat olkaimet. Mikä näistä liiveistä puuttuu, mutta löytyy esim. Freyan olkaimettomasta Decosta, on useampi paikka olkaimille, jolloin tarvittaessa voisi olkaimen paikan valita mekon tai topin tarpeen mukaan. Tässäpä yksi jatkokehitysidea Curvy Katelle.


Luxe is the first strapless bra from Curvy Kate and the first deliveries to shops were in September. We had this in October in our shop. It comes from D cup all the way up to sizes 28J and 38G: with the larger bands there are less cup sizes available. It also comes with detachable straps. But what this bra is missing, is more loops both front and back for the straps to be attached to, like for example the Deco strapless by Freya has. That would help finding the best possible fit under different dresses and tops. Something Curvy Kate might want to consider in the future versions of Luxe.


Beige tai puuteri ei varsinaisesti ole lempivärini alusvaatteissa, mutta sitäkin käytännöllisempi. Tällaiset vaaleat lähellä ihonsävyä olevat liivit ovat kaikkein monipuolisimmat ja käyvät monenväristen mekkojen alle - ihan sieltä tummasta pikkumustasta vaaleisiin ja läpikuultaviin kesämekkoihin. Kupit ovat lähes sileät, joten ne ovat melko huomaamattomat, mitä nyt liivien melko paksun toppauksen vuoksi yläreuna toki näkyy, jos mekko tai toppi ei lopu juuri samaan linjaan. Liivin runko ja takaosa ovat himmeäkiiltoista raitamatskua ja edessä pieni rusetti ja kaksi päällystettyä nappia, jotka mielestäni antavat kauniin viimeistellyn ilmeen liiville.


I must say the beige colour is not my favourite lingerie shade, but it's very practical as it's very close to my own skin tone, and I could wear this under both dark and lighter colours. The cups are almost smooth with two vertical flat seams at the front, but the cup is heavily padded, so the top edge might be visible under thin clothes, unless your dress or top ends where the bra's top edge ends. The striped matte band, cute bow and pretty buttons give a nice finishing touch and a more elegant look. 

3 comments:

 1. Hei, Laitan tämän kysymyksen nyt tähän sinun blogiisi, vaikka tämä ei nyt juuri tätä koskekaan. Siis jo kesällä etsin rantamekkoa itselleni. Harmi vaan kun satun olemaan isokokoinen nainen, tässäkin nettikaupassa koot olivat loppu tai niitä ei ollut minun kokoani ollutkaan. Ei myöskään nyt noissa mekoissa, puseroissa jne. Kokoni on siis 52.
  Varsinkin harmitti, ettei ollut noita kivoja ranta-asuja:(
  Ja kysymykseni kuuluukin, että miksei? Meitä on aika paljon, jotka olemme isokokoisia ja onhan tämä kauppakin suunnattu ainakin kurvikkaille, vai tarkoittaako se sitten kurvikkaille mutta muuten pienille naisille?

  Terveisin
  Hannele

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vastaus lyhyesti: ei ole tarjolla isompia kokoja näillä valmistajilla, joilta tilaamme tuotteet. Kurvikkaille tarkoittaa isorintaisia naisia, ei siis isokokoisia.

   Delete
 2. Nyt osu kyllä ajankohtainen postaus, sillä omat Luxeni saapuivat juuri postissa. Oma kokoni on 34/75FF, jolla ei myöskään ole paljoa olkaimettomia/muuten dekolteen/olkapääalueen paljastavia mekkoja pidelty ilman että näkyy rumat olkaimet alta. Kokeilin Luxea ja rakastuin aivan täysin, sillä en ole koskaan kokeillut noin mukavia ja pitäviä olkaimettomia liivejä! Tavallinen kokoni oli justiinsa eikä melkeen ja ehdottomasti plussaa sivureunojen tukevista kangaspaloista, jotka on aika ehdottomat siihen ettei pallurat karkaile kainaloihin, kuin myös siitä että näistä ei tullut selkämakkaroita ollenkaan! Odotan innolla kesää että pääsen pitämään kaikkia ihania mekkoja <3 Nappisuoritus kyllä Curvy Katelta.

  ReplyDelete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!