18 Feb 2014

Panzara-tankini (Elomi)

Tällä viikolla meille saapui ensimmäistä kertaa valikoimaan tankineja Elomilta. Turvallisesti valittiin ensimmäiseen "koe-erään" musta-valkoinen väritys, koska mustat uikkarit (ja alusvaatteet) tuntuu myyvän täällä Suomessa parhaiten. Mulla oli pienoinen ennakkoluulo Elomin tankineja kohtaan, sillä nehän ei ole kaarituettuja eikä niissä itsessään ole liiviosaa. Otinpa kuitenkin testiin itselleni yhden kappaleen ja täytyy myöntää, että nyt mä vähän ihastuin! Ennakkoluuloni siitä, että tankini olisi hankala tai ikävä bikinien päällä, oli täysin väärä. Tankini tuntuu tosi tukevalta ja mukavalta, ja tuo alaspäin levenevä helma jotenkin ihanan naiselliselta päällä. Yläosassa on ohut verkkovuoraus, mikä antaa jämäkkyyttä eikä tankini tunnu yhtään "vetelältä" päällä. Ehkä minulla oli vain jotain vanhoja traumoja vaatemitoitetuista tankineista, kun on joutunut valitsemaan jonkun jättisuuren koon rintavarustuksen takia, eikä tankini ole tuntunut yhtään tukevalta päällä tai näyttänyt hyvältä. Epäilin myös ennakkoon, että miten "yhden koon" kuppiosa oikein mahtaisi toimia kuppikoossani ja täytyypä myöntää tässäkin, että ihan turhaan olin epäileväinen. Aivan tiukimpaan narut kiristettynä bikiniliivit näkyvät vähän alta, mutta ei se mielestäni näytä yhtään hullummalta. Kokonaan peittävän topista saa löysäämällä kiristysnarut. Ja pienemmällä kuppikoolla tuskin näkyy tiukemmallekaan kiristettynä tuolta alta mitään.

We just received our first tankini from Elomi. We chose a black and white print, because black is the most popular colour in swimwear and lingerie here in Finland, so I believe it was a safe choise. I must admit, I was a bit suspicious about the tankinis, because they don't have wires or built in bra of any kind. When the tankinis arrived, I took one for myself so I could try it on. Can I say that I'm a little bit in love now! I was so wrong about the tankini; it feels very comfortable and the floaty hem is so cute and feminine. I might have been suffering from old traumas having to buy a way too big tankini just to fit my boobs in and I couldn't wrap my mind around how a tankini like this could work in my bra size, since it isn't sized like bras but uses regular clothing sizing. But I think it looks absolutely adorable. If I draw the strings tight, my bikini will show under the top, but I don't think that looks bad at all. Loosening the strings gives more coverage.


Kuten jo totesin, niin Elomin tankineissa ei siis ole liiviosaa tai kaaritukia, vaan tankinin alle on tarkoitus pukea bikiniliivit erikseen. Tajusin, että sehän on älyttömän kätevää, kun voi rannalla tai laiturinnokassa ottaa rauhassa aurinkoa pikkubikineissä ja sitten vaikkapa uimaan mennessä tai muuten rannalla liikkuessa vetäistä tankinia vähän peitoksi päälle. Ja mietin myös, että tankini toimisi varmaan ihan tavallistenkin rintaliivien kanssa uimatoppina. Kukapa sitä tietää, mitä sinne alle on pukenut, jos sitä ei riisu, joten välttämättä ei ole edes ostettava erikseen bikiniliivejä. Tavalliset mustat pitsittömät rintaliivit kävisivät alle vallan mainiosti. Esim. Sculptressen Pure-liivi olisi varmaan toimiva tankinin alla.

But like I already wrote, Elomi's tankinis don't have a built in bra and you're supposed to wear a bikini bra under the top. I realized that it is actually pretty handy! You can bathe in the sun in your cute bikinis and when you need more cover, just slip in to this tankini. But you can also swim in it, so it's more versatile than just a beach wrap or dress. And I don't see a reason why you couldn't just wear a normal bra under this, like a simple t-shirt bra for example Pure from Sculptresse. Nobody will know what you're wearing underneath the tankini if you don't take it off. 


Minulla oli siis sovitettavana Elomilta musta-luonnonvalkoinen kukkakuvioinen Panzara-tankini koossa 42/UK16 ja koko vastaa mielestäni aika hyvin normaaleja vaatekokoja. Panzara-tankinia on saatavana kokoja 42-52. Tankinit on mitoitettu Elomin oman Isis-bikinisarjan kanssa yhteensopiviksi, mutta alle käy kyllä myös muunmerkkiset yläosat. Minulla oli näissä kuvissa alla Panachen Holly-bikinit. Eikä muuten jäänyt vain sovitukseen vaan päätin pitää tankinin, sillä keksin sille kyllä ihan varmasti käyttöä! Toivottavasti tykkätte mallista, sillä Elomilta tulee tankineja myös ihanissa värikkäissäkin kuoseissa. Oisko jotain toivetta, minkäväristä tai -kuvioista tankinia saisi olla seuraavaksi?

I'm wearing Panzara tankini in size UK 16 EU 42 and that's pretty much my normal size, I'm usually a 14 or 16. Panzara, and other Elomi tankinis, are available in sizes 16-26 and they are designed to be worn over Elomi's Isis bikini, but you can wear any bikini (or even bra) under it. I'm wearing Holly balconnet bikini from Panache in size 34J. Have you tried a tankini from Elomi, what do you think about them?

1 comment:

  1. Mietin tämän tilaamista, mutta myös mietityttää koko.. Liivit minulla on kokoa 90J (changesta ostettu). Bikinejä sieltä en ole löytänyt ja nyt onneksi löysin teidän sivunne :) Käytän nyt noin kokoa 48 (aijemmin n.52), tarkoitus on kyllä painoa pudottaa vielä ennen kesää.. mutta tuskin noissa niin näkyy jos on hieman liian iso?!

    ReplyDelete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!