3 Nov 2013

Liliana (Tutti Rouge)

Ihan ensimmäiseksi pahoittelut, että tämänkertaiset kuvat ovat huonolaatuisia. Oli vissiin valoitus ihan pielessä kuvia otettaessa, eikä sitä oikein saanut mitenkään enää jälkikäteen korjattua ilman, että liivien väri olisi kärsinyt. Joten näillä suttuisilla kuvilla nyt sitten mennään, ja ensi kerralla yritän saada otettua paremmat kuvat.

At first my apologies for the poor picture quality. The lighting was off and I just couldn't fix it afterwards without messing the color of the bra.

Testissä siis tällä kertaa oli Tutti Rougen puna-musta Liliana. Tutti Rouge on uusi tuotemerkki markkinoilla sekä meidän valikoimassamme. Heidän ensimmäinen mallistonsa ilmestyi tänä kesänä, ja tämä Liliana on heidän toisesta mallistostaan, eli kuluvan syksyn tuotteita ja saapui meille tällä viikolla. Lilianaa on saatavana koossa 60-85 E-J-kuppikoossa ja kuvan pitsishortseja koossa 36-44.

Here is my review of Liliana by Tutti Rouge. Tutti Rouge launched their first collection last summer and this black-pink Liliana is from their second collection, AW2013. Liliana has just arrived to stores and is now available. You'll find the stockist closest to you from the Tutti Rouge website.


Liliana on puolitopattu balconette-liivi, jossa kuppien pohjavärinä on erittäin raikas ja kirkas pinkki. Sisäpuoli on puuvillasekoitetta ja päällä on pehmeää ja joustavaa mustaa pitsiä, jossa yksityiskohtia riittää. Kupin yläreunassa pitsin poikki kulkee pinkki satiininauha. Yksityiskohdissa ei ole muutenkaan säästelty, esim. suloiset rusetit on pilkkukuvioista satiininauhaa ja olkainten säätöpalat ovat sydämenmuotoiset! Tästä söpöstä yksityiskohdasta tunnistaa helposti Tutti Rougen liivit, sillä kaikissa TR:n liiveissä on samanlaiset sydänpalat. Ne ovat hieman normaalia hankalammat siirtää, mutta toisaalta ne pysyvät myös todella hyvin paikoillaan, eivätkä itsestään valu löysemmälle käytössä. Niin suloiset!

Liliana is beautiful a half padded balconette. The bottom layer is bright pink cotton blend and the top layer is soft and stretchy black lace with beautiful details. The pink ribbon details and bows are really cute. One of Tutti Rouge's trademarks are the heart shaped sliders on straps. They are a bit difficult to slide, but the upside is that they don't slide down so easily on their own. And they are so cute! (Did I say cute already?)


Minulla oli tästä sovitettavan koot 75J ja 80J. Kuten jo ennalta muiden mallien, arvosteluiden sekä asiakkailtamme tulleiden kommenttien perusteella osasin odottaa, olivat kuppikoot hieman normaalia pienemmät, ja niinhän siinä kävi, että tuo normaali kokoni 75J jäi liian pieneksi kupista, joten sovitin sitten myös isomman koon ja kaikki kuvat ovat tästä 80J-kokoisesta liivistä. Isommalla ympäryksellä selkäosa pyrkii hieman nousemaan ylöspäin, mikä näkyy kuvissa, mutta kuppi oli tässä paremmankokoinen.

I had read from other reviews and also had feedback from our customers on this and other Tutti Rouge bras that they tend to be a little bit smaller on the cup, so I decided to try both 34J and 36J, because I was pretty much sure and also afraid that I couldn't fit myself on the 34J - which is my usual size. And unfortunately the 34J was too small on the cup so I didn't even want to take pictures of it, because the fit wasn't right. So all pictures are now of the 36J, which was pretty good on the cup, but as you can also see from the pictures below, a little bit too loose on the band.


Samalla kuvauskerralla minulla oli sovitteilla ja kuvattavana myös Panachen Tango Accenti ja samana päivänä aiemmin päällä Cleon Marcie-liivit, joten vertasin Lilianaa lähinnä näihin kahteen liiviin. Lilianan ympärysmitta oli aavistuksen tiukempi kuin Tangossa ja Marciessa, samoin materiaali ei ollut ihan niin joustavaa kuin em. malleissa. Niinpä 80J-kokokin tuntui melko tukevalta, vaikka yleensä koko 80 jää minulla liian suureksi. Sanoisin siis, että ympärysmitat ehkä aavistuksen niukemmat kuin Panachella, mutta eivät niin paljon, että suosittelisin valitsemaan isomman koon kuin normaalisti, mutta kuppikoot sensijaan ovat naftimmat, joten niistä suosittelen 1-2 kokoa suurempaa kuin Panachen liiveissä. Mitoitus oli siis mielestäni aika lähellä Curvy Katea. Eli esim. omalla kohdallani yleensä kokoni on tuo 75J, mutta sopiva koko näiden sovittamieni perusteella olisi Lilianassa todennnäköisesti 75JJ. Harmi, ettei tätä kokoa ole vielä Tutti Rougen valikoimassa, sillä muuten pidin tästä liivimallista todella paljon.

I had just took pictures of Tango Accenti before Liliana and also had been wearing Marcie by Cleo the whole day, so I was comparing Liliana to these two bras. The band was a little bit tighter on Liliana than on the Accenti or Marcie, but not so much that I would recomment to go up a size. The material was not so stretchy as on the Panache bras. The cups were a bit smaller than on the Panache bras, so I would say they are pretty similar to Curvy Kate's sizing. Keep this in mind when choosing your Tutti. Based on these sizes I've tried on, I would guess my size in Tutti Rouge would be 34JJ, which unfortunately is not yet available on any of their bras.Puolitopattu kuppi antaa kivasti muotoa rinnalle ja mielestäni sivuprofiili on varsin sievä ja pyöreä. Edestäpäin katsottuna näyttäisi hieman kaipaavan enemmän sivuttaistukea eli rinnat pyrkivät vähän karkaamaan sivuille. Kaarituet ovat mielestäni sopivasti mitoitetut: eivät mene liian kauas sivuille tai paina kainaloon. Mulla ei ole oikeastaan mitään pahaa sanottavaa tästä liivistä, sillä se on kivantuntuinen ja hyvännäköinen, ainoastaan jäin kaipaamaan JJ-kuppikokoa...

The half padded cup gives a pretty nice shape and the side profile is cute and round, not too pointy. It looks from the front that the cups might need a little bit more side support. The underwiring is comfortable, not too wide or high, so it doesn't poke under arm. I have only positive to say about this style, because it feels comfortable and looks good. The only thing I was missing was the JJ-cup... So Jessica and everybody else on the Tutti Rouge team, If you need someone to test your JJ-cups, I know you must be thinking about bringing them later on, I'm your gal! ;)

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!