16 Nov 2012

Zia, Modena ja Vienna

Tällä viikolla olen vihdoinkin ehtinyt hankkia itselleni jotain uutta. Mukaan varastolta tarttui Panachen Cleo-malliston pallokuvioinen Zia-setti sekä BiuBiun uuden syysmalliston violetti Modena-paitapusero. Ziat tulivat jo aiemmin syksyllä valikoimaan, Modena-paidat viime viikolla. Lisäksi sain mallikappaleen BiuBiulta uudesta Vienna-jerseymekosta, joka oli minulla tänään testikäytössä.

Ziat ovat malliltaan kuten Marciet (joka muuten on myös Cleo by Panache syksyn 2012 mallistosta), sillä erotuksella, että Marcie-rintaliiveissä kupit ovat pehmeää pitsiä ja Ziassa laminoitua hieman jämäkämpää kangasta, vähän kuin Curvy Katen Lottie-liiveissä. Muoto on hyvin samainen pyöreä ja eteenpäin suuntautuva, ja kaarituet Panachen kokoskaalalla mitattuna "sitä kapeampaa mallia". Panachellahan ei oikein missään liivimallissa ole erityisen kapeat kaarituet, vaan on tunnettu leveistä ja korkeista kaarituistaan. Koko melkolailla normaali eli "true to size", minulla tästä liivistä 75J, kun muissakin Panachen liiveissä joko 75HH tai -J. Istuvuus on ollut todella hyvä ja liivit ovat olleet päällä lähes huomaamattomat. Tykkään!

Cleo by Panache, Zia-rintaliivit pallokuosilla
Modena-paitapuserot ovat BiuBiun uutta syysmallistoa, ja paitaa on saatavana violettina, vaaleansinisenä ja punaisena. Mielestäni Modena-paidan materiaali on miellyttävämpää kuin aiempien pitkähihaisten paitapuseroiden kangas: hieman ohuempaa ja joustavampaa, joten paita on mukavampi päällä. Toisaalta, koot olivat kyllä pienemmät kuin normaalisti. Yleensä minulle on mennyt 40BBB tai 42BBB, tästä paidasta piti ottaa koko 44BBB. Ja siis vanhat kokoa 40/42 mahtuvat yhä päälle, joten kyse ei ole vain lihomisesta. Hihat olivat minulle juuri sopivan mittaiset ja paidan pituus ylettyi minulla ihan kunnolla lantiolle asti. Tästä oli edellisessä BiuBiu-postauksessa pientä keskustelua, että toisille BiuBiu-paidat ovat liian lyhyitä. Minulla tätä ongelmaa ei ole ollut missään BiuBiu-paidoissa.

Ainoa "miinus", jota tästä paidasta osaisin sanoa, on nappien määrä etulistassa, ja kun napit ovat vielä hieman kulmikkaat ja napinreiät todella naftisti mitoitetut, menee napittaessa hetki jos toinenkin. Ja sama riisuessa. Mutta toisaalta, paidan hyvä leikkaus ja juurikin nappien reilu määrä kyllä takaa myös sen, ettei nappien väleistä rintaliivit pilkottele ja nappilista irvistele. Niin ja helmakin on tässä Modenassa kapeampi kuin Vanity Fair-paidassa, joten se ei jää "lörpöttelemään" lantiolle vaan istuu aika kivasti farkkujen päälle. Mietin, pitäisikö hankkia vielä se punainen paita jouluksi...

BiuBiu syysmallistosta Modena-paitapusero
Tänään perjantaina ehdin testaamaan uutta Vienna-mekkoakin. Se tuli minulle yllätyksenä punaisten Modena-paitojen mukana. Sain testattavaksi koon 44BB/BBB, mutta olisi varmaan riittänyt 42. En taida osata sanoin kuvailla, miten ihana mekko tämä onkaan! Tuntui, että tämä mekko päällä tuli käveltyäkin ryhdikkäämmin, kun olo oli niin upea. Materiaali on keskipaksua viskoosi-polyesteri-elastaani sekoitusta, sellaista hieman collegekankaan tuntuista, mutta ei mitenkään paksua ja jäykkää, vaan juuri passelia mekkokankaaksi ja sopivasti joustoa. Mekossa on takana vetoketju, mutta minulla tämä koko nyt oli vähän reilu, joten mekko kyllä sujahti päälle ilman vetoketjun avaamistakin. Väri on ihanainen violetti ja helmassa purppurainen leveä raita. Leikkaus on todella onnistunut ja mekko istuu hyvin kauniisti ja helma laskeutuu ilmavasti. Tässä nyt tuumin, että olisiko tätä pitänyt ottaa valikoimaan, kun BiuBiun malli Sylvviakin näyttää mekossaan näin upealta (eikä se juuri huonommalta minunkaan päälläni näyttänyt, vaikka itse sanonkin):

BiuBiu Vienna-jerseymekko
Toivoisin, että asiakkaamme uskaltaisivat ostaa enemmän BiuBiu-vaatteita, jotta pystyisimme ottamaan niitä enemmän tarjolle myös Lumingerien valikoimaa, sillä upeita malleja olisi taas tarjolla, kuten tämä Vienna-mekkokin, mutta vaatteita menee tällä hetkellä liian hitaasti, jotta olisi mahdollista ottaa useampia malleja edes yksi jokaista kokoa tarjolle. Niinpä haastankin nyt jokaisen isorintaisen naisen edes kokeilemaan BiuBiu-vaatteita.

3 comments:

 1. Ostaisin varmasti, jos olisi 48 kokoa. Käytän normaalisti kokoa 52-54, mutta BiuBiusta sopii 48BBB. Valitettavasti eivät taida valmistaa sitä kokoa juurikaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näin valitettavasti on: kokoa 48 ei ole ollut enää tarjolla BiuBiulla, kun kysyntää ei ole ollut tarpeeksi. :( Kaikista malleista ei tehdä edes kokoja 46. Esimerkiksi punaisesta Rotterdam-paidasta oli aluksi saatavana vain koot 44 asti, mutta tekivät myös koot 46, kun oli tarpeeksi paljon kysyntää, ja mekin saimme sitten viime viikolla koot 46. Joka kerta tuotteita tilatessamme kuitenkin aina pyydämme myös kokoja 46 ja 48, ihan vain siltä varalta, että joku muukin olisi kokoja pyytänyt, ja sitten valmistaisivat BiuBiulla myös isompia. Mutta se on se kysyntä: jos sitä ei ole tarpeeksi, ei tuotteita kannata valmistaa/ottaa valikoimaan.

   Delete
 2. Haaste vastaanotettu :) Mutta ilmeisesti tuo kampanja ei käy jo valmiiksi alennettuihin. Ja isot koot näyttää aina menevän ekana...

  ReplyDelete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!