9 Sep 2012

Uusi ulkoasu blogille

Täällä taustalla ollaan loppukesä ja alkusyksy rakennettu uutta verkkokauppaa, ja tänään päivitin jo blogin ulkoasun vastaamaan uuden verkkokaupan teemaa. Verkkokaupan siirtoa on suunniteltu syyskuun lopulle, mutta ihan tarkkaa päivää ei ole vielä päätetty, koska toimintojen testausta ei ole saatu vielä loppuun ja aina löytyy jotain pientä viilattavaa.

Uuden verkkokauppamoottorin myötä tulee myös uudistuksia kauppaan, esim. hakutoiminto toimii uudessa kaupassa paljon jouhevammin kuin vanhassa (eli vielä nykyisessä) ja se osaa hakea yhtäaikaa samankokoiset EU- ja UK-koot. Ja kuten näistä blogin väreistäkin voi päätellä, myös väriteema vaihtuu.

Kuva 1: Uuden verkkokaupan uusi haku ottaa huomioon molemmat mitoitukset.

Kokojen vastaavuudet EU- ja UK-mitoituksella voit tarkistaa myös taulukon alta. Kokoapuri näyttää aina, mitä kokoa valitsemasi koko vastaa, joten olitpa sitten tottunut EU- tai UK-kokoihin, apurin avulla löydät aina vastaavat koot helposti.

Kuva 2: "Kokoapuri" ilmoittaa EU- ja UK-kokojen vastaavuudet, kun valitset koon taulukosta tai alasvetovalikosta.

2 comments:

  1. Hieno homma, jos kone osaa näyttää oikean koon kummassakin kokoluokassa :) ei tartte ite arvailla...

    ReplyDelete
  2. Kyllä, molemmat mitoitukset näkyvät rinnakkain hakukentässä. Lisäksi on mahdollista hakea vain varastossa olevat tuotteet. (kuva 1)

    Tuotesivulla kokotaulukon alla jo nyt näkyvä "apuohje" pysyy toki yhä käytössä, eli myös tuotesivulta näkee heti, mitä kokoa kuppikoko vastaa. Vastaava koko tulee näkyviin, kun valitsee liivikoon klikkaamalla saatavuustaulukkoa tai valitsemalla koon alasvetovalikosta. (Kuva 2)

    ReplyDelete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!