2 Jun 2012

BiuBiu-kyselyn tulokset

Toukokuussa kysyin, oletko jo kokeillut BiuBiu-vaatteita. Neljäsosalle vastaajista BiuBiu-vaatteet olivat tuttuja, mutta suurin osa ei ollut vielä näihin tutustunut. Yhteensä vastaajia tässä gallupissa oli 35 eli aiempiin kyselyihin verrattuna melko vähän.

BiuBiu-vaatteissa
kurvikkuusaste on
merkitty B-kirjaimilla.
Mikä sitten tekee BiuBiun vaatteista erityisiä?
BiuBiu-tuotemerkin vaatteet on suunniteltu isorintaisille. Ne ovat muuten normaalimitoitettuja vaatteita, mutta niitä on saatavana 2-3 eri kurvikkuusasteella eli ne on mitoitettu rinnanympäryksestä kuppikokojen mukaan.

BiuBiun valikoimasta löytyy toppeja, paitoja, puseroita ja mekkoja kurvikkaille isorintaisille naisille. Pääsääntöisesti kokovalikoima on 36-44, mutta joissain tuotteissa on saatavana myös kokoja 34, 46 ja 48.

Lue lisää Lumingerien sivuilta BiuBiu-vaatekoon valinnasta sekä tutustu valikoimaan.

2 comments:

 1. Biubiun vaatteita on jo jonkin aikaa tehnyt mieli kokeilla, mutta mua mietityttää että millaisia ovat laadultaan? Suurimmaksi osaksi näyttävät olevan viskoosi- tai polyesterisekoitteita, niin kuinkahan kestävät käyttöä ja niin edelleen? Itse kun olen enimmäkseen luonnonkuitujen ystävä...

  Noin kommenttia: voisi ehkä olla hyvä mainostaa postauksissakin noita kyselyitä ennen niiden sulkemisaikaa. Tämä siksi, että yleensä luen blogiasi syötteenlukijan kautta, eikä silloin tieto noista kyselyistä välity.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minulla ovat ainakin noi paidat olleet ahkerassa käytössä ja pesussa ja ovat vielä oikein hyvässä kunnossa. Purppuransävärisessä Porto-paidassa on kauluksen piparkakkukuminauhaan tullut kulumaa, mutta muuten ei käyttöä juuri huomaa. Samaa ei ole petroolinvärisessä, vaikka ovat suurinpiirtein yhtä paljon olleet käytössä ja pesussa.

   Ja kiitos kommentista. Ehkäpä jaksan jatkossa mainostaa kuukauden kysymyksiä paremmin. :)

   Delete

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!